Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja muszę się wstrzymać... Bo tak rozmawiamy... I chcemy zmienić mieszkanie Jej, tak się nakręciłam, byśmy... Tak na jednym nie stanęli maleństwie Jeszcze bardziej zależy mi na umowie teraz.
-
Seli wrote:Ja muszę się wstrzymać... Bo tak rozmawiamy... I chcemy zmienić mieszkanie Jej, tak się nakręciłam, byśmy... Tak na jednym nie stanęli maleństwie Jeszcze bardziej zależy mi na umowie teraz.
Chcecie zmienić mieszkanie? Ja chyba źle zapamiętałam, bo z tego co kojarzę to macie nowe mieszkanko.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Chcecie zmienić mieszkanie? Ja chyba źle zapamiętałam, bo z tego co kojarzę to macie nowe mieszkanko.
Rok minął od kupna ale chcemy zmienić na większe by był pokoik dla dziecka albo dwa -
alegzi wrote:O jeny cóż za zmiana
no, trzeba coś sobie wyznaczyć i pozmieniać Dobrze nam idzie to tak sobie myślimy Muszę tylko pracę utrzymać, ale chyba to da radę bo nie sądzę bym się prędko cieszyła dzieckiem
Swoją drogą.... Mam dalej 36.12 - 20... Więc chyba te wszelkie objawy owu to mylne, pewnie to jednak policystyczny jajnik. -
Seli wrote:no, trzeba coś sobie wyznaczyć i pozmieniać Dobrze nam idzie to tak sobie myślimy Muszę tylko pracę utrzymać, ale chyba to da radę bo nie sądzę bym się prędko cieszyła dzieckiem
Swoją drogą.... Mam dalej 36.12 - 20... Więc chyba te wszelkie objawy owu to mylne, pewnie to jednak policystyczny jajnik.
Macie zamiar to mieszkanko sprzedać? Myślałam, że jak takie nowiutkie mieszkanko macie to kupowaliście już z myślą o większej rodzince Z tego co pisałaś to chyba trochę serducha włożyłaś w nie.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Macie zamiar to mieszkanko sprzedać? Myślałam, że jak takie nowiutkie mieszkanko macie to kupowaliście już z myślą o większej rodzince Z tego co pisałaś to chyba trochę serducha włożyłaś w nie.
Nie, nie myśleliśmy o dziecku... Tu są dwa pokoje i łazienka, (salon z kuchnią i sypialnia) i ciężko jest tą sypialnie podzielić by były dwa pokoje... Więc trzeba by sprzedać i kupić nowe, większe. A mamy większe możliwości teraz. Nasze plany długo, długo to było my + kot... -
Seli wrote:Nie, nie myśleliśmy o dziecku... Tu są dwa pokoje i łazienka, (salon z kuchnią i sypialnia) i ciężko jest tą sypialnie podzielić by były dwa pokoje... Więc trzeba by sprzedać i kupić nowe, większe. A mamy większe możliwości teraz. Nasze plany długo, długo to było my + kot...
No chyba, że tak. Skoro jest możliwość i chęci to czemu nie?1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Sylwia a jak mąż zareagował? Pewnie skacze pod niebo ze szczęścia!☺
Alegzi tez sie doczekaciealegzi, Seli, terka lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:No chyba, że tak. Skoro jest możliwość i chęci to czemu nie?
No jeśli chcemy maleństwo to trzeba coś wykombinować, na takie do dwóch lat malucha to wystarczy ale później to naprawdę ciężko by było. Wściekałam się w sumie na męża jak zanim tu się wprowadziliśmy, już mówił, że będziemy wymieniać za parę lat no a teraz muszę mu rację przyznać. -
Seli wrote:No jeśli chcemy maleństwo to trzeba coś wykombinować, na takie do dwóch lat malucha to wystarczy ale później to naprawdę ciężko by było. Wściekałam się w sumie na męża jak zanim tu się wprowadziliśmy, już mówił, że będziemy wymieniać za parę lat no a teraz muszę mu rację przyznać.
No co zrobisz? Kobieta zmienną jest, a że już po roku, no taki to jej urokWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 20:27
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No co zrobisz? Kobieta zmienną jest, a że już po roku, no taki to jej urok
Nie no... Wiadomo, że przecież nie zmienimy tego mieszkania jutro Ale pewnie za 2-3 lata Najlepsze jest to, że to leci w górę nasze osiedla. My płaciliśmy 5.600 a teraz u tego samego, za nami jeszcze nie wybudowane a już 6500 a było miesiąc temu 6000 więc będzie w cenie -
Seli wrote:Nie no... Wiadomo, że przecież nie zmienimy tego mieszkania jutro Ale pewnie za 2-3 lata Najlepsze jest to, że to leci w górę nasze osiedla. My płaciliśmy 5.600 a teraz u tego samego, za nami jeszcze nie wybudowane a już 6500 a było miesiąc temu 6000 więc będzie w cenie
Ciężko kupić mieszkanie z dnia na dzień ;p ale sam fakt, że już zaczęłaś o tym myśleć po roku. Także kobieta jak się patrzy :)Mieszkania chyba w całej Polsce poszły w górę.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ciężko kupić mieszkanie z dnia na dzień ;p ale sam fakt, że już zaczęłaś o tym myśleć po roku. Także kobieta jak się patrzy :)Mieszkania chyba w całej Polsce poszły w górę.
u nas ciągle coś się buduje i dużo stoi pustych, a czy po roku... Myślę raczej przez pryzmat dziecka akurat. Bo jak mielibyśmy być tylko we dwoje to nigdy bym pewnie nie chciała większego bo to jest idealne na dwoje, ba, wręcz willa taka -
Seli wrote:u nas ciągle coś się buduje i dużo stoi pustych, a czy po roku... Myślę raczej przez pryzmat dziecka akurat. Bo jak mielibyśmy być tylko we dwoje to nigdy bym pewnie nie chciała większego bo to jest idealne na dwoje, ba, wręcz willa taka
To u nas żeby kupić mieszkanie to trzeba się nieźle nagimnastykować. Tylu chętnych jest, a ciągle coś nowego powstaje.1cs z CLO
-
Sylwia ja też ci gratuluje bardzo się cieszę.
Widać początek roku dla wielu z nas okazał się udany.
Oby tak w każdym miesiącu było, tego życze tym, które czekają na swoje szczęściealegzi, MissKathy92, Sylwiaa992 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alegzi wrote:To u nas żeby kupić mieszkanie to trzeba się nieźle nagimnastykować. Tylu chętnych jest, a ciągle coś nowego powstaje.
u nas do wyboru do koloru... I dziwi mnie, że u nas w okolicy ceny idą w górę jak te mieszkania stoją puste... Nie mówiąc już, że od września jak jeżdżę na korki stoją dwa puste budynki... A tutaj za nami są dwa, jest też całe nowe osiedle, a dwie ulice dalej 4 nowe, mega bloki i kolejne też są w planach. -
Mari, masz rację, rok rozpoczął się wspaniale. Niech dobra passa trwa i dla każdej coś dobrego przyniesie
Seli, to niech przeniosą je do mojego miasta. Gwarantuję, że w ciągu kilku dni większość mieszkań zostałaby wykupiona albo wynajęta
1cs z CLO