Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej nie moglam wczoraj zasnac, krecilam sie z boku na bok, ale sie udalo u nas dzis -21 stopni! Samochod odpalil na ostatnim wydechu
Dziewczyny mozecie w nie nie wierzyć, ale cuda jednak sie zdarzaja. Ja tez juz nie mialam takiej nadziei jak na poczatku, po prostu gdzieś sie to w nas wypala. A popatrzcie jaki los jest przewrotny! Jedno jest pewne, swojego życia nigdy do konca nie zaplanujemy po swojemu. I Wam sie uda!25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Witajcie
Ja też dziś zaczęłam kiepsko dzień niby spałam prawie 9h a i tak wstałam zmęczona strasznie się stresuje tą dzisiejszą wizytą u endokrynologa, oby mnie tylko ta lekarka przyjęła i zbadala to już bym była spokojniejsza u mnie też mało do płaczu trzeba, nie cierpię życia w niepewności i stresie -
Nie widze szans ;( zobacze co powie dzis bo mialo byc coraz lepiej a widze, ze jest coraz gorzej ;( nawet tych cholernych dwoch faz nie ma... co dopiero owulacja czy cos innego. Te czopki tez tylko jeden dzien z 9 mialy jakis efekt. ;(
-
MissKathy92 wrote:Witajcie
Ja też dziś zaczęłam kiepsko dzień niby spałam prawie 9h a i tak wstałam zmęczona strasznie się stresuje tą dzisiejszą wizytą u endokrynologa, oby mnie tylko ta lekarka przyjęła i zbadala to już bym była spokojniejsza u mnie też mało do płaczu trzeba, nie cierpię życia w niepewności i stresie
Dasz radę, nie ma co się na zapas stresować Oby wizyta pomyślnie przebiegła -
MissKathy92 wrote:Witajcie
Ja też dziś zaczęłam kiepsko dzień niby spałam prawie 9h a i tak wstałam zmęczona strasznie się stresuje tą dzisiejszą wizytą u endokrynologa, oby mnie tylko ta lekarka przyjęła i zbadala to już bym była spokojniejsza u mnie też mało do płaczu trzeba, nie cierpię życia w niepewności i stresie
Może sen był za długi? Czasem tak bywa jak się przedobrzy Nie stresuj się dzisiejszą wizytą. Skoro powiedziała, że Cię przyjmie to na pewno tak się stanie.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Seli wrote:Nie widze szans ;( zobacze co powie dzis bo mialo byc coraz lepiej a widze, ze jest coraz gorzej ;( nawet tych cholernych dwoch faz nie ma... co dopiero owulacja czy cos innego. Te czopki tez tylko jeden dzien z 9 mialy jakis efekt. ;(
Dzisiejsza medycyna poszła tak do przodu, że szanse są zawsze Poza tym po to idziesz do gin. żeby Ci pomógł. Wszystko będzie dobrze Kochana.
1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Hej nie moglam wczoraj zasnac, krecilam sie z boku na bok, ale sie udalo u nas dzis -21 stopni! Samochod odpalil na ostatnim wydechu
Dziewczyny mozecie w nie nie wierzyć, ale cuda jednak sie zdarzaja. Ja tez juz nie mialam takiej nadziei jak na poczatku, po prostu gdzieś sie to w nas wypala. A popatrzcie jaki los jest przewrotny! Jedno jest pewne, swojego życia nigdy do konca nie zaplanujemy po swojemu. I Wam sie uda!
Dobrze, że w końcu odpalił O jeny czy ja dobrze przeczytałam, -21 stopni? No to faktycznie zimowo u Ciebie Choćbyśmy chciały i starały się to i owszem można sobie dużo rzeczy zaplanować, ale jak każda z nas wie później i tak wszystko układa się według własnego rytmu1cs z CLO
-
alegzi wrote:Dzisiejsza medycyna poszła tak do przodu, że szanse są zawsze Poza tym po to idziesz do gin. żeby Ci pomógł. Wszystko będzie dobrze Kochana.
Ehh... Ta. Na razie nic nie pomaga. Mam dosyc... Serio. Mam ogromnego dola, ze nie ma tej owulacji i tempka ciagle jest kolo 12-30... uhh... a przy tym bol calym miesiacem ;( -
Klitra no wiem że nie ma co się na zapas przejmować ale łatwo powiedzieć a trudniej zrobić cały czas mówię na około że będzie dobrze, wcale się nie martwię a tak naprawdę w środku się stresuje jak cholera
Alegzi u mnie to już teraz obojętne czy śpię 3, 6, 8 czy 10h to i tak wstaje niewyspana i w pracy tylko siedzę i ziewam postaram się zająć myśli czym innym niż dzisiejsza wizyta wczoraj mi się udało bo myślałam o budowie domu ale dziś już nie będzie tak łatwo oby wszystko poszło po mojej myśli -
Ja dzisiaj mam 24dc i to są jedne z najgorszych dni w oczekiwaniu na miesiączkę
Ale nawet dość zapracowana jestem i nie myślę o tym także i czas leci szybciej niż zwykle. Najgorsze, że ten cykl będzie prawdopodobnie dłuższy bo 30/31dni i wszystko się będzie dłużyło a miesiączka wypadnie w okolicach walentynek... -
Seli wrote:Ehh... Ta. Na razie nic nie pomaga. Mam dosyc... Serio. Mam ogromnego dola, ze nie ma tej owulacji i tempka ciagle jest kolo 12-30... uhh... a przy tym bol calym miesiacem ;(
Zobaczysz co powie lekarza. Jeśli masz problemy z ovu to spokojnie są leki na wywołanie. Naprawdę wiele kobiet ma z tym problemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 09:30
1cs z CLO
-
Pytanie z czym nie mam problemu...
A kolejne leki? Super. Moze zamiast jest normalnie jesc to juz same tabletki moge lykac... juz mam pudeleczko jak stara babcia.
Kiltra - slabo... Lepiej jakby juz byla i tyle.
-
MissKathy92 wrote:Alegzi u mnie to już teraz obojętne czy śpię 3, 6, 8 czy 10h to i tak wstaje niewyspana i w pracy tylko siedzę i ziewam postaram się zająć myśli czym innym niż dzisiejsza wizyta wczoraj mi się udało bo myślałam o budowie domu ale dziś już nie będzie tak łatwo oby wszystko poszło po mojej myśli
A od dawna masz problemy ze spaniem? Bo skoro codziennie wstajesz niewsyspana to trzeba byłoby się temu bliżej przyjrzeć. Tu chodzi o zdrowie, więc tak czy siak zawsze będzie to siedziało z tyłu głowy. Oby ta wizyta była tak dobra jak ostatnie wyniki1cs z CLO
-
klitra wrote:Ja dzisiaj mam 24dc i to są jedne z najgorszych dni w oczekiwaniu na miesiączkę
Ale nawet dość zapracowana jestem i nie myślę o tym także i czas leci szybciej niż zwykle. Najgorsze, że ten cykl będzie prawdopodobnie dłuższy bo 30/31dni i wszystko się będzie dłużyło a miesiączka wypadnie w okolicach walentynek...
My mężatki mamy o tyle dobrze, że takie walentynki możemy robić sobie codziennie a że na kalendarzu będzie akurat 14? I co z tego? :)No chyba, że chodzi Ci o ból.
1cs z CLO
-
klitra wrote:MissKathy rozumiem Cię Daj znać jak będziesz już po
-
alegzi wrote:A od dawna masz problemy ze spaniem? Bo skoro codziennie wstajesz niewsyspana to trzeba byłoby się temu bliżej przyjrzeć. Tu chodzi o zdrowie, więc tak czy siak zawsze będzie to siedziało z tyłu głowy. Oby ta wizyta była tak dobra jak ostatnie wyniki
-
MissKathy92 wrote:No właśnie ja też teraz sobie skojarzylam tą ciągłą senność z tarczycą bo do tej pory myślałam że po prostu to przez porę roku... wspomnę dziś o tym lekarce bo to może jednak ma jakiś związek z tym guzkiem nie wiem
Warto wspomnieć. Ja np. przed @ jestem bardzo senna, ale po wracam do żywych
1cs z CLO