X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Wiem, wiem jak to wszystko wiem a i tak głupia pytam bo taki mam mętlik w głowie. Z krwi nie dam rady zrobić i tak biadole o testach...

Dziewczyny ja zjadłam 3 pączki :D :D I dalej mogę jeść więc okres jak nic zbliża się

Haha ja nie czuje bym tyle zjadla... co dziwne w sumie bo malo jadam a dzis 3 kanapki i 5 paczkow ;p a powstrzymuje sie nad 6... Ale chyba ide zjesc ;p

klitra lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Klitra, ja jestem w trakcie @, więc wszystko zwalam na nią ;)
    Usprawiedliwienie hehe :)

Będę Wam biadolić dopóki nie przyjdzie franca, także jeszcze kilka dni musicie ze mną wytrzymać :D :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Ty już świętowałaś ciążę nawet o tym nie wiedząc :D
    Haha ja już się znieczulalam z rozpaczy przed kolejna @ :D

klitra lubi tę wiadomość

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Usprawiedliwienie hehe :)

Będę Wam biadolić dopóki nie przyjdzie franca, także jeszcze kilka dni musicie ze mną wytrzymać :D :D
    A jak przez 9 mscy nie przyjdzie? :O

alegzi lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiacu biadolenie odpuszczam :D odkad dostalam niepokalanka nic nie czuje :) a moze to i dupek? Albo oglna norma? Nie wiem ale jest dobrze. I oby sie nie zmienilo za pare dni.

Jej...7-go bym tez zjadla... i nie czuje sie najedzona... ani napuchnieta... moja insulina to pewnie szaleje ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    A jak przez 9 mscy nie przyjdzie? :O

To macie przerąbane :D :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja w tym miesiacu biadolenie odpuszczam :D odkad dostalam niepokalanka nic nie czuje :) a moze to i dupek? Albo oglna norma? Nie wiem ale jest dobrze. I oby sie nie zmienilo za pare dni.

Jej...7-go bym tez zjadla... i nie czuje sie najedzona... ani napuchnieta... moja insulina to pewnie szaleje ;p
    Seli dobre nastawienie to połowa sukcesu! ;)

Klitra nie strasz! :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Mam w glowie za wiele planow i rzeczy ;)

klitra lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Nie ma czym straszyć bo to jeszcze nie nadszedł ten czas. :)

Zjadłam własnie 4pączka, rekordy bije :D :D Sama się sobie dziwię a jeszcze kilka godzin temu pisałam wam o zdrowym odżywianiu haha :P

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie koktajl ... zobaczymy czy pomoże, czy zaprzyjaznie sie z muszlą klozetową haha :D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Zrobiłam sobie koktajl ... zobaczymy czy pomoże, czy zaprzyjaznie sie z muszlą klozetową haha :D
    A poza brakiem apetytu odczuwasz jakies dolegliwosci ciazowe ?

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... ja juz 7... ale insulina sie odzywa ;( przegielam....

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! ;)
    Dziś jest tłusty czwartek! I każda każdusieńka ma prawo na pączka albo i 10 jeśli da radę i to bez wyrzutów sumienia :D
    Czy ta co ma @, czy ta co na nią (nie) czeka czy ta co ma w brzuchu fasolkę czy ta co ma już klocka rozpychającego się z każdej strony :P

Wiadomo zdrowy rozsądek ale to jest jedyny taki dzień gdzie wszystko idzie w cycki i nie ma co się martwić! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Życzę Ci żeby nie bylo tej przyjaźni... No chyba ze oznaczałoby dobry rozwój to wtedy życzę bardzo ;) ale zawsze lepiej mieć i dobrze i bez takich "zabaw" ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dziewczyny! ;)
    Dziś jest tłusty czwartek! I każda każdusieńka ma prawo na pączka albo i 10 jeśli da radę i to bez wyrzutów sumienia :D
    Czy ta co ma @, czy ta co na nią (nie) czeka czy ta co ma w brzuchu fasolkę czy ta co ma już klocka rozpychającego się z każdej strony :P

Wiadomo zdrowy rozsądek ale to jest jedyny taki dzień gdzie wszystko idzie w cycki i nie ma co się martwić! :D

Tylko nie w cycki ;( :P Ale ja nie przemyślałam troszkę sprawy z moją IO... :P i niskoglikemiczną... coś tam czego nie przestrzegam :P No mam :P zaraz padne i chyba dziś wezmę jedną tabletkę więcej tego :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przed pączkowa :D Zjem sobie po obiadku, na razie gotuję ziemniaczki :) Dzisiaj mąż sobie zażyczył jajko sadzone, ziemniaczki i kefir :) Pewnie chce mieć więcej miejsca na pączki :) Ale kupiliśmy sobie kulturalnie po 2 :D
    Do mnie jeszcze @ nie zawitał, brzuch nie boli. Jedynie piersi mi chyba zaraz odpadną, ból taki że jak się przesuwały pod koszulką w nocy to aż się budziłam. Na teście jednak standardowo biel, robiłam z ciekawości. Dupek odstawiony 3 dni temu, może jutro przyjdzie.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja jeszcze przed pączkowa :D Zjem sobie po obiadku, na razie gotuję ziemniaczki :) Dzisiaj mąż sobie zażyczył jajko sadzone, ziemniaczki i kefir :) Pewnie chce mieć więcej miejsca na pączki :) Ale kupiliśmy sobie kulturalnie po 2 :D
    Do mnie jeszcze @ nie zawitał, brzuch nie boli. Jedynie piersi mi chyba zaraz odpadną, ból taki że jak się przesuwały pod koszulką w nocy to aż się budziłam. Na teście jednak standardowo biel, robiłam z ciekawości. Dupek odstawiony 3 dni temu, może jutro przyjdzie.

Ty to masz z ta @. Nie chcesz jej, przyłazi, chcesz -ociąga sie... no wyjątkowo wredny @@@

• terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tylko nie w cycki ;( :P Ale ja nie przemyślałam troszkę sprawy z moją IO... :P i niskoglikemiczną... coś tam czego nie przestrzegam :P No mam :P zaraz padne i chyba dziś wezmę jedną tabletkę więcej tego :P

Haha dobra to Ciebie nie dotyczy... U Ciebie idzie... Gdzieś gdzie chcesz żeby poszlo :D
    Co do diety IO-fakt paczek raczej niskiego indeksu glikemicznego nie ma... :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Zgadzam się z Terką, ale masz się :P ja jestem ciekawa jak mi po dupku się pojawi, ten powinien być 29 dniowy :p zauważyłam już regularność.

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    A poza brakiem apetytu odczuwasz jakies dolegliwosci ciazowe ?
    Wzdecia i zaparcia ... szczególnie dwie ostatnie noce. Rano jak wstane i jestem glodna to trochę mnie mdli. Piersi duże i wrażliwe. Brzuch się juz uspokoił i rzadko daje o sobie znac, poza tymi jelitami. Czasami jak za szybko ruszam glowa to trochę sie mi kreci. Tragedi nie ma ;)

Alex a może nie przyjdzie? ;)

‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ