Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Wzdecia i zaparcia ... szczególnie dwie ostatnie noce. Rano jak wstane i jestem glodna to trochę mnie mdli. Piersi duże i wrażliwe. Brzuch się juz uspokoił i rzadko daje o sobie znac, poza tymi jelitami. Czasami jak za szybko ruszam glowa to trochę sie mi kreci. Tragedi nie ma
Alex a może nie przyjdzie?
No to faktycznie dieta bogata w owsianki i inne błonniki mile widziana mi pomagały płatki jaglane, owsiane i banany no i wiecej picia... brak problemów tego typu
I cos na stoliku miej przy łóżku - zanim wstaniesz przegryź chociażby jeden hebratnik, biszkopt cokolwiek. Poczujesz ulge i nie rob zbyt dużych przerw w jedzeniu to tak w skrócie chybaSylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Seli wrote:Zgadzam się z Terką, ale masz się ja jestem ciekawa jak mi po dupku się pojawi, ten powinien być 29 dniowy :p zauważyłam już regularność.
No to juz wielki krok do przodu jak regularność jakas jesthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Nieźle Ja na razie skończyłam czwartego. Myślę, że się jeszcze połaszę na jednego. A co!
Ja póki co dalej na tych dwóch połówkach czekają na mnie jeszcze, pewnie zrobię najzdrowsza rzecz na świecie i wieczorem je wciągnęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ja póki co dalej na tych dwóch połówkach czekają na mnie jeszcze, pewnie zrobię najzdrowsza rzecz na świecie i wieczorem je wciągnę
Widzę, że najbardziej z nas szalejesz z tymi pączkami1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Sylwiaa992 wrote:Wzdecia i zaparcia ... szczególnie dwie ostatnie noce. Rano jak wstane i jestem glodna to trochę mnie mdli. Piersi duże i wrażliwe. Brzuch się juz uspokoił i rzadko daje o sobie znac, poza tymi jelitami. Czasami jak za szybko ruszam glowa to trochę sie mi kreci. Tragedi nie ma
Wzdęcia?
Ja bez ciąży cierpię na tę przypadłość dzisiaj już lepiej ale wczoraj to mnie chciało rozsadzić
Jak Ci się już kręci w głowie to pij dużo wody, unikaj zatłoczonych miejsc -
Tez byłam wzdęta i chyba przez anty miałam takie problemy ostatecznie.
Teraz nie wiem co to -
Nigdy nie mialam problemow z jelitami, szczególnie przez ostatnie 4 miesiące gdzie dosc zdrowo sie odzywialam. Ale cóż, jestem w stanie to zniesc z uśmiechem na twarzy, szczególnie ze jeszcze do czwartku mam l4 i nie musze wstawac
Wody pije dosc duzo i zazwyczaj pije wode, ewentualnie herbate
A jutro jade na 11.30 do mojej dr z kliniki. Jestem bardzo ciekawa jej miny i co powie oby chociaż pęcherzyk był na miejscu
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Nigdy nie mialam problemow z jelitami, szczególnie przez ostatnie 4 miesiące gdzie dosc zdrowo sie odzywialam. Ale cóż, jestem w stanie to zniesc z uśmiechem na twarzy, szczególnie ze jeszcze do czwartku mam l4 i nie musze wstawac
A jutro jade na 11.30 do mojej dr z kliniki. Jestem bardzo ciekawa jej miny i co powie oby chociaż pęcherzyk był na miejscu
W takim razie powodzenia
-
Sylwiaa992 wrote:Nigdy nie mialam problemow z jelitami, szczególnie przez ostatnie 4 miesiące gdzie dosc zdrowo sie odzywialam. Ale cóż, jestem w stanie to zniesc z uśmiechem na twarzy, szczególnie ze jeszcze do czwartku mam l4 i nie musze wstawac
Daj koniecznie znać, najlepiej ze zdjęciem jej miny choć moze byc ciężkohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Widzę, że najbardziej z nas szalejesz z tymi pączkami
Haha... Taaa... A tyle trucia gitary mężowi o paczka... Az wstyd bo poszedł raniutko żeby były jeszcze a tu... Leżą sobie bezpieczne-póki co i bez nich jestem skopana dzisiaj (a moze ten jeden rozdzielony na pól wystarczył? )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja od wczoraj przyzwyczajam się do obecności szklanki z wodą Na razie nie jest źle, ale muszę jutro albo w sobotę myknąć na zakupy żeby cytrynę zmienić na jakiś inny owoc, bo pewnie za niedługo będę jej miała dosyć.
Lekarka na pewno będzie bardzo miło zaskoczona1cs z CLO
-
terka wrote:Haha... Taaa... A tyle trucia gitary mężowi o paczka... Az wstyd bo poszedł raniutko żeby były jeszcze a tu... Leżą sobie bezpieczne-póki co i bez nich jestem skopana dzisiaj (a moze ten jeden rozdzielony na pól wystarczył? )
Tak to jest jak się kobita uprze No, ale co poradzić, przynajmniej dla niego więcej zostanie1cs z CLO
-
Przyjdzie na pewno, odstawiłam Dupka 3 dni temu. Ostatnio było tak, że po 3 dniach już przyszła, bez wcześniejszych plamień. Ale brzuch mnie wtedy mega bolał, a teraz piersi Oby górą nie wyszło jakoś Bo objadłam się właśnie obiadem i zaraz zabieram się za pączki chyba, tylko herbatkę sobie zrobię
Terka, może faktycznie maluch będzie jakiś bio-eko zdrowo odżywiający się Ja to pączka nie przepuszczę, choćbym miała eksplodowaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka raczej sie mi nie uda zdjęcia haha
Alegzi możesz zastąpić limonka, pomarańcza lub mieta
Ogladam ubranka na aliexpress i sie zakochalam takie cudowne do sesji dla noworodkow25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwia napewno będzie dobrze
No dziewczyny szalejecie z pączkami, ale z drugiej strony co sobie żałować druga taka okazja nie prędko.
A ja dziś byłam na wizycie moje
maleństwo zwinelo się w kuleczke nie chciało pokazać się w całej okazałości ,wszystko rozwija się pięknie.
Po wszystkim zaszłam do sklepu na małe zakupy i kusilo mnie kupić coś ma dzidzi ale ostatecznie powstrzymałam sięSylwiaa992 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -