Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Seli ciężki początek tygodnia masz... Ale najważniejsze ze wszystko jest w porządku i opanowane
To teraz korepetycje i...latteWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 13:01
Seli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Czyli Bielsko biała ? ja jestem z przemyślą tak wiec do Bieszczad do siliny mam rzut beretem zwłaszcza ze ojciec pochodzi z wioski pod solina
Seli to powiem Ci ze masz bardzo odpowiedzialna prace , brakować z dZiecmi to raz ( nigdy nie wiesz co takiemu dzieciątku do głowy przyjęcie ) ale z dziećmi z takimi problemami to już poważna sprawa musis mieć oczy dookoła głowy bo nigdy nie wieś co się stanie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Tak okolice Bielska. Ale to Beskidy, a nie Bieszczady
Lubię góry, ten ich klimacik i przyrodę Ale powiem Wam szczerze, że się boję niedźwiedzi. Może to śmieszne, ale jak wychodzimy to zawsze o tym sobie muszę jak na złość przypomnieć. P się śmieje z tego, ale jak widzę np. w lesie plakaty opisujące jak się zachować przy niedźwiedziu to już w ogóle wymiękam. Mój P to uwielbia miejsca mało uczęszczane przez turystów, więc moje obawy na spotkanie tego zwierzaka zawsze się zwiększają ;p1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ciężki... Pocieszam się, że moje diablątko przeprosiło i po prostu emocje opadły
-
alegzi wrote:Lubię góry, ten ich klimacik i przyrodę Ale powiem Wam szczerze, że się boję niedźwiedzi. Może to śmieszne, ale jak wychodzimy to zawsze o tym sobie muszę jak na złość przypomnieć. P się śmieje z tego, ale jak widzę np. w lesie plakaty opisujące jak się zachować przy niedźwiedziu to już w ogóle wymiękam. Mój P to uwielbia miejsca mało uczęszczane przez turystów, więc moje obawy na spotkanie tego zwierzaka zawsze się zwiększają ;p
Fakt, duże bydla można sie bać... Ja póki co spotykałam na mniej uczęszczanych drogach zające i sarenki a na bardziej owieczki taką przyrodę to aż milo spotkaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Fakt, duże bydla można sie bać... Ja póki co spotykałam na mniej uczęszczanych drogach zające i sarenki a na bardziej owieczki taką przyrodę to aż milo spotkać
No taka to na pewno Ale pamiętam, że raz szliśmy trasą, na której żywej duszyczki nie spotkaliśmy. Później na YT oglądaliśmy filmiki gdzie w górach ludzie napotkali niedźwiedzie. I co? I oczywiście nasza trasa się tam znalazła. Po tym powiedziałam P., że chodzę tylko tam gdzie ludzie, nie będę się zapuszczała żeby spotkać niedźwiedzia1cs z CLO
-
Rozmawiałam z mamą i... jestem zaskoczona Powiedziała, że będą mieli zastrzyk gotówki, chcą odłożyć w rok kasę i wziąć tbsa u nas Tak by się przeprowadzić do nas.Normalnie szok. Chyba przetrawiła sobie wiele rzeczy.
-
panipuchatkowa wrote:Seli wow! Super! Mama zaczęła gadać ludzkim głosem.
nooo jeju, ale dzień pełen emocji -
alegzi wrote:Seli, bądź co bądź to ten poniedziałek wychodzi Ci na prostą
Super wiadomość!
Jakby nie patrzec bede miec glowe spokojniejsza. Bo dzis spac nie moglam ;p -
Seli wrote:A jak Wam rozpoczal sie tydzien?
U nas dzisiaj pizzowo chodziła za nami pizza wiec sie mezulo wziął za nią, nie chciał pomocy nie to nie
Śnieżek za oknem sypie, Tereska szczęśliwahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hehehe ja mysle co do latte dostane :p nie ladnie tak ale mam ochote na paczka ;p choc jem ostatnio prawie codziennie paczki :p
-
Seli, to szykuj się na czwartek!
My wczoraj byliśmy po konfiturę do pączków. Także w środę po pracy rozgrzewam olej i daję czadu.
U mnie na razie spokojnie. Na razie zrobiłam co zrobić miałam, czekam na jedną rzecz. No i o 16 finito1cs z CLO
-
terka wrote:U nas dzisiaj pizzowo chodziła za nami pizza wiec sie mezulo wziął za nią, nie chciał pomocy nie to nie
Śnieżek za oknem sypie, Tereska szczęśliwa
Zjadłabym taką na cieniutkim cieście z brokułami1cs z CLO
-
Ja z brokulami robilam w piatek ;p
W czwartek chce sprobowac kupic lwowskie paczki. Podobno przysmak mojej dzielnicy ;p od dwoch dni mam jakies takie zachcianki, ze masakra ;p jak na okres kiedys :p -
Haha no chyba każda z nas ma od czasu do czasu zachcianki maz nie chce żebym sie napychała pączkami ale tłusty czwartek mi daruje taka była umowa
A jak nie dotrzyma jej to idąc do lekarza zahaczę o cukierniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli, z tego co kojarzę to tradycyjne pączki lwowskie są bez nadzienia, ale za to polane są czekolada. Nie jadłam nigdy, ale kiedyś natrafiłam na ich przepis. Daj znać czy są tak dobre jak piszą w necie o nich
Ja zamierzam zrobić tradycyjne pączusie z duuużą ilością marmolady o ile w trakcie smażenia "nie wyparuje"1cs z CLO