Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Mi się tez kiedyś wydawało, że jem mało kcal. A jak sobie jednego dnia spisałam wszystko to wyszło tyle, że mogłabym tym obdarować, którąś z Was Nie mam nadwagi, ale chciałabym wrócić do wagi ze studiów.
Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p -
Seli wrote:Ja... Pol kubka kawy, pol jogurtu pitnego... komosy ze szpinakiem zjadlam z 10 lyzek i ... kanapki na kolacje dwie ;p czasem jakis owoc sie znajdzie. Nie wiem ile to kalori ale nie sadze by to bylo duzo... choc u mnie czesto jest : troche kawy, jogurt pitny lub smoothie i owoc jakis i tyle ;p nic wiecej. Ale musze do tabletek cos zjesc... wiec "jem" pol kubka kawy rano i zdarzalo sie wieczorem jak nie mialam ochoty na nic ;p
To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:To jest Twoje całodniowe menu???? A co z obiadem? Matko ja tyle to na śniadanie jadam
Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p -
Seli wrote:Rozpisalam obiad, sniadanie i kolacje ;P co jakis czas bywa pizza w menu ;p ale ja nigdy nie bylam jakos "zarta" ;p
To weź ode mnie choć połowę ochoty na jedzenie. Proszę!1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Najważniejsze żeby jeść dużo warzyw i owocow, ograniczyć smażenie na oleju i pić duzo wody
Yyyy właśnie piekę pączki ;p ale od czasu do czasu przecież można. A co do wody to dziś mój pierwszy dzień z większą ilością wody. Co pół h muszę odwiedzać toaletę1cs z CLO
-
Ja tez w nocy musze wstawac chyba musimy przestawic lozko bo mamy przy scianie i ja kolo niej spie a jak w nocy wstaje to muszę przez meza przejść a jeszcze nie raz leza dwa koty wiec i na nie trzeba uważać
Seli lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hehe nie dzieki ;p bez potrzeby jedzenia i nieodczuwanie glodu mi wystarcza
Ale z woda mam problem. Moze z 0,5 litra pije i to dlatego, ze mam tyle do popicia ;( -
Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, to Ty niejadek jesteś ;p Co do wody to warto sobie jakiegoś owocka wrzucić żeby wzbogacić smak. Ja np. dodaję pomarańczę czy arbuza (ale to latem). Bo z samą wodą też mam problem.
Teraz i tak jest lepiej, ja lubie dodac miete i limonke ;p lubilam i trawe cytrynowa
Ide spacku ,) dobranoc -
alegzi wrote:Sylwia, ja też śpię koło ściany Przypomniało mi się jak raz się podniosłam i walnęłam głową o ścianę. Myślałam, że mi głowa odpadła, taki to był ból.
Dobranoc SeliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 21:16
Seli, dobranoc
Sylwia, tak Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, dobranoc
Sylwia, tak Ból pamiętam do dziś. My mamy domek po rodzicach P i oprócz 2 pokoi nie robiliśmy żadnego remontu, bo zamierzamy się wybudować. Tak, więc nie mamy sypialnianego łoża Ale zazdroszczę Wam, bo jak tutaj je mamy i jest cudownie.alegzi lubi tę wiadomość
Sylwiaa992 wrote:Noo tak tylko pod nasza sypialnia ma pokój moj mlodszy brat haha ale zmienilismy na grubszy materac i jest lepiej
O jeny no to współczuję trochę bratu Dobrze żeście wymienili materac, bo już w ogóle żal by go było1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Terka, wspaniała wiadomość! Polubiłam zdjęcie od razu bez czytania, z bananem na twarzy a dopiero później doczytałam Gratuluję synka
Sylwia, trzymam kciuki za betę Dopiero do lapka usiadłam, wcześniej popracowy relaks z mężem, jakoś nie miałam siły się podnieść
Haha aż taki przystojniak z niego ze w ciemno ma branie?alegzi, alex0806 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm