Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Wiem, wiem jak to wszystko wiem a i tak głupia pytam bo taki mam mętlik w głowie. Z krwi nie dam rady zrobić i tak biadole o testach...

Dziewczyny ja zjadłam 3 pączki :D :D I dalej mogę jeść więc okres jak nic zbliża się

Haha ja nie czuje bym tyle zjadla... co dziwne w sumie bo malo jadam a dzis 3 kanapki i 5 paczkow ;p a powstrzymuje sie nad 6... Ale chyba ide zjesc ;p

klitra lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Klitra, ja jestem w trakcie @, więc wszystko zwalam na nią ;)
    Usprawiedliwienie hehe :)

Będę Wam biadolić dopóki nie przyjdzie franca, także jeszcze kilka dni musicie ze mną wytrzymać :D :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Ty już świętowałaś ciążę nawet o tym nie wiedząc :D
    Haha ja już się znieczulalam z rozpaczy przed kolejna @ :D

klitra lubi tę wiadomość

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Usprawiedliwienie hehe :)

Będę Wam biadolić dopóki nie przyjdzie franca, także jeszcze kilka dni musicie ze mną wytrzymać :D :D
    A jak przez 9 mscy nie przyjdzie? :O

alegzi lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiacu biadolenie odpuszczam :D odkad dostalam niepokalanka nic nie czuje :) a moze to i dupek? Albo oglna norma? Nie wiem ale jest dobrze. I oby sie nie zmienilo za pare dni.

Jej...7-go bym tez zjadla... i nie czuje sie najedzona... ani napuchnieta... moja insulina to pewnie szaleje ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    A jak przez 9 mscy nie przyjdzie? :O

To macie przerąbane :D :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja w tym miesiacu biadolenie odpuszczam :D odkad dostalam niepokalanka nic nie czuje :) a moze to i dupek? Albo oglna norma? Nie wiem ale jest dobrze. I oby sie nie zmienilo za pare dni.

Jej...7-go bym tez zjadla... i nie czuje sie najedzona... ani napuchnieta... moja insulina to pewnie szaleje ;p
    Seli dobre nastawienie to połowa sukcesu! ;)

Klitra nie strasz! :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Mam w glowie za wiele planow i rzeczy ;)

klitra lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Nie ma czym straszyć bo to jeszcze nie nadszedł ten czas. :)

Zjadłam własnie 4pączka, rekordy bije :D :D Sama się sobie dziwię a jeszcze kilka godzin temu pisałam wam o zdrowym odżywianiu haha :P

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie koktajl ... zobaczymy czy pomoże, czy zaprzyjaznie sie z muszlą klozetową haha :D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Zrobiłam sobie koktajl ... zobaczymy czy pomoże, czy zaprzyjaznie sie z muszlą klozetową haha :D
    A poza brakiem apetytu odczuwasz jakies dolegliwosci ciazowe ?

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... ja juz 7... ale insulina sie odzywa ;( przegielam....

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! ;)
    Dziś jest tłusty czwartek! I każda każdusieńka ma prawo na pączka albo i 10 jeśli da radę i to bez wyrzutów sumienia :D
    Czy ta co ma @, czy ta co na nią (nie) czeka czy ta co ma w brzuchu fasolkę czy ta co ma już klocka rozpychającego się z każdej strony :P

Wiadomo zdrowy rozsądek ale to jest jedyny taki dzień gdzie wszystko idzie w cycki i nie ma co się martwić! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:

Życzę Ci żeby nie bylo tej przyjaźni... No chyba ze oznaczałoby dobry rozwój to wtedy życzę bardzo ;) ale zawsze lepiej mieć i dobrze i bez takich "zabaw" ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dziewczyny! ;)
    Dziś jest tłusty czwartek! I każda każdusieńka ma prawo na pączka albo i 10 jeśli da radę i to bez wyrzutów sumienia :D
    Czy ta co ma @, czy ta co na nią (nie) czeka czy ta co ma w brzuchu fasolkę czy ta co ma już klocka rozpychającego się z każdej strony :P

Wiadomo zdrowy rozsądek ale to jest jedyny taki dzień gdzie wszystko idzie w cycki i nie ma co się martwić! :D

Tylko nie w cycki ;( :P Ale ja nie przemyślałam troszkę sprawy z moją IO... :P i niskoglikemiczną... coś tam czego nie przestrzegam :P No mam :P zaraz padne i chyba dziś wezmę jedną tabletkę więcej tego :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przed pączkowa :D Zjem sobie po obiadku, na razie gotuję ziemniaczki :) Dzisiaj mąż sobie zażyczył jajko sadzone, ziemniaczki i kefir :) Pewnie chce mieć więcej miejsca na pączki :) Ale kupiliśmy sobie kulturalnie po 2 :D
    Do mnie jeszcze @ nie zawitał, brzuch nie boli. Jedynie piersi mi chyba zaraz odpadną, ból taki że jak się przesuwały pod koszulką w nocy to aż się budziłam. Na teście jednak standardowo biel, robiłam z ciekawości. Dupek odstawiony 3 dni temu, może jutro przyjdzie.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja jeszcze przed pączkowa :D Zjem sobie po obiadku, na razie gotuję ziemniaczki :) Dzisiaj mąż sobie zażyczył jajko sadzone, ziemniaczki i kefir :) Pewnie chce mieć więcej miejsca na pączki :) Ale kupiliśmy sobie kulturalnie po 2 :D
    Do mnie jeszcze @ nie zawitał, brzuch nie boli. Jedynie piersi mi chyba zaraz odpadną, ból taki że jak się przesuwały pod koszulką w nocy to aż się budziłam. Na teście jednak standardowo biel, robiłam z ciekawości. Dupek odstawiony 3 dni temu, może jutro przyjdzie.

Ty to masz z ta @. Nie chcesz jej, przyłazi, chcesz -ociąga sie... no wyjątkowo wredny @@@

• terka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tylko nie w cycki ;( :P Ale ja nie przemyślałam troszkę sprawy z moją IO... :P i niskoglikemiczną... coś tam czego nie przestrzegam :P No mam :P zaraz padne i chyba dziś wezmę jedną tabletkę więcej tego :P

Haha dobra to Ciebie nie dotyczy... U Ciebie idzie... Gdzieś gdzie chcesz żeby poszlo :D
    Co do diety IO-fakt paczek raczej niskiego indeksu glikemicznego nie ma... :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Zgadzam się z Terką, ale masz się :P ja jestem ciekawa jak mi po dupku się pojawi, ten powinien być 29 dniowy :p zauważyłam już regularność.

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    A poza brakiem apetytu odczuwasz jakies dolegliwosci ciazowe ?
    Wzdecia i zaparcia ... szczególnie dwie ostatnie noce. Rano jak wstane i jestem glodna to trochę mnie mdli. Piersi duże i wrażliwe. Brzuch się juz uspokoił i rzadko daje o sobie znac, poza tymi jelitami. Czasami jak za szybko ruszam glowa to trochę sie mi kreci. Tragedi nie ma ;)

Alex a może nie przyjdzie? ;)

‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ