Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kryha wrote:Terka, mi też możesz zmienić 1 str na 6cs.
Wczoraj przyszły skurcze i krwawienie. Beta powoli spada do zera. Tak czułam że za mały ten przyrost był i nic dobrego nie przyniesie
Strasznie mi przykro
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kryha wrote:Byłam na noc w szpitalu. Dzisiaj zrobili mi betę i usg. Już po wszystkim.
Lekarz przy przyjęciu walnął mi tylko, że tak to jest jak się za wcześnie testuje, a potem okres przychodzi i histeria -
kryha wrote:Byłam na noc w szpitalu. Dzisiaj zrobili mi betę i usg. Już po wszystkim.
Lekarz przy przyjęciu walnął mi tylko, że tak to jest jak się za wcześnie testuje, a potem okres przychodzi i histeria
No jak wczesnie?! Ktory to byl tydzien? Jakis pozny... -
panipuchatkowa wrote:To iest najgorsze jak nawet w lekarzu nie ma oparcia.. Normalnie co za bezduszny typ.
Lekarz, nie lekarz... Człowiek! To juz do czegoś zobowiązujehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:To iest najgorsze jak nawet w lekarzu nie ma oparcia.. Normalnie co za bezduszny typ.
Zwłaszcza, że od niego oczekujemy największego zrozumienia. Posiada wiedzę, jest od tego, aby pomagać ludziom, a powie sobie coś takiego... Nic tylko ręce załamywać.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Zwłaszcza, że od niego oczekujemy największego zrozumienia. Posiada wiedzę, jest od tego, aby pomagać ludziom, a powie sobie coś takiego... Nic tylko ręce załamywać.
-
MissKathy92 wrote:Niestety dużo teraz jest takich lekarzy... zamiast wesprzeć to jeszcze zdołają albo powiedzą że ktoś przewrazliwiony jest rozumiem każdy może mieć gorszy dzień lub coś ale to nie oznacza że trzeba to pokazywać pacjentom i być opryskliwym w stosunku do nich... taki zawód wymaga wielkiej empatii
Dokładnie... Gorsszy dzień nie usprawiedliwia bezczelności wobec cierpienia człowieka...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Niestety dużo teraz jest takich lekarzy... zamiast wesprzeć to jeszcze zdołają albo powiedzą że ktoś przewrazliwiony jest rozumiem każdy może mieć gorszy dzień lub coś ale to nie oznacza że trzeba to pokazywać pacjentom i być opryskliwym w stosunku do nich... taki zawód wymaga wielkiej empatii
Niestety ludzie po pewnym czasie zaczynają być nieczuli. Dla nich człowiek to towar.1cs z CLO
-
terka wrote:Dokładnie... Gorsszy dzień nie usprawiedliwia bezczelności wobec cierpienia człowieka...
Myślę, że w wiekszości to już jest znieczulica po prostu, a nie gorszy dzień.1cs z CLO
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie Dlatego właśnie nienawidzę szpitali i ogólnie lekarzy przyjmujących na NFZ.
Ja ogólnie już się dobrze czuję. Przykro mi bardzo, ale skupiam się teraz na synku. W piątek kończy 2 latka Tatuś przeszedł chrzest bojowy, bo pierwszą noc zostali sami i dali sobie radę.
Za tydzień idę na wizytę skontrolować czy wszystko się dobrze oczyści i zobaczymy co dalej. Starań nie zaprzestajęalegzi lubi tę wiadomość