Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Hej dziewczyny
W nocy czułam się jakby mi ktoś znów hsg robil! Budziłam sie z bolami brzucha dosc mocnymi jak na @ a ciagle czysto ... dzis w pracy pewnie oszaleje bo ciągle bede gonic sprawdzać czy sie juz nie zaczyna @
Nie ma co się zastanawiać... Pewnie i tak w pracy sprawdzisz najwyżej na chwile do wc pójdziesz, a ze będziesz w pracy będziesz czuła ze musisz sie trochę opanować
Ale wierze ze będzie to raczej opanowywanie radości!Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Zobaczymy moze bede miec zajeta głowę w pracy dziś kierowniczki nie ma więc będzie luzniej
Haha juz od prawie dwoch lat sobie tak mowie, że za miesiac sie uda25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Zobaczymy moze bede miec zajeta głowę w pracy dziś kierowniczki nie ma więc będzie luzniej
Haha juz od prawie dwoch lat sobie tak mowie, że za miesiac sie uda
no ale teraz ma być inseminacja? Czy wcześniej coś miałaś też? -
Tak Seli, w następnym cyklu inseminacja. Do tej pory nic nie mialam nawet żadnych lekow ( teraz pierwszy raz dupek) jedynie same badania- diagnostyke.
Ja już w poczekalniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 08:08
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Cześć Dziewczyny
Po szybki przejrzeniu wczorajszych wpisów widzę, że chyba każda miała udaną niedzielę My wczoraj mieliśmy wieczór we dwoje przy truskawkach (nasze pierwsze w tym roku), ciachu i cydrze. Było i smacznie i przyjemnie Do tego obejrzeliśmy film i pooglądaliśmy projekty domków. Niedziela idealna
Mari, Sylwia, czekam z niecierpliwością na Wasze relacje. Trzymam kciuki!
Miłego poniedziałku. Ps. jestem jakoś mega wyspana.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Sylwiaa992 wrote:Zobaczymy moze bede miec zajeta głowę w pracy dziś kierowniczki nie ma więc będzie luzniej
Haha juz od prawie dwoch lat sobie tak mowie, że za miesiac sie uda
Trzeba tak myśleć, bo na pewno przyjdzie w końcu Wasz miesiąc1cs z CLO
-
Alegzi u nas od soboty snieg sypie ale ja mieszkam w górach, także mamy go więcej niż w innych zakatkach Polski lubie taka pogode jak wszędzie jest bialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:44
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Cześć dziewczyny
Sylwia Trzymam mocno kciuki
Dziewczyny jakie mi się śniły głupoty to nie uwierzycie, śniło mi się, że częstowałam koleżanke papierosem wyjęłam kilka rodzai żeby sobie wybrała a resztę włożyłam do buzi i zaczęłam je jeść i były tak cholernie nie dobre, tak paskudne że jak wstałam to czułam posmak jakbym te papierosy faktycznie jadła.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
klitra wrote:Cześć dziewczyny
Sylwia Trzymam mocno kciuki
Dziewczyny jakie mi się śniły głupoty to nie uwierzycie, śniło mi się, że częstowałam koleżanke papierosem wyjęłam kilka rodzai żeby sobie wybrała a resztę włożyłam do buzi i zaczęłam je jeść i były tak cholernie nie dobre, tak paskudne że jak wstałam to czułam posmak jakbym te papierosy faktycznie jadła.
O kurde... Niezła przestroga przed paleniemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:Dziewczyny jakie mi się śniły głupoty to nie uwierzycie, śniło mi się, że częstowałam koleżanke papierosem wyjęłam kilka rodzai żeby sobie wybrała a resztę włożyłam do buzi i zaczęłam je jeść i były tak cholernie nie dobre, tak paskudne że jak wstałam to czułam posmak jakbym te papierosy faktycznie jadła.
O fuuu co za sen. To już pod horror podchodzi1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Alegzi u nas od soboty snieg sypie ale ja mieszkam w górach, także mamy go więcej niż w innych zakatkach Polski lubie taka pogode jak wszędzie jest bialo
I tylko brakuje dnia wolnego, kocyka, gorącej czekolady i dobrego filmu albo książki1cs z CLO