X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suprler dziewczyny. Tak fajnie patrzeć na te Wasze suwaczki. Dzisiaj jestem dobrej myśli.☺

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka jasne ze dam znac :) pewnie znow dopiero kolo 17 bedzie. Fajnie sie czyta o takich kopniakach :D jesli beta sie podwoi to chyba zaczne pomału wierzyc bo jeszcze tak nie do konca ;) wyczytałam że moje maleństwo jest teraz wielkosci ziarenka sezamu :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa pozytywne podejście do życia to świetny pomysł :-)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia na pewno będzie wszystko dobrze.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę wiedziałam że dziś tu coś wspaniałego przeczytam/zobaczę :D
    Terka wielkie gratulacje, piękny synuś będzie :) jejku jak ja bardzo chce już to też przeżywać!!!

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Mari my jakieś 2 tygodnie później niz Ty :) a jakby bylo we wrześniu to bylo by apogeum :D pierwsze mamy rocznice ślubu, dzien pozniej ja urodziny a na następny dzień mój maz :D ale na razie mi pokazuje polowe października :) kiedys chcialam właśnie tak na wrzesień, a później chcialam żeby tylko już było, nie ważne kiedy :)
    Dowiedziałam się też, że moj wujek (12 lat starszy) beda mieli dzidzie, juz wiedzą płeć :) takze moja babcia bedzie miec w tym roku kolejnego wnuka (trzynastego) i pierwszego prawnuka! :)
    O niech cie :) to babcia pewnie szczęśliwa, tyle dzieciaczkow :D no i pierwszy prawnuczek, to powód do dumy :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Kurczę wiedziałam że dziś tu coś wspaniałego przeczytam/zobaczę :D
    Terka wielkie gratulacje, piękny synuś będzie :) jejku jak ja bardzo chce już to też przeżywać!!!

Dzięki ;) każda z nas będzie czuła takie rzeczy, na pewno ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • kryha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka gratuluję synka :-) będzie niezły łobuziak jak już tak daje popalić.

Ja wczoraj przy okazji pobytu w szpitalu odebrałam z archiwum swoje zdjęcia z usg z poprzedniej ciąży, bo jak miałam do porodu wszystkie włożone w kartę ciąży,to tak mi zabrali. Jak je zobaczyłam po 2 latach (a większość jest takich fajnych w 3D) to mi łzy radości normalnie poleciały.

Dzisiaj jeszcze podeszłam po wypis i spotkałam moją gin na dyżurze. Normalnie inna rozmowa, inne traktowanie. Pamietała o mojej wizycie za tydzień, pytała czy aktualne i że weźmie mi ten wypis, bo dzisiaj jeszcze nie był gotowy. Aż się człowiekowi milej robi.
    Szkoda, że nie wszyscy są tacy normalni

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • terka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka jasne ze dam znac :) pewnie znow dopiero kolo 17 bedzie. Fajnie sie czyta o takich kopniakach :D jesli beta sie podwoi to chyba zaczne pomału wierzyc bo jeszcze tak nie do konca ;) wyczytałam że moje maleństwo jest teraz wielkosci ziarenka sezamu :)

Gigant nie? :D co do bety-rozumiem Cię doskonale z tym niedowierzaniem :D sama jak odebrałam wyniki to patrzyłam na nie jak jakas nienormalna. Potem sie wylogowałam i zalogowałam żeby znów popatrzeć :P

• Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka!! Super! Te chinskie sie sprawdza hehhehe :D przystojniak rosnie juz ;p

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dzięki ;) każda z nas będzie czuła takie rzeczy, na pewno ;)
    Mam nadzieję że każda jak najszybciej to poczuje :) jejku poprawiłas mi dzień, naprawdę :) my też chcemy synusia, wiadomo ja na początku chciałam bardziej dziewczynkę ale mąż mnie powoli przekonuje do syna :D ale najważniejsze by było zdrowe :) proszę przypomnij mi z jakim tsh zaszłas w ciąże ?

terka lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyyy!☺ kryha to dobrze ze Twoja gin jest jakaś normalna.☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:16

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari gratuluję serduszka :-) niesamowite uczucie

Sylwia, wszystko będzie dobrze. Gratulacje :-)

Mari92 lubi tę wiadomość

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Terka gratuluję synka :-) będzie niezły łobuziak jak już tak daje popalić.

Ja wczoraj przy okazji pobytu w szpitalu odebrałam z archiwum swoje zdjęcia z usg z poprzedniej ciąży, bo jak miałam do porodu wszystkie włożone w kartę ciąży,to tak mi zabrali. Jak je zobaczyłam po 2 latach (a większość jest takich fajnych w 3D) to mi łzy radości normalnie poleciały.

Dzisiaj jeszcze podeszłam po wypis i spotkałam moją gin na dyżurze. Normalnie inna rozmowa, inne traktowanie. Pamietała o mojej wizycie za tydzień, pytała czy aktualne i że weźmie mi ten wypis, bo dzisiaj jeszcze nie był gotowy. Aż się człowiekowi milej robi.
    Szkoda, że nie wszyscy są tacy normalni

Tez sadze ze niezły agent będzie -po mamusi :P

Kurczę no aż inaczej się patrzy jak takie podejście jest do człowieka... Bardzo fajnie ze masz taka lekarkę, wraca wiara przy takich ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Mam nadzieję że każda jak najszybciej to poczuje :) jejku poprawiłas mi dzień, naprawdę :) my też chcemy synusia, wiadomo ja na początku chciałam bardziej dziewczynkę ale mąż mnie powoli przekonuje do syna :D ale najważniejsze by było zdrowe :) proszę przypomnij mi z jakim tsh zaszłas w ciąże ?

Uuu to będzie mocne... Bo miałam TSH cos koło 5 :P cały czas mam takie wyniki, jak poszłam raz szybszym krokiem do labu to i 6 potrafilo wybić :P
    Mysmy tez myśleli z początku ze będzie dziewczynka, mąż chciał księżniczkę :P z czasem coraz później mieliśmy przeczucia ze to chłopak ;) i teraz dumny tata na chłopaka jednak ;) wiedziałam ze tak będzie bo wiadomo pierworodny :P chociaż z dziewczynki tez byłby dumny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:24

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Terka!! Super! Te chinskie sie sprawdza hehhehe :D przystojniak rosnie juz ;p

Haha dobre! :D faktycznie potwierdziło sie :P nawet zapomniałam o tym :P rośnie rośnie, pewnie wzrost po tacie będzie miał :D i dobrze bo chłopak kurdupel ciężko będzie mieć :P

Seli lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Uuu to będzie mocne... Bo miałam TSH cos koło 5 :P cały czas mam takie wyniki, jak poszłam raz szybszym krokiem do labu to i 6 potrafilo wybić :P
    Mysmy tez myśleli z początku ze będzie dziewczynka, mąż chciał księżniczkę :P z czasem coraz później mieliśmy przeczucia ze to chłopak ;) i teraz dumny tata na chłopaka jednak ;)
    I żadnych leków na obniżenie nie bierzesz prawda? Jejku jest dla mnie nadzieja :D domyslam się że przyszły tata pęka z dumy, mój mąż to by chyba chodził jak paw, tak chce syna :D

terka lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    I żadnych leków na obniżenie nie bierzesz prawda? Jejku jest dla mnie nadzieja :D domyslam się że przyszły tata pęka z dumy, mój mąż to by chyba chodził jak paw, tak chce syna :D

Haha no mój chciał księżniczkę najpierw :P ale jak dowiedział sie ze syn to duma wskoczyła :D
    Nie nie biorę żadnych leków bo jak lekarka chciała na sile wcisnąć leki to jak zaczęły działać z automatu wpadłam w nadczynność lekową. Dziękuję, wole swoje 4 i super samopoczucie :P
    Oczywiście sprawdzam co miesiąc -dwa co tam słychać u tarczycy ale póki co pokazuje mi tylko ze ma sie dobrze. Położna powiedziała ze takie rzeczy sie zdarzają i żebym zrobiła sobie pełna diagnostykę juz po porodzie. Bo byc moze będę potrzebować leczenia później ale to kwestia sprawdzenia potem wszystkich wartości plus usg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:28

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha no mój chciał księżniczkę najpierw :P ale jak dowiedział sie ze syn to duma wskoczyła :D
    Nie nie biorę żadnych leków bo jak lekarka chciała na sile wcisnąć leki to jak zaczęły działać z automatu wpadłam w nadczynność lekową. Dziękuję, wole swoje 4 i super samopoczucie :P
    Aha już wszystko rozumiem, no tak czasami leki dają odwrotny skutek niż ten zamierzony :/ ale widzisz, leków nie bierzesz i wszystko jest ok no i wspaniale ;) Ty i reszta zafasolkowanych kobitek powoli róbcie mi miejsce w swoim gronie bo nie zamierzamy długo czekać ze staraniami :D mam nadzieję że mój guzek okaże się nieszkodliwy więc będziemy już działać :D

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Aha już wszystko rozumiem, no tak czasami leki dają odwrotny skutek niż ten zamierzony :/ ale widzisz, leków nie bierzesz i wszystko jest ok no i wspaniale ;) Ty i reszta zafasolkowanych kobitek powoli róbcie mi miejsce w swoim gronie bo nie zamierzamy długo czekać ze staraniami :D mam nadzieję że mój guzek okaże się nieszkodliwy więc będziemy już działać :D

Pewnie że tak-zapraszamy do grona :D
    No ja cały czas mam nadzieje ze u Ciebie to będzie niegroźne i tylko straszące cos i będzie wszystko w porządku ;)

‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ