Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka oczywiście że tak ja też idę spać, chociaż cos mi sie już odechciało. Od 3 dni mnie coraz bardziej sutki bolą, masakra jakaś. Już dawno nie miałam takiego bólu, pewnie przez dupka. Czekam na @, pewnie jutro już będzie.
Dobranoc; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alegzi-nie mowie ze sie głodzisz tylko ogólnie o głodówkach ale ogólnie zbyt mala kaloryczność zaburza wiele funkcji. Niestety ludzie często patrzą na "efekty"... A co tam ze miesiączka zaniknie, ważne ze będę szczuplutka. Mowie ogólnie o odchudzających sie żeby nie bylo
Bardzo dietetycy przed tym przestrzegają (ja również ale nie do każdego dochodzi) żeby nie przeginać w żadna stronę. Ani w niezdrowa wiadomo ani w paranoje zdrowotności przynajmniej Ci normalni dietetycy bo takich co będą wymyślać cuda na kiju nie brakujehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Beta równe 300,0 przyrost 155 %
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
TŁUSTY CZWARTEK!!!
Muszę znaleźć pączki i potem na siłce je spalęterka lubi tę wiadomość
-
Ja od trzech dni próbuje kupić pączka dziś u mnie w szkole akcja jest "pączek dla afryki" to kupię jakiegoś
-
terka wrote:Bardzo fajna akcja!
A fajna Przyznam Ciekawe jak się rozwinie -
Ja chciałabym kupić te lwowskie... W ogóle stwierdziłam, że spróbuję upiec pączki
alegzi lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Terka oczywiście że tak ja też idę spać, chociaż cos mi sie już odechciało. Od 3 dni mnie coraz bardziej sutki bolą, masakra jakaś. Już dawno nie miałam takiego bólu, pewnie przez dupka. Czekam na @, pewnie jutro już będzie.
Dobranoc; )
W tamtym cyklu mnie tak bolały, swędziały-masakra jakaś, w tym cyklu spokojnie tylko ból piersi przeraźliwy ale mam już 26dc więc zbliża się @
Ja dzisiaj zjadłam jednego pączka ale nie zamierzam na nim poprzestać
Co do odchudzania to zgadzam się z terką, ludzie odchudzają się żeby wyglądać a nie myślą o zdrowiu i konsekwencjach. Ja zawsze chudzinka byłam ale nigdy się nie odchudzałam, z natury jadłam mało ale zbilansowanie, wszystkiego po trochu, w dzieciństwie sporo jadłam warzyw i owoców i to w sumie nie świadomie bo mama tak przyrządzała posiłki że nawet nie wiedziałam że w ciągu dnia tyle jadłam a teraz jem dużo bananów bo podobno śluz poprawiająWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 09:13
-
klitra wrote:W tamtym cyklu mnie tak bolały, swędziały-masakra jakaś, w tym cyklu spokojnie tylko ból piersi przeraźliwy ale mam już 26dc więc zbliża się @
Co do odchudzania to zgadzam się z terką, ludzie odchudzają się żeby wyglądać a nie myślą o zdrowiu i konsekwencjach. Ja zawsze chudzinka byłam ale nigdy się nie odchudzałam, z natury jadłam mało ale zbilansowanie, wszystkiego po trochu, w dzieciństwie sporo jadłam warzyw i owoców i to w sumie nie świadomie bo mama tak przyrządzała posiłki że nawet nie wiedziałam że w ciągu dnia tyle jadłam a teraz jem dużo bananów bo podobno śluz poprawiają
Brawa dla mamy!!!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
klitra wrote:W tamtym cyklu mnie tak bolały, swędziały-masakra jakaś, w tym cyklu spokojnie tylko ból piersi przeraźliwy ale mam już 26dc więc zbliża się @
Co do odchudzania to zgadzam się z terką, ludzie odchudzają się żeby wyglądać a nie myślą o zdrowiu i konsekwencjach. Ja zawsze chudzinka byłam ale nigdy się nie odchudzałam, z natury jadłam mało ale zbilansowanie, wszystkiego po trochu, w dzieciństwie sporo jadłam warzyw i owoców i to w sumie nie świadomie bo mama tak przyrządzała posiłki że nawet nie wiedziałam że w ciągu dnia tyle jadłam a teraz jem dużo bananów bo podobno śluz poprawiają -
MissKathy92 wrote:Ale Tobie dobrze ja niestety jestem z tych co są na wiecznej diecie kiedyś się odchudzalam bo po prostu się źle czułam sama z sobą a teraz po ślubie to już tak nie działa, nie powiem dogadzamy sobie z mężem teraz staram się zdrowo odżywiać ze względu na planowanie dzidzi a nie że coś mi się nie podoba w wyglądzie idzie słabo ale jakoś idzie codziennie jest nowa czysta karta za to nie rozumiem ludzi którzy próbują tabletkami coś zdziałać... moja znajoma jest teraz na diecie i ostatnio jak z nią się umówiłam to powiedziała że specjalnie wzięła 2 tabletki żeby móc zjeść ciastko... No to tego to nie rozumiem kompletnie... i podobno takie jest zalecenie dietetyka no ale co kto woli, ja wolę zdrowo jeść i przy okazji coś tam zrzucić to by było wspaniale tylko te niezdrowe jedzenie tak kusi
Mówiłam ze takich dietetyków co wymyślają cuda na kiju nie brakuje?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Mówiłam ze takich dietetyków co wymyślają cuda na kiju nie brakuje?
-
MissKathy92 wrote:Ale Tobie dobrze ja niestety jestem z tych co są na wiecznej diecie kiedyś się odchudzalam bo po prostu się źle czułam sama z sobą a teraz po ślubie to już tak nie działa, nie powiem dogadzamy sobie z mężem teraz staram się zdrowo odżywiać ze względu na planowanie dzidzi a nie że coś mi się nie podoba w wyglądzie idzie słabo ale jakoś idzie codziennie jest nowa czysta karta za to nie rozumiem ludzi którzy próbują tabletkami coś zdziałać... moja znajoma jest teraz na diecie i ostatnio jak z nią się umówiłam to powiedziała że specjalnie wzięła 2 tabletki żeby móc zjeść ciastko... No to tego to nie rozumiem kompletnie... i podobno takie jest zalecenie dietetyka no ale co kto woli, ja wolę zdrowo jeść i przy okazji coś tam zrzucić to by było wspaniale tylko te niezdrowe jedzenie tak kusi
Ja nie kumam jak ludzie wierzą w magiczną moc takich tabletek
Najważniejsze, że starasz się zdrowo odzywiać bo to najważniejsze Ja teraz przez zimę kupuje mrożone warzywa głównie "Hortex" i robię zupy, ktoś w TV mówił że te mrożone też są zdrowe bo to warzywa które wolno dojrzewały na słońcu i były zbierane na końcu do mrożenia. Zupa gotowa w dosłownie kilka minut i zdrowa
-
Cześć Kobitki w ten piękny TŁUSTY CZWARTKOWY dzień!
Za mną już 1 pączek. Powiem Wam, że tak się na nie napaliłam, że w sumie mi przeszła ochota
Co do odchudzania to trzeba robić to z głową. Ja może źle określiłam moją dietę. Jem lepszej jakości jedzonko, o wyznaczonej porze i w mniejszych porcjach. Rozbestwiłam się ostatnimi czasy i przybrałam 3kg. Chcę wrócić do wcześniejszej wagi. Dla mnie 1400-1650kcal to idealnie, dla innego będzie to za mało. Nie jestem wysoka, nie mam żadnej nadwagi, więc nie potrzebuję, aż tylu kcal.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Ja nie kumam jak ludzie wierzą w magiczną moc takich tabletek
Najważniejsze, że starasz się zdrowo odzywiać bo to najważniejsze Ja teraz przez zimę kupuje mrożone warzywa głównie "Hortex" i robię zupy, ktoś w TV mówił że te mrożone też są zdrowe bo to warzywa które wolno dojrzewały na słońcu i były zbierane na końcu do mrożenia. Zupa gotowa w dosłownie kilka minut i zdrowa
Taka zupka 10000% razy smaczniejsza i zdrowsza niż te wszystkie fast foody razem wzięte
klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Cześć Kobitki w ten piękny TŁUSTY CZWARTKOWY dzień!
Za mną już 1 pączek. Powiem Wam, że tak się na nie napaliłam, że w sumie mi przeszła ochota
Co do odchudzania to trzeba robić to z głową. Ja może źle określiłam moją dietę. Jem lepszej jakości jedzonko, o wyznaczonej porze i w mniejszych porcjach. Rozbestwiłam się ostatnimi czasy i przybrałam 3kg. Chcę wrócić do wcześniejszej wagi. Dla mnie 1400-1650kcal to idealnie, dla innego będzie to za mało. Nie jestem wysoka, nie mam żadnej nadwagi, więc nie potrzebuję, aż tylu kcal.
Zgadza sie. Trzeba tez patrzeć na aktywność fizyczna czy prace jaka sie wykonuje. Mniej a lepiej-tak powinno byc i regularnie. I sukces (jeśli nie ma żadnych problemów) powinien bychttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm