Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Warto wspomnieć. Ja np. przed @ jestem bardzo senna, ale po wracam do żywych
-
MissKathy wszystko bedzie dobrze i odetchniesz z ulga
Ja tez wiecznie jestem nie wyspana, nie wazne ile bym spala
Alegzi tak - 21 stopni
Jade o 12 do lekarza rodzinnego po zwolnienie chociaz na tydzien, pracuje tez ze srodkami ochrany roslin wiec to chyba dobry argument po l4. Od gina jeszcze nie chce bo trochę za wczesnieMissKathy92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Cześć dZiewczyny
Powiało chłodem z rana ohooo ;o widzę ze coś musi w powietrzu wisieć .. bo ja tez mam jakiś kinowy dzień .. taka zrezygnowana się czuje ... to chyba będzie ciężki i długi dzień[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jeśli chodzi o mnie to ja się trzymam Gdyby nie ból podbrzusza to byłoby prawie idealnie, ale przez niego muszę pić miętówkę i zaczynam mieć jej dosyć
Wiem, wiem, że to dopiero luty, ale wiecie co przed chwilą przeglądałam? Ozdoby na Wielkanoc Pierwszy raz wyprawiamy u siebie święta, więc musicie mnie zrozumieć Marzy mi się drzewko z pisankami. Po samotnym powrocie będę miała tyle czasu, że się za to wezmę.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Jeśli chodzi o mnie to ja się trzymam Gdyby nie ból podbrzusza to byłoby prawie idealnie, ale przez niego muszę pić miętówkę i zaczynam mieć jej dosyć
Wiem, wiem, że to dopiero luty, ale wiecie co przed chwilą przeglądałam? Ozdoby na Wielkanoc Pierwszy raz wyprawiamy u siebie święta, więc musicie mnie zrozumieć Marzy mi się drzewko z pisankami. Po samotnym powrocie będę miała tyle czasu, że się za to wezmę.alegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Panipuchatkowa, alegzi zmieniłam wam na 1 stronie dane...
Kolejny krok do przodu u was, chociaż tyle że jak przyszła ta wstrętna @ to na czas i nie ma problemów ani myślenia...
Miss-bedzie dobrze, zobaczymy co Ci lekarz powie a Ty nam ważne ze idziesz i cos idzie do przodu i będzie można myśleć co dalej
Seli kurczę... No nie wiem co Ci powiedzieć prócz tego że nie możesz sie poddawać...
Widzę ze dzień kiepsko sie u was zaczął... U nas w nocy było -13 stopni, teraz ok -3 i słoneczko, ładnie sie zrobiłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:alegzi szybko zleci i zaraz Wielkanoc będzie także wcale nie jest za wcześnie Czas tak zapiernicza
O prawda prawda zapiernicza równo a Ty będziesz miała co robić i czym głowę zająćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ehhh... U mnie bedzie 6 cykl lada moment, gdzie jest coraz gorzej, coraz czesciej czuje bol ;( a coraz nowsze leki i wymysly i badania. Nie wiem sama co robic. Mam dola...
Jeszcze tu sobie posiedze osiwieje do tej 17...
U nas -10 w dzien. -
Seli wrote:Ehhh... U mnie bedzie 6 cykl lada moment, gdzie jest coraz gorzej, coraz czesciej czuje bol ;( a coraz nowsze leki i wymysly i badania. Nie wiem sama co robic. Mam dola...
U nas -10 w dzien.
Z kazda godzina coraz bliżej końca!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Panipuchatkowa, alegzi zmieniłam wam na 1 stronie dane...
Kolejny krok do przodu u was, chociaż tyle że jak przyszła ta wstrętna @ to na czas i nie ma problemów ani myślenia...
Ja to nawet zapomniałam o tym żeby się przypomnieć o wpisanie na 1 str. Jakoś nie odczuwam starań, tzn. parcia na to, więc pewnie dlatego Ale dziękuję za pamięć.1cs z CLO
-
klitra wrote:alegzi szybko zleci i zaraz Wielkanoc będzie także wcale nie jest za wcześnie Czas tak zapiernicza
Dosłownie. Pamiętam jak czekałam na Tłusty Czwartek, a już jutro zabieram się za pączkowanieklitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
terka wrote:O prawda prawda zapiernicza równo a Ty będziesz miała co robić i czym głowę zająć
Jak na razie pomysłów w głowie mam 100, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Teraz może i chęci są, ale jak będę sama to może zamiast realizacji ich będę usychała z tęsknotyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 11:46
1cs z CLO
-
Seli wrote:Ehhh... U mnie bedzie 6 cykl lada moment, gdzie jest coraz gorzej, coraz czesciej czuje bol ;( a coraz nowsze leki i wymysly i badania. Nie wiem sama co robic. Mam dola...
U nas -10 w dzien.
Mam nadzieję, że w końcu trafiłaś na fajnego gin., który Ci pomoże. Hormony to nie taka prosta sprawa z drugiej strony i potrzeba czasu niestety żeby to ustabilizować ;(1cs z CLO