X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Mi się tez kiedyś wydawało, że jem mało kcal. A jak sobie jednego dnia spisałam wszystko to wyszło tyle, że mogłabym tym obdarować, którąś z Was ;) Nie mam nadwagi, ale chciałabym wrócić do wagi ze studiów.

Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p

To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    A może tu tkwi nasz problem :D
    Moze :) trzeba sprobowac:)
    Bo problem moze byc w glowie nie w kcal ;)

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam :)

Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby jeść dużo warzyw i owocow, ograniczyć smażenie na oleju i pić duzo wody ;)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p

To weź ode mnie choć połowę ochoty na jedzenie. Proszę! :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Najważniejsze żeby jeść dużo warzyw i owocow, ograniczyć smażenie na oleju i pić duzo wody ;)

Yyyy właśnie piekę pączki ;p ale od czasu do czasu przecież można. A co do wody to dziś mój pierwszy dzień z większą ilością wody. Co pół h muszę odwiedzać toaletę ;)

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w nocy musze wstawac :D chyba musimy przestawic lozko bo mamy przy scianie i ja kolo niej spie a jak w nocy wstaje to muszę przez meza przejść a jeszcze nie raz leza dwa koty wiec i na nie trzeba uważać :D

Seli lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nie dzieki ;p bez potrzeby jedzenia i nieodczuwanie glodu mi wystarcza ;)

Ale z woda mam problem. Moze z 0,5 litra pije i to dlatego, ze mam tyle do popicia ;(

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ja też śpię koło ściany :D Przypomniało mi się jak raz się podniosłam i walnęłam głową o ścianę. Myślałam, że mi głowa odpadła, taki to był ból.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.

Teraz i tak jest lepiej, ja lubie dodac miete i limonke ;p lubilam i trawe cytrynowa ;)

Ide spacku ,) dobranoc

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Sylwia, ja też śpię koło ściany :D Przypomniało mi się jak raz się podniosłam i walnęłam głową o ścianę. Myślałam, że mi głowa odpadła, taki to był ból.
    Haha sciana cala? :D my mieszkamy na poddaszu, wiec do tego nade mną jest scisna ukosna ale na szczęście nie mialam takiego ała :D

Dobranoc Seli :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 21:16

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gratulacje!!! Ale piękna beta.☺❤

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, dobranoc :)

Sylwia, tak :) Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża :D Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, dobranoc :)

Sylwia, tak :) Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża :D Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.
    Noo tak tylko pod nasza sypialnia ma pokój moj mlodszy brat haha :D ale zmienilismy na grubszy materac i jest lepiej :D

alegzi lubi tę wiadomość

• alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Noo tak tylko pod nasza sypialnia ma pokój moj mlodszy brat haha :D ale zmienilismy na grubszy materac i jest lepiej :D

O jeny no to współczuję trochę bratu :D Dobrze żeście wymienili materac, bo już w ogóle żal by go było :D :D :D

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedtem chodzilismy do salonu hahaha :D

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Terka, wspaniała wiadomość! :) Polubiłam zdjęcie od razu bez czytania, z bananem na twarzy a dopiero później doczytałam :P Gratuluję synka <3
    Sylwia, trzymam kciuki za betę :) Dopiero do lapka usiadłam, wcześniej popracowy relaks z mężem, jakoś nie miałam siły się podnieść :)

Haha aż taki przystojniak z niego ze w ciemno ma branie? :D :D :D

alegzi, alex0806 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Przedtem chodzilismy do salonu hahaha :D

Jakie kombinowanie :D Chwali się!

1cs z CLO
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ