Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, ja coś tak czułam, że będzie beta wysoko! W pracy tak mi przez myśl przemknęło, że pewnie zaskoczysz po HSG od razu! Cudowna wiadomość
Pewnie dlatego, że się na nic nie nastawiałaś, bo czekałaś na IUI Jak to los potrafi być przewrotny!Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Też pomyślałam o tym HSG
To taka zawsze ironia losu Ale fajowo!Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Alex ludzilam sie i nakrecilam te kilka dni po owu bo jajniki i brzuch to rewolucja tam byla, ale pozniej zdalam sobie sprawe ze moze tak byc po hsg. Cien nadzieji zawsze jest
Jutro mam wolne, zadzwonie umowic wizytę do mojej dr co robic dalej. W srode powtórzę bete. Chyba sobie wezmę z tydzień urlopu, bo dzis sie czulam okrponie. Jutro kupie sobie test, powinien byc pierwszy pozytywny chyba wtedy dopiero uwierze25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Alex ludzilam sie i nakrecilam te kilka dni po owu bo jajniki i brzuch to rewolucja tam byla, ale pozniej zdalam sobie sprawe ze moze tak byc po hsg. Cien nadzieji zawsze jest
Jutro mam wolne, zadzwonie umowic wizytę do mojej dr co robic dalej. W srode powtórzę bete. Chyba sobie wezmę z tydzień urlopu, bo dzis sie czulam okrponie. Jutro kupie sobie test, powinien byc pierwszy pozytywny chyba wtedy dopiero uwierze
No beta piękna! Rozumiem, że test chcesz kupić, a tak żeby zobaczyć II kreseczki?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi tak, chce kupic sobie test, zeby zobaczyc pierwszy raz ten widok cala sie jeszcze trzęse. I nie mam jakiś ciagniec w brZuchu, tylko od czasu do czasu bóle jak na @25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
alegzi wrote:Kolejna Kobitka zafasolkowana. 22 cykl starań i w końcu to ten upragniony! Jeny cieszę się jakbym to ja miała taką betę
Cykl to chyba byl 25 bo cykle mialam krótkie niedługo i Ty taka zobaczysz25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwia, jeny po takim czasie w końcu Twoje marzenie, przepraszam Wasze marzenie się spełniło Muszę dziś powiedzieć o Tobie mężowi, pewnie to go podbuduje. My się staramy kilka cykli krócej niż Wy, ale widzę, że dla każdego jest nadzieja
Bierz tydzień wolnego jak mówiłaś i ciesz się tym szczęściemSylwiaa992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja się Sylwia ustawiam za Tobą w kolejce po HSG Jeszcze 2 tygodnie. Dzisiaj ostatni dupek, na dniach @ (chociaż brzuch mnie już od wczoraj lekko jak na okres bolał), a później wielka chwila prawdy...
Narobiłyście mi smaka na pączki! Ale ja nie piekę, dla naszej dwójki to się nie opłaca. Kupimy sobie po pączku w piekarni i tyleLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵