Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Hej ja dzis po jednym pączku dipiero, ale jeszcze inne czekaja choć chyba muszę zaczac bardziej uwazac na to co jem bo od dwoch dni mam takie wzdecia w nocy że budzę sie z bolem brzucha. Kupilam sobie już suszone sliwki do wcinania a na wieczór owsianke i zobaczymy czy bedzie lepiej
Odrobilam sie juz ze sprzataniem i obiadkiem, wiec pod kocyk i program sobie w spokoju na playu póki męża nie mam
Super plan!
Śliwki i owsianka powinny pomoc troszkę wiecej wody do tego i będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 13:56
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Hej ja dzis po jednym pączku dipiero, ale jeszcze inne czekaja choć chyba muszę zaczac bardziej uwazac na to co jem bo od dwoch dni mam takie wzdecia w nocy że budzę sie z bolem brzucha. Kupilam sobie już suszone sliwki do wcinania a na wieczór owsianke i zobaczymy czy bedzie lepiej
Odrobilam sie juz ze sprzataniem i obiadkiem, wiec pod kocyk i program sobie w spokoju na playu póki męża nie mam
Śliwki suszone są dobre, ale w większej ilości powodują wzdęcia1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kaassiia wrote:Czasami trzeba odstąpić od reguł i zjeść frytki
Mniam frytki! W weekend wychodzimy ze znajomymi na obiad, więc mur beton muszę wziąć frytki z duuużą ilością ketchupuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 14:12
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Śliwki suszone są dobre, ale w większej ilości powodują wzdęcia25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Muszę poczytac ile najlepiej zjeść, żeby nie przesadzic jeszcze tydzień temu to jadlam smazone rzeczy bo miałam taka ochote a teraz W ogóle na nic apetytu nie mam
-
kryha wrote:Ja zaraz jadę do mamy na akcję pączkową. Co rok robimy ich od groma. Najlepsze takie jeszcze ciepłe . I ja akceptuję tylko z powidłami śliwkowymi, bez żadnych polew, lukru i innych badziewi
Ej lukier to nie badziew ;p Ja lubię i lukier i cukier puder1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Muszę poczytac ile najlepiej zjeść, żeby nie przesadzic jeszcze tydzień temu to jadlam smazone rzeczy bo miałam taka ochote a teraz W ogóle na nic apetytu nie mam
Jeśli masz wzdęcia to faktycznie lepiej poczytać, bo zamiast pomóc jeszcze zaszkodzisz1cs z CLO
-
MMMMM!! Śliwka z cynamonem, pączek w pudrze jeju, pierwszy raz zjadłam aż 4 ale i pewnie będzie hahaha
-
MissKathy92 wrote:Świeczki dobre byle nie przedobrzyc oj ja też bym chciała cierpiec na taki brak apetytu, mam nadzieję że mnie dopadnie w ciąży ale w granicach rozsądku
MissKathy92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
No to masz podobnie do mnie na początku śniadanie o 12 obiadokolacja wciśnięta z rozsądku i tyle jedzenia. A nie, przepraszam jeszcze z 2-3 jabłka albo pomarańcze do tego
Apetyt (i to nie do końca jeszcze) dopiero teraz mi wrócił a to juz prawie połowa tylko musisz patrzeć czy to co jesz jest na tyle wartościowe żeby nie brakło maluchowi bo mniej nie znaczy gorzej ale warto kontrolować żeby nie szkodzić przez przypadek i generalnie luz-tak sie po prostu zdarza, jeśli z dzidzia będzie ok i Twoje wyniki (głównie morfologii bo ciąża to często anemia lubi atakować) tez to nie ma co sie martwic ze mały apetyt czy lekko spada z wagi tak mi powiedziała położna, potwierdził lekarzhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Seli wrote:MMMMM!! Śliwka z cynamonem, pączek w pudrze jeju, pierwszy raz zjadłam aż 4 ale i pewnie będzie hahaha
Szalejesz dziś na całego! Ale w końcu tyle wyczekiwałyśmy tego dnia, że trzeba sobie pozwolić. Daj znać jak będziesz "po" lwowskim1cs z CLO
-
kryha wrote:Ja nie lubię jak jest za słodko
Wczoraj się śmialiśmy z P, że nas ciężko przesłodzić. Ja mogę zjeść 2 pączki na raz, przesłodzę się, popiję wodą i mogę sięgnąć po kolejnego1cs z CLO
-
alegzi wrote:Szalejesz dziś na całego! Ale w końcu tyle wyczekiwałyśmy tego dnia, że trzeba sobie pozwolić. Daj znać jak będziesz "po" lwowskim
no właśnie po
ja się przygotowywałam już 2 tygodnie się przygotowywałam tak jak już od 1 grudnia śledziki za mną łażą i podjadam tak tu pączki Ale mam dziś power i siłę to spale na siłce -
Seli wrote:no właśnie po
ja się przygotowywałam już 2 tygodnie się przygotowywałam tak jak już od 1 grudnia śledziki za mną łażą i podjadam tak tu pączki Ale mam dziś power i siłę to spale na siłce
No i co, one są puste w środku? Jak smakowały? ;p1cs z CLO
-
Sliwka z cynamonem posypane pudrem pychotenka udalo mi sie kupic 5 ;p ale poszlam do pizzerii a nie piekarni bo tam kolejki zadnej nie bylo a sprzedawali je w kilku punktach.
-
alegzi wrote:Jeszcze trochę i nasze forum "STARANIA" zamieni się w "CIĄŻY"
Miałam to pisać
Jutro mam 27dc a w sobotę 28dc, myślicie że można już zrobić test? W sobotę będzie alkohol i wolałabym to potwierdzić testem żebym na legalu mogła pić. Cykle z reguły 27/28 dniowe ale ten obstawiam, że będzie dłuższy bo 30/31dni, miesiączke powinnam dostać tuż przed walentynkami. Robić test czy pić bez testu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 15:28