Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki, ja też gotuje i piekę wszystko sama. Alegzi, żeby marmolada nie wyciekała z pączków to wałkuje się jeden placek, kładzie się marmoladkę i drugi placek się kładzie i dopiero szklanką się pączki wycina
Seli o ciężki poniedziałek miałaś. A teraz wszysko będzie dobrze
Sylwia, a jak wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:51
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Jeszcze nie ma, patrzylam 5 minut temu ... juz chyba wole wiedzieć ze sie nie udalo niz stresować. Ale jeszcze godzina i do domu. Tam zobacze czy juz sa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:53
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Jeszcze nie ma, patrzylam 5 minut temu ... juz chyba wole wiedzieć ze sie nie udalo niz stresować. Ale jeszcze godzina i do domu. Tam zobacze czy juz sa.
Czekamy wszystkie z niecierpliwością! tez miałam pytać ale sama napisałaś lubią trzymać napięcie w ludzikach... Ja na szczęście mam szybko wyniki te które sama robię... Czekałam zawsze max do 14...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Dokładnie mam takie same podejście - niby się chce coś zrobić ale tak naprawdę nie ma jak, nie ma motywacji moją teściowa do tego pracuje w cukierni i nie uznaje domowych ciast bo to strata czasu i pieniędzy według niej... No ja mam trochę inne zdanie dlatego jak już coś upiekę to wioze do mojej mamy bo ona nigdy nie gardzi ostatnio próbowałam pięć chleb ale nic nie wyszło oprócz czegoś strukturą przypominającego kamień
No tak jak sie wsiąknie w cukiernie to potem takie podejście jest ale w cukierni nie znalazłam nigdy mojego kochanego ciasta imbirowo-gruszkowego! tak-to jest motywacja do pieczenia w domu
Chlebek tez lubię piec, kilka razy wyszedł super, kilka razy do kosza... Cóżhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Ja odkąd poszłam do pracy to straciłam chęci na pieczenie ciast a kiedyś to uwielbiałam jak trzeba to kupię a jak nie trzeba to nawet nie myślę o ciastach bo staram się być na diecie co do gotowania to mój mąż rządzi w kuchni- ja gotuję od święta ewentualnie jak ktoś podrzuci mi fajny przepis
Pieczenie ciast i dieta to faktycznie mogłoby się źle skończyćterka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mari92 wrote:Hej kobitki, ja też gotuje i piekę wszystko sama. Alegzi, żeby marmolada nie wyciekała z pączków to wałkuje się jeden placek, kładzie się marmoladkę i drugi placek się kładzie i dopiero szklanką się pączki wycina
Seli o ciężki poniedziałek miałaś. A teraz wszysko będzie dobrze
Sylwia, a jak wyniki?
O nie słyszałam nigdy o tej metodzie, ale w środę na pewno wypróbuję, dziękuję
Mari92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Hej dziewczyny Padam na twarz, później nadrobię co dzisiaj pisałyście Muszę jeszcze kilka rzeczy dopisać do prezentacji na jutro, a padam na pysk. Godzinę leżałam po pracy i nie miałam siły się podnieść, męczyłam męża żeby mnie głaskał i placek ze mnie. Cały dzień w biegu. Rano zawiozłam teściową do tego szpitala, później pędem do pracy. Od 5 jestem na nogach. I jeszcze tyle roboty
Jak wyniki Sylwia?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No Sylwia, właśnie!
Alegzi, ja słyszałam o tym tak mnie namawiacie, że może zrobię... Tylko jutro rada... A w piątek nadzoruje dyskotekę szkolną... także od 8 do 19 będę w pracy w piątek padnę tam
Muszę się pochwalić, bo na wczorajszym spacerze kupiłam nie tylko dla siebie lizaka ale i dla małej z korków. Wiecie jak przypadkowo trafiłam? Jej mama tam pracoowała i z nią robiła takie lizaki, a że jej mama zmarła... To z radości po prostu całe korki wszystko robiła i opowiadała jak to z mamą było ale tak bardzo pozytywnie. Jak to niewiele czasem trzeba. Jeju, mimo wszystko super dzień był dziś -
alegzi wrote:Pieczenie ciast i dieta to faktycznie mogłoby się źle skończyć
Seli lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Mój mąż bardzo lubi słodkie i jeśli nic nie piekę to karmi mnie ciastkami bezczelnie sabotuje moją dietę
Mój też uwielbia ale jak ja nie jem to on po kryjomu to robi -
alex, skoro jesteś od 5 na nogach to na pewno masz już na dziś dosyć.
Miss, my z mężem też kochamy słodkie, ale staramy się ograniczać. Kiedyś blacha ciasta starczała nam na 2-3 dni max1cs z CLO
-
I muszę się pożalić! w tym cyklu znów od owu mam takie bolesne i swędzące sutki, że masakra ;( mam nadzieję, że chwilowe to... w tamtym miesiącu nie było takiego problemu... Ale poprzednie wszystkie miałam od owu do okresu ;/
-
Jakiś sen ... 22 miesiące starań! Wszystkie badania do IUI zrobione.
I się poryczalam tak jak mowilam. Beta 109 a ja nie wierze!Seli, alegzi, alex0806, panipuchatkowa, MissKathy92, terka, Mała_Mii, klitra lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Jakiś sen ... 22 miesiące starań! Wszystkie badania do IUI zrobione.
I się poryczalam tak jak mowilam. Beta 109 a ja nie wierze!
Kochana gratulację! Jaka wspaniała nowinaSylwiaa992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Jakiś sen ... 22 miesiące starań! Wszystkie badania do IUI zrobione.
I się poryczalam tak jak mowilam. Beta 109 a ja nie wierze!
A ja wierzyłamSylwiaa992 lubi tę wiadomość