Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:Miałam to pisać
Jutro mam 27dc a w sobotę 28dc, myślicie że można już zrobić test? W sobotę będzie alkohol i wolałabym to potwierdzić testem żebym na legalu mogła pić. Cykle z reguły 27/28 dniowe ale ten obstawiam, że będzie dłuższy bo 30/31dni, miesiączke powinnam dostać tuż przed walentynkami. Robić test czy pić bez testu?
Staracie się, więc ja bym testowała żeby później sobie w brodę nie pluć. Nie możesz w sobotę z rana zatestować?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja za tydzien w niedziele okres... a tydzien mi sie zapowiada niezly
-
Seli wrote:Sliwka z cynamonem posypane pudrem pychotenka udalo mi sie kupic 5 ;p ale poszlam do pizzerii a nie piekarni bo tam kolejki zadnej nie bylo a sprzedawali je w kilku punktach.
Seli, ja widzę, że Ty za niedługo pobijesz swój rekord w przyjmowaniu kcal. Tyle pączusiów? No, no1cs z CLO
-
alegzi wrote:Staracie się, więc ja bym testowała żeby później sobie w brodę nie pluć. Nie możesz w sobotę z rana zatestować?
Mogę w sobotę tylko czy nie za wcześnie. Test nie pokaże nic a ja dalej będe świżyła a planuje się wyluzowac i zapomnieć o wszystkim nie zważając na nic, ciągle boje się pić ze może jednak a tu nic więc tak sobie pomyslałam że dość tego, jest okazja więc chce ją wykorzystać, ostatnio tak rzadko to robię -
alegzi wrote:Seli, ja widzę, że Ty za niedługo pobijesz swój rekord w przyjmowaniu kcal. Tyle pączusiów? No, no
Oj tak!! hehehe, ja zmienie się w ciężarną nigdy tyle paczkow jednego dnia nie zjadlamalegzi lubi tę wiadomość
-
klitra wrote:Mogę w sobotę tylko czy nie za wcześnie. Test nie pokaże nic a ja dalej będe świżyła a planuje się wyluzowac i zapomnieć o wszystkim nie zważając na nic, ciągle boje się pić ze może jednak a tu nic więc tak sobie pomyslałam że dość tego, jest okazja więc chce ją wykorzystać, ostatnio tak rzadko to robię
Ja też unikałam alko. i tylko tęsknym wzrokiem na jakiś imprezkach na winko patrzyłam. Gin. nam doradził całkowite wyluzowanie i winko Ale każda tą decyzję musi sama podjąć.1cs z CLO
-
klitra wrote:Mogę w sobotę tylko czy nie za wcześnie. Test nie pokaże nic a ja dalej będe świżyła a planuje się wyluzowac i zapomnieć o wszystkim nie zważając na nic, ciągle boje się pić ze może jednak a tu nic więc tak sobie pomyslałam że dość tego, jest okazja więc chce ją wykorzystać, ostatnio tak rzadko to robię
Ja lubie piwko, winko dla relaksu nawale sie we wtorek a co tam. I nie bede myslec "czy przypadkiem sie nie udalo" bo to nie ma sensu ;p -
Wiesz co na takim wcześniejszym etapie bardziej wiarygodne będzie badanie z krwi w labie. Test mimo ciąży moze nie wyjść, a moze wyjść. Na dwoje babka wróżyła jeśli chcesz mieć pewność to chyba tylko w taki sposób...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny ja też zjadłam pączusia z różanym nadzieniem.
Coś się dzisiaj słabo czuję, a do tego boli mnie głowa.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Seli wrote:Ja lubie piwko, winko dla relaksu nawale sie we wtorek a co tam. I nie bede myslec "czy przypadkiem sie nie udalo" bo to nie ma sensu ;p
Ty to jesteś Asior Tylko pamiętaj, że w środę masz pracę ;p1cs z CLO
-
Klitra ja w sobote wypilam prawie butelke wina, w niedzielę dwa drinki a w poniedziałek ciąża! Na tak wczesnym etapie maluszek jeszcze nie pobiera nic od mamci wiec mysle ze mozesz sobie pozwolic na jakis alkohol ale dla świętego spokoji zatestuj, bedzie Ci lepiej
klitra lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Klitra ja w sobote wypilam prawie butelke wina, w niedzielę dwa drinki a w poniedziałek ciąża! Na tak wczesnym etapie maluszek jeszcze nie pobiera nic od mamci wiec mysle ze mozesz sobie pozwolic na jakis alkohol ale dla świętego spokoji zatestuj, bedzie Ci lepiej
Ty już świętowałaś ciążę nawet o tym nie wiedząc1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ty to jesteś Asior Tylko pamiętaj, że w środę masz pracę ;p
Mam we wtorek rade ;p juz z grupa do dyrci zagadalysmy, ze chcemy na procenty isc bo mam urodziny i moze by nas puscila... Ale powiedziala, ze moze mi sto lat zaspiewac ale na radzie musimy byc ;p -
alegzi wrote:Jeszcze trochę i nasze forum "STARANIA" zamieni się w "CIĄŻY"
-
MissKathy92 wrote:Ja bym nie miała nic przeciwko wiecie co chyba w depresję wpadnę za każdym razem jak jestem w szpitalu u lekarza rodzinnego lub się zapisać na wizytę to widzę jak ktoś wynosi stamtąd małą kuleczke w nosidelku taki piękny widok a zarazem taki smutny
Tą kuleczką mnie rozwaliłaśMissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Seli wrote:Mam we wtorek rade ;p juz z grupa do dyrci zagadalysmy, ze chcemy na procenty isc bo mam urodziny i moze by nas puscila... Ale powiedziala, ze moze mi sto lat zaspiewac ale na radzie musimy byc ;p
Urodziny trzeba dobrze opić. W końcu jest co świętować1cs z CLO
-
terka wrote:Wiesz co na takim wcześniejszym etapie bardziej wiarygodne będzie badanie z krwi w labie. Test mimo ciąży moze nie wyjść, a moze wyjść. Na dwoje babka wróżyła jeśli chcesz mieć pewność to chyba tylko w taki sposób...
Wiem, wiem jak to wszystko wiem a i tak głupia pytam bo taki mam mętlik w głowie. Z krwi nie dam rady zrobić i tak biadole o testach...
Dziewczyny ja zjadłam 3 pączki I dalej mogę jeść więc okres jak nic zbliża się -
alegzi wrote:Urodziny trzeba dobrze opić. W końcu jest co świętować
Oj opije