Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No to są cuda jak ta lala A ludzie wierzą że schudną i później będą zdrowi i piękni A to nie do końca tak działa
Oooj nie działa... Żadne radykalne zmiany nie działają... Chyba ze chodzi o szkodliwość -to tak, to działahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alegzi wiadomo każdy ma inne zapotrzebowanie na kalorie, jedni przy 1500 będą głodni a inni przejedzeni każdy musi dopasować jadłospis i kalorie do siebie
Klitra ja też często kupuje mrożone warzywa i zupki gotuje przed ślubem z narzeczonym jedliśmy tylko warzywa i pierś kurczaka z parowaru, pochudlismy dużo ale co z tego jak teraz z powrotem króluje smażelina no i dodatkowe kg są -
terka wrote:Oooj nie działa... Żadne radykalne zmiany nie działają... Chyba ze chodzi o szkodliwość -to tak, to działa
-
terka wrote:Brawa dla mamy!!!
oj tak Podziwiam ją, codziennie był obiad i to z reguły dwudaniowy, zupa musiała być bo zdrowa a drugie danie po to żeby się najeść. Często na kolacje pamiętam ser biały,jajka, jakies pomidorki, ogórki ogólnie nie jedliśmy przetworzonej żywności co teraz, nawet makaron do rosołu robiła samodzielnie, lane kluski pamiętam do pomidorowej mmm może przez to nigdy nie miałam problemów zdrowotnych, niestety teraz jem gorzej to znaczy bardziej przetworzoną żywnośc bo makaron kupuje, wczoraj pierogi kupiłam ale staram się żeby nie brakowało tych owoców i warzyw ale sama po sobie czuję że jednak to co jemy ma duży wpływ na nas -
terka wrote:Zgadza sie. Trzeba tez patrzeć na aktywność fizyczna czy prace jaka sie wykonuje. Mniej a lepiej-tak powinno byc i regularnie. I sukces (jeśli nie ma żadnych problemów) powinien byc
Dokładnie!1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mis, racja
Klitra, u mnie w domu też się robiło domowy makaron. Przepyszny!
A jadłyście kiedyś zupę owocową? Moja mama robiła z wiśni + domowymi kluskami. Najlepsze danie jakie kiedykolwiek jadłam.klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Ja duzo sie nabiegam w pracy. Rzadko kiedy moge usiasc.
Tez nigdy na diecie nie bylam ;p
A u mnie w domu jedno danie ale niktnu mnie dwoch by nie zjadl, no moze tata ;p ale zawsze obiad byl a w weekend ciasto choc mama pracowala 7 dni w tygodniu. Ja ostatnio jakos sie rozleniwilam ale juz sie poprawiam -
alegzi wrote:Mis, racja
Klitra, u mnie w domu też się robiło domowy makaron. Przepyszny!
A jadłyście kiedyś zupę owocową? Moja mama robiła z wiśni + domowymi kluskami. Najlepsze danie jakie kiedykolwiek jadłam.
Uwielbiam makaron domowy, sama tez potrafie -
Kiedyś było inaczej U mnie też w weekend zawsze ciacho było, bardzo lubiliśmy karpatkę albo sernik na zimno. Teraz mama piecze jak my mamy z P przyjechać, bo moje rodzeństwo nie przepada za ciastami. Nie wiem jak to jest możliwe skoro ja na poczekaniu mogę zjeść 3 duże kawałki. Może jestem z jakiegoś ferelnego plemniczka, któremu się udało1cs z CLO
-
Hahahahaha mmm zjadlabym karpatke!!!
Juz zjadlam 2 paczki dla afryki :p -
Idę po kolejnego pączka ;p
Panipuchatkowa, racja tylko niektórzy mylą odchudzanie ze zdrowym odżywianiem Zdrowe odżywianie to tez redukcja jedzenia. W dzisiejszych czasach większość ludzi je więcej niż powinna.1cs z CLO
-
Albo je gotowce pelne chemii i spulchniaczy :p
Ja musze dorwac tamte! ;p