Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suprler dziewczyny. Tak fajnie patrzeć na te Wasze suwaczki. Dzisiaj jestem dobrej myśli.☺

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka jasne ze dam znac :) pewnie znow dopiero kolo 17 bedzie. Fajnie sie czyta o takich kopniakach :D jesli beta sie podwoi to chyba zaczne pomału wierzyc bo jeszcze tak nie do konca ;) wyczytałam że moje maleństwo jest teraz wielkosci ziarenka sezamu :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa pozytywne podejście do życia to świetny pomysł :-)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia na pewno będzie wszystko dobrze.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę wiedziałam że dziś tu coś wspaniałego przeczytam/zobaczę :D
    Terka wielkie gratulacje, piękny synuś będzie :) jejku jak ja bardzo chce już to też przeżywać!!!

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Mari my jakieś 2 tygodnie później niz Ty :) a jakby bylo we wrześniu to bylo by apogeum :D pierwsze mamy rocznice ślubu, dzien pozniej ja urodziny a na następny dzień mój maz :D ale na razie mi pokazuje polowe października :) kiedys chcialam właśnie tak na wrzesień, a później chcialam żeby tylko już było, nie ważne kiedy :)
    Dowiedziałam się też, że moj wujek (12 lat starszy) beda mieli dzidzie, juz wiedzą płeć :) takze moja babcia bedzie miec w tym roku kolejnego wnuka (trzynastego) i pierwszego prawnuka! :)
    O niech cie :) to babcia pewnie szczęśliwa, tyle dzieciaczkow :D no i pierwszy prawnuczek, to powód do dumy :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Kurczę wiedziałam że dziś tu coś wspaniałego przeczytam/zobaczę :D
    Terka wielkie gratulacje, piękny synuś będzie :) jejku jak ja bardzo chce już to też przeżywać!!!

Dzięki ;) każda z nas będzie czuła takie rzeczy, na pewno ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • kryha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka gratuluję synka :-) będzie niezły łobuziak jak już tak daje popalić.

Ja wczoraj przy okazji pobytu w szpitalu odebrałam z archiwum swoje zdjęcia z usg z poprzedniej ciąży, bo jak miałam do porodu wszystkie włożone w kartę ciąży,to tak mi zabrali. Jak je zobaczyłam po 2 latach (a większość jest takich fajnych w 3D) to mi łzy radości normalnie poleciały.

Dzisiaj jeszcze podeszłam po wypis i spotkałam moją gin na dyżurze. Normalnie inna rozmowa, inne traktowanie. Pamietała o mojej wizycie za tydzień, pytała czy aktualne i że weźmie mi ten wypis, bo dzisiaj jeszcze nie był gotowy. Aż się człowiekowi milej robi.
    Szkoda, że nie wszyscy są tacy normalni

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • terka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka jasne ze dam znac :) pewnie znow dopiero kolo 17 bedzie. Fajnie sie czyta o takich kopniakach :D jesli beta sie podwoi to chyba zaczne pomału wierzyc bo jeszcze tak nie do konca ;) wyczytałam że moje maleństwo jest teraz wielkosci ziarenka sezamu :)

Gigant nie? :D co do bety-rozumiem Cię doskonale z tym niedowierzaniem :D sama jak odebrałam wyniki to patrzyłam na nie jak jakas nienormalna. Potem sie wylogowałam i zalogowałam żeby znów popatrzeć :P

• Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka!! Super! Te chinskie sie sprawdza hehhehe :D przystojniak rosnie juz ;p

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dzięki ;) każda z nas będzie czuła takie rzeczy, na pewno ;)
    Mam nadzieję że każda jak najszybciej to poczuje :) jejku poprawiłas mi dzień, naprawdę :) my też chcemy synusia, wiadomo ja na początku chciałam bardziej dziewczynkę ale mąż mnie powoli przekonuje do syna :D ale najważniejsze by było zdrowe :) proszę przypomnij mi z jakim tsh zaszłas w ciąże ?

terka lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyyy!☺ kryha to dobrze ze Twoja gin jest jakaś normalna.☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:16

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari gratuluję serduszka :-) niesamowite uczucie

Sylwia, wszystko będzie dobrze. Gratulacje :-)

Mari92 lubi tę wiadomość

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Terka gratuluję synka :-) będzie niezły łobuziak jak już tak daje popalić.

Ja wczoraj przy okazji pobytu w szpitalu odebrałam z archiwum swoje zdjęcia z usg z poprzedniej ciąży, bo jak miałam do porodu wszystkie włożone w kartę ciąży,to tak mi zabrali. Jak je zobaczyłam po 2 latach (a większość jest takich fajnych w 3D) to mi łzy radości normalnie poleciały.

Dzisiaj jeszcze podeszłam po wypis i spotkałam moją gin na dyżurze. Normalnie inna rozmowa, inne traktowanie. Pamietała o mojej wizycie za tydzień, pytała czy aktualne i że weźmie mi ten wypis, bo dzisiaj jeszcze nie był gotowy. Aż się człowiekowi milej robi.
    Szkoda, że nie wszyscy są tacy normalni

Tez sadze ze niezły agent będzie -po mamusi :P

Kurczę no aż inaczej się patrzy jak takie podejście jest do człowieka... Bardzo fajnie ze masz taka lekarkę, wraca wiara przy takich ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Mam nadzieję że każda jak najszybciej to poczuje :) jejku poprawiłas mi dzień, naprawdę :) my też chcemy synusia, wiadomo ja na początku chciałam bardziej dziewczynkę ale mąż mnie powoli przekonuje do syna :D ale najważniejsze by było zdrowe :) proszę przypomnij mi z jakim tsh zaszłas w ciąże ?

Uuu to będzie mocne... Bo miałam TSH cos koło 5 :P cały czas mam takie wyniki, jak poszłam raz szybszym krokiem do labu to i 6 potrafilo wybić :P
    Mysmy tez myśleli z początku ze będzie dziewczynka, mąż chciał księżniczkę :P z czasem coraz później mieliśmy przeczucia ze to chłopak ;) i teraz dumny tata na chłopaka jednak ;) wiedziałam ze tak będzie bo wiadomo pierworodny :P chociaż z dziewczynki tez byłby dumny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:24

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Terka!! Super! Te chinskie sie sprawdza hehhehe :D przystojniak rosnie juz ;p

Haha dobre! :D faktycznie potwierdziło sie :P nawet zapomniałam o tym :P rośnie rośnie, pewnie wzrost po tacie będzie miał :D i dobrze bo chłopak kurdupel ciężko będzie mieć :P

Seli lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Uuu to będzie mocne... Bo miałam TSH cos koło 5 :P cały czas mam takie wyniki, jak poszłam raz szybszym krokiem do labu to i 6 potrafilo wybić :P
    Mysmy tez myśleli z początku ze będzie dziewczynka, mąż chciał księżniczkę :P z czasem coraz później mieliśmy przeczucia ze to chłopak ;) i teraz dumny tata na chłopaka jednak ;)
    I żadnych leków na obniżenie nie bierzesz prawda? Jejku jest dla mnie nadzieja :D domyslam się że przyszły tata pęka z dumy, mój mąż to by chyba chodził jak paw, tak chce syna :D

terka lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    I żadnych leków na obniżenie nie bierzesz prawda? Jejku jest dla mnie nadzieja :D domyslam się że przyszły tata pęka z dumy, mój mąż to by chyba chodził jak paw, tak chce syna :D

Haha no mój chciał księżniczkę najpierw :P ale jak dowiedział sie ze syn to duma wskoczyła :D
    Nie nie biorę żadnych leków bo jak lekarka chciała na sile wcisnąć leki to jak zaczęły działać z automatu wpadłam w nadczynność lekową. Dziękuję, wole swoje 4 i super samopoczucie :P
    Oczywiście sprawdzam co miesiąc -dwa co tam słychać u tarczycy ale póki co pokazuje mi tylko ze ma sie dobrze. Położna powiedziała ze takie rzeczy sie zdarzają i żebym zrobiła sobie pełna diagnostykę juz po porodzie. Bo byc moze będę potrzebować leczenia później ale to kwestia sprawdzenia potem wszystkich wartości plus usg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:28

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha no mój chciał księżniczkę najpierw :P ale jak dowiedział sie ze syn to duma wskoczyła :D
    Nie nie biorę żadnych leków bo jak lekarka chciała na sile wcisnąć leki to jak zaczęły działać z automatu wpadłam w nadczynność lekową. Dziękuję, wole swoje 4 i super samopoczucie :P
    Aha już wszystko rozumiem, no tak czasami leki dają odwrotny skutek niż ten zamierzony :/ ale widzisz, leków nie bierzesz i wszystko jest ok no i wspaniale ;) Ty i reszta zafasolkowanych kobitek powoli róbcie mi miejsce w swoim gronie bo nie zamierzamy długo czekać ze staraniami :D mam nadzieję że mój guzek okaże się nieszkodliwy więc będziemy już działać :D

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Aha już wszystko rozumiem, no tak czasami leki dają odwrotny skutek niż ten zamierzony :/ ale widzisz, leków nie bierzesz i wszystko jest ok no i wspaniale ;) Ty i reszta zafasolkowanych kobitek powoli róbcie mi miejsce w swoim gronie bo nie zamierzamy długo czekać ze staraniami :D mam nadzieję że mój guzek okaże się nieszkodliwy więc będziemy już działać :D

Pewnie że tak-zapraszamy do grona :D
    No ja cały czas mam nadzieje ze u Ciebie to będzie niegroźne i tylko straszące cos i będzie wszystko w porządku ;)

‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ