Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Mi się tez kiedyś wydawało, że jem mało kcal. A jak sobie jednego dnia spisałam wszystko to wyszło tyle, że mogłabym tym obdarować, którąś z Was
Nie mam nadwagi, ale chciałabym wrócić do wagi ze studiów.
Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p -
Seli wrote:Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p
To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam

Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p -
Seli wrote:Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p
To weź ode mnie choć połowę ochoty na jedzenie. Proszę!
1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Najważniejsze żeby jeść dużo warzyw i owocow, ograniczyć smażenie na oleju i pić duzo wody

Yyyy właśnie piekę pączki ;p ale od czasu do czasu przecież można. A co do wody to dziś mój pierwszy dzień z większą ilością wody. Co pół h muszę odwiedzać toaletę
1cs z CLO
-
Ja tez w nocy musze wstawac
chyba musimy przestawic lozko bo mamy przy scianie i ja kolo niej spie a jak w nocy wstaje to muszę przez meza przejść a jeszcze nie raz leza dwa koty wiec i na nie trzeba uważać
Seli lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hehe nie dzieki ;p bez potrzeby jedzenia i nieodczuwanie glodu mi wystarcza

Ale z woda mam problem. Moze z 0,5 litra pije i to dlatego, ze mam tyle do popicia ;( -
Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.
Teraz i tak jest lepiej, ja lubie dodac miete i limonke ;p lubilam i trawe cytrynowa
Ide spacku ,) dobranoc -
Haha sciana cala?alegzi wrote:Sylwia, ja też śpię koło ściany
Przypomniało mi się jak raz się podniosłam i walnęłam głową o ścianę. Myślałam, że mi głowa odpadła, taki to był ból.
my mieszkamy na poddaszu, wiec do tego nade mną jest scisna ukosna ale na szczęście nie mialam takiego ała 
Dobranoc Seli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 21:16
Seli, dobranoc

Sylwia, tak
Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża
Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.
1cs z CLO
-
Noo tak tylko pod nasza sypialnia ma pokój moj mlodszy brat hahaalegzi wrote:Seli, dobranoc

Sylwia, tak
Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża
Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.
ale zmienilismy na grubszy materac i jest lepiej
alegzi lubi tę wiadomość
Sylwiaa992 wrote:Noo tak tylko pod nasza sypialnia ma pokój moj mlodszy brat haha
ale zmienilismy na grubszy materac i jest lepiej 
O jeny no to współczuję trochę bratu
Dobrze żeście wymienili materac, bo już w ogóle żal by go było
1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Terka, wspaniała wiadomość!
Polubiłam zdjęcie od razu bez czytania, z bananem na twarzy a dopiero później doczytałam
Gratuluję synka 
Sylwia, trzymam kciuki za betę
Dopiero do lapka usiadłam, wcześniej popracowy relaks z mężem, jakoś nie miałam siły się podnieść 
Haha aż taki przystojniak z niego ze w ciemno ma branie?
alegzi, alex0806 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm