Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Tez bede jeść jutro ,ale raczej kupne bo nie chce sie mi robic do tej pory bylam na diecie i sie pilnowalam, ale teraz to już co tam
No pewnie Trzeba dbać o siebie, ale od czasu do czasu trzeba sobie pozwolić na coś dobrego i słodkiego
Dziś mi jedna kobitka powiedziała, że jak się stara o dzidzię to trzeba mniej więcej jeść 1650kcal dziennie i mi pogroziła palcem, że ja jem 1400. Coś słyszałyście na ten temat?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Terka, wspaniała wiadomość! Polubiłam zdjęcie od razu bez czytania, z bananem na twarzy a dopiero później doczytałam Gratuluję synka
Sylwia, trzymam kciuki za betę Dopiero do lapka usiadłam, wcześniej popracowy relaks z mężem, jakoś nie miałam siły się podnieść
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie słyszałam o tym
Jak tam wieczór? My piwko i serial -
alegzi wrote:No pewnie Trzeba dbać o siebie, ale od czasu do czasu trzeba sobie pozwolić na coś dobrego i słodkiego
Dziś mi jedna kobitka powiedziała, że jak się stara o dzidzię to trzeba mniej więcej jeść 1650kcal dziennie i mi pogroziła palcem, że ja jem 1400. Coś słyszałyście na ten temat?
Ja mialam wykupiona dietę chodakowskiej od listopada i mialam 1400 więc moim zdaniem to bzdura25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwia pięknie
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Sylwia piękne wieści!!!
Alegzi-no racja z kaloriami bo jak sie przegina z głodówką to płodność spada. Dlatego nie zaleca się (przynajmniej normalny dietetyk) specjalnie diet odchudzających podczas staran tylko np przed bo potem źle wpływa i przedłuża starania.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka gratuluje
Sylwia piękna beta
Ja dzisiaj weszłam na fb i kuzynka urodziła aż mnie ścisło za serce, też się starała dość długo, 3lata po ślubie.
Mi w tym cyklu na bank się nie udało, jak zawsze tlą się jakieś nadzieję tak teraz nawet nadziei nie mam choć może w sumie mam bo chcę zrobić test przed sobotnią imprezą żebym wiedziała czy pić % choc to w sumie oczywsite.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Hmm... ja nie wiem ile jem... ale ogolnie malo ;p nigdy nie liczylam kalori... ;p
Dobranoc
Tak nabralam sobie nowych marzen, az nie wiem od czego zaczac ale chyba potrzebowalam nowych celow w zyciu -
terka wrote:Sylwia piękne wieści!!!
Alegzi-no racja z kaloriami bo jak sie przegina z głodówką to płodność spada. Dlatego nie zaleca się (przynajmniej normalny dietetyk) specjalnie diet odchudzających podczas staran tylko np przed bo potem źle wpływa i przedłuża starania.
No takiej odpowiedzi nie chciałam Oczywiście żartuję. Masz rację, ale ja się nie głodzę. Nie chodzę niedojedzona, a wręcz wydaje mi się, że lepiej zaczęłam wybierać produkty. No, ale chyba masz rację, zwiększę kaloryczność do 1600.1cs z CLO
-
terka wrote:Sylwia piękne wieści!!!
Alegzi-no racja z kaloriami bo jak sie przegina z głodówką to płodność spada. Dlatego nie zaleca się (przynajmniej normalny dietetyk) specjalnie diet odchudzających podczas staran tylko np przed bo potem źle wpływa i przedłuża starania.
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Seli wrote:Hmm... ja nie wiem ile jem... ale ogolnie malo ;p nigdy nie liczylam kalori... ;p
Dobranoc
Tak nabralam sobie nowych marzen, az nie wiem od czego zaczac ale chyba potrzebowalam nowych celow w zyciu
Mi się tez kiedyś wydawało, że jem mało kcal. A jak sobie jednego dnia spisałam wszystko to wyszło tyle, że mogłabym tym obdarować, którąś z Was Nie mam nadwagi, ale chciałabym wrócić do wagi ze studiów.Seli lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
klitra wrote:terka gratuluje
Sylwia piękna beta
Ja dzisiaj weszłam na fb i kuzynka urodziła aż mnie ścisło za serce, też się starała dość długo, 3lata po ślubie.
Mi w tym cyklu na bank się nie udało, jak zawsze tlą się jakieś nadzieję tak teraz nawet nadziei nie mam choć może w sumie mam bo chcę zrobić test przed sobotnią imprezą żebym wiedziała czy pić % choc to w sumie oczywsite.
My też zamierzamy jakoś fajnie spędzić weekend. Mamy jeszcze cydr, więc się będzie działo1cs z CLO