X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dosłownie. Pamiętam jak czekałam na Tłusty Czwartek, a już jutro zabieram się za pączkowanie :D

Też pamiętam jak mi się ten czas taki odległy wydawał do tłustego czwartku :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Też pamiętam jak mi się ten czas taki odległy wydawał do tłustego czwartku :D

Zanim się obejrzymy już będzie Wielkanoc :) Gdyby jeszcze człowiek pracował z 6h dziennie to już w ogóle byłaby bajka.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rano było -14, powiem szczerze, ze nie spodziewałam się takich mrozów, zapowiadali coś około -8 ale ta temperatura zwaliła mnie z nóg :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Zanim się obejrzymy już będzie Wielkanoc :) Gdyby jeszcze człowiek pracował z 6h dziennie to już w ogóle byłaby bajka.

Ale kasa nie byłaby bajką haha coś za coś :) Mój pracuje 8godzin od poniedziałku do piątku i narzeka, że mało bo stawkę na godzinę ma naprawdę dobrą ale zbyt mało godzin co powoduje że wypłata średniawia :)
    Ja akurat pracuje tyle ile chce co dobre nie jest, najwięcej jednak wieczorami jest zamówień. Czasem lepiej mieć jakieś godziny pracy niż tak jak ja że przez cały dzień pasowałoby by być na necie

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Ale kasa nie byłaby bajką haha coś za coś :) Mój pracuje 8godzin od poniedziałku do piątku i narzeka, że mało bo stawkę na godzinę ma naprawdę dobrą ale zbyt mało godzin co powoduje że wypłata średniawia :)
    Ja akurat pracuje tyle ile chce co dobre nie jest, najwięcej jednak wieczorami jest zamówień. Czasem lepiej mieć jakieś godziny pracy niż tak jak ja że przez cały dzień pasowałoby by być na necie

Nie no kasa oczywiście taka jakby człowiek pracował 8h/dziennie :) Na swoim jest inaczej. Ciężko ustalić, że się będzie pracowało tylko 8 czy 9h. Zawsze coś wyskoczy, trzeba na już załatwiać itp. Poza tym o swoje to się też inaczej dba :)

1cs z CLO
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak piszecie o tych temperaturach że aż wstałam sprzed biurka i podeszłam do okna z którego mam widok centralnie na miejski termometr :) mówią że Suwałki to polski biegun zimna a u mnie tylko -1.6st :D odczuwalna pewnie z -10 :P zaraz się przekonam bo szef wysłał mnie na pocztę ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej by było jakby stawki godzinowe były takie ze te 6h pracy byłoby wystarczające ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mis, porównując temp., która jest u Ciebie, a w innym maistach to można rzecz, że u Ciebie dziś ciepło ;)

Terka, pomarzyć sobie można :)

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh ja niby krotko pracuje ale dzis do pozna, w piatek tez do pozna... ;p a za nadgodziny nikt nie zaplaci ;p

Alegzi, tez mam nadzieje, ze ona jest warta zaufania. Kurcze. Zdalam sobie sprawe, ze zaraz pol roku pyknie...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli u mnie pyklo rok a pól roku od poronienia. Trzeba brac sie w garść i mieć nadzieje. U mnie za oknem ładnie! Ale temperaturka poniżej zera.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli u mnie pyklo rok a pól roku od poronienia. Trzeba brac sie w garść i mieć nadzieje. U mnie za oknem ładnie! Ale temperaturka poniżej zera.

Ciezko... Ale czas popyla...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Tak piszecie o tych temperaturach że aż wstałam sprzed biurka i podeszłam do okna z którego mam widok centralnie na miejski termometr :) mówią że Suwałki to polski biegun zimna a u mnie tylko -1.6st :D odczuwalna pewnie z -10 :P zaraz się przekonam bo szef wysłał mnie na pocztę ;)

To cieplutko u Ciebie :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie no kasa oczywiście taka jakby człowiek pracował 8h/dziennie :) Na swoim jest inaczej. Ciężko ustalić, że się będzie pracowało tylko 8 czy 9h. Zawsze coś wyskoczy, trzeba na już załatwiać itp. Poza tym o swoje to się też inaczej dba :)

Dokładnie :) Nic dodać nic ująć

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6h pracy? Raj :D ja robie po 10 :)
    Dostalam zwolnienie od rodzinnego do 15 lutego a na piatek umowilam sie do mojej dr ;)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik. Ja wczoraj 3 h a dzis od 8 i mam nadzieje, ze sie wyrobie na 17 do lekarza, jutro od 8 do 15, w czwartek niby 4 h ale pewnie od 16 do 19 moge byc potrzebna :/ a piatek?... od 8 do 19... oczywiscie polowa nie platna. Tak fajnie ;p za 1500 zl :p bez dodatku 1400 ;p i nastepny tydzien tez rady. Mam dzis ochote jebnac papierami.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ehh ja niby krotko pracuje ale dzis do pozna, w piatek tez do pozna... ;p a za nadgodziny nikt nie zaplaci ;p

Alegzi, tez mam nadzieje, ze ona jest warta zaufania. Kurcze. Zdalam sobie sprawe, ze zaraz pol roku pyknie...

Za mną zaraz będzie półtora roku także głowa do góry.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    6h pracy? Raj :D ja robie po 10 :)
    Dostalam zwolnienie od rodzinnego do 15 lutego a na piatek umowilam sie do mojej dr ;)

No to masz ferie :D

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no to zalecenie - odpoczywaj!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, mi też możesz zmienić 1 str na 6cs.
    Wczoraj przyszły skurcze i krwawienie. Beta powoli spada do zera. Tak czułam że za mały ten przyrost był i nic dobrego nie przyniesie :-/

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryha ;( nie... A co lekarz na to?

dZhdp1.png

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ