Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:Też pamiętam jak mi się ten czas taki odległy wydawał do tłustego czwartku
Zanim się obejrzymy już będzie Wielkanoc Gdyby jeszcze człowiek pracował z 6h dziennie to już w ogóle byłaby bajka.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Zanim się obejrzymy już będzie Wielkanoc Gdyby jeszcze człowiek pracował z 6h dziennie to już w ogóle byłaby bajka.
Ale kasa nie byłaby bajką haha coś za coś Mój pracuje 8godzin od poniedziałku do piątku i narzeka, że mało bo stawkę na godzinę ma naprawdę dobrą ale zbyt mało godzin co powoduje że wypłata średniawia
Ja akurat pracuje tyle ile chce co dobre nie jest, najwięcej jednak wieczorami jest zamówień. Czasem lepiej mieć jakieś godziny pracy niż tak jak ja że przez cały dzień pasowałoby by być na necie
-
klitra wrote:Ale kasa nie byłaby bajką haha coś za coś Mój pracuje 8godzin od poniedziałku do piątku i narzeka, że mało bo stawkę na godzinę ma naprawdę dobrą ale zbyt mało godzin co powoduje że wypłata średniawia
Ja akurat pracuje tyle ile chce co dobre nie jest, najwięcej jednak wieczorami jest zamówień. Czasem lepiej mieć jakieś godziny pracy niż tak jak ja że przez cały dzień pasowałoby by być na necie
Nie no kasa oczywiście taka jakby człowiek pracował 8h/dziennie Na swoim jest inaczej. Ciężko ustalić, że się będzie pracowało tylko 8 czy 9h. Zawsze coś wyskoczy, trzeba na już załatwiać itp. Poza tym o swoje to się też inaczej dba1cs z CLO
-
Tak piszecie o tych temperaturach że aż wstałam sprzed biurka i podeszłam do okna z którego mam widok centralnie na miejski termometr mówią że Suwałki to polski biegun zimna a u mnie tylko -1.6st odczuwalna pewnie z -10 zaraz się przekonam bo szef wysłał mnie na pocztę
-
Ehh ja niby krotko pracuje ale dzis do pozna, w piatek tez do pozna... ;p a za nadgodziny nikt nie zaplaci ;p
Alegzi, tez mam nadzieje, ze ona jest warta zaufania. Kurcze. Zdalam sobie sprawe, ze zaraz pol roku pyknie... -
panipuchatkowa wrote:Seli u mnie pyklo rok a pól roku od poronienia. Trzeba brac sie w garść i mieć nadzieje. U mnie za oknem ładnie! Ale temperaturka poniżej zera.
Ciezko... Ale czas popyla... -
MissKathy92 wrote:Tak piszecie o tych temperaturach że aż wstałam sprzed biurka i podeszłam do okna z którego mam widok centralnie na miejski termometr mówią że Suwałki to polski biegun zimna a u mnie tylko -1.6st odczuwalna pewnie z -10 zaraz się przekonam bo szef wysłał mnie na pocztę
To cieplutko u Ciebie -
alegzi wrote:Nie no kasa oczywiście taka jakby człowiek pracował 8h/dziennie Na swoim jest inaczej. Ciężko ustalić, że się będzie pracowało tylko 8 czy 9h. Zawsze coś wyskoczy, trzeba na już załatwiać itp. Poza tym o swoje to się też inaczej dba
Dokładnie Nic dodać nic ująć -
Luzik. Ja wczoraj 3 h a dzis od 8 i mam nadzieje, ze sie wyrobie na 17 do lekarza, jutro od 8 do 15, w czwartek niby 4 h ale pewnie od 16 do 19 moge byc potrzebna a piatek?... od 8 do 19... oczywiscie polowa nie platna. Tak fajnie ;p za 1500 zl :p bez dodatku 1400 ;p i nastepny tydzien tez rady. Mam dzis ochote jebnac papierami.
-
Seli wrote:Ehh ja niby krotko pracuje ale dzis do pozna, w piatek tez do pozna... ;p a za nadgodziny nikt nie zaplaci ;p
Alegzi, tez mam nadzieje, ze ona jest warta zaufania. Kurcze. Zdalam sobie sprawe, ze zaraz pol roku pyknie...
Za mną zaraz będzie półtora roku także głowa do góry.1cs z CLO