Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj tak ❤️
Alegzi kiedyś napewno tak będzie tylko Hmm cholera wie kiedy ;palegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sylwiaa992 wrote:Grr ale sie czasami wkurzam jak czytam to forum laski sa w ciąży i biadolą co one zrobią, że to tamto i sramto że sie nie umia cieszyc i takie tam. Gdyby musiały sie starać tyle co niektóre osoby to rzygaly by z usmiechem na twarzy!
W ciąży też nie doceniałam tego, nie starałam sie a ciąża była a teraz wiele bym dała byleby się w końcu udało.
Oglądam teraz TVN "ukryta prawda" i kobitka jest w piątej ciąży i chce aborcji jak na złość akurat dzisiaj taki mi odcinek puszczają jak ja @ dostałam -
Dziewczyny racja z tym marudzeniem kobitek... Jasne mozna cos powiedzieć, bo wiadomo ze nie zawsze jest kolorowo i przyjemnie ale ciągłe coś to juz przesada...
Albo co gorsza nastawienie sie na konkretną płeć, że nie taka, ze wolałabym inną itd itd. To dopiero straszne zamiast się cieszyć że mogą być mamami, że zostało im to dane...
Myśmy nie starali się długo, ale nie wyobrażam sobie robić zabawki ze sklepu z dziecka i wybierać, że chce to a to. Oczywiście rozmawiamy z mężem ze fajnie by było jakby mały miał rzęsy po mężu (taak dziad ma dłuższe i ładniejsze ode mnie ), kolor oczu po mnie (zmienny kolor od nastroju ) ale jak będzie całkiem odwrotnie i całkiem inaczej to nie przestane go przecież kochać i mieć pretensjehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Dziewczyny racja z tym marudzeniem kobitek... Jasne mozna cos powiedzieć, bo wiadomo ze nie zawsze jest kolorowo i przyjemnie ale ciągłe coś to juz przesada...
Albo co gorsza nastawienie sie na konkretną płeć, że nie taka, ze wolałabym inną itd itd. To dopiero straszne zamiast się cieszyć że mogą być mamami, że zostało im to dane...
Myśmy nie starali się długo, ale nie wyobrażam sobie robić zabawki ze sklepu z dziecka i wybierać, że chce to a to. Oczywiście rozmawiamy z mężem ze fajnie by było jakby mały miał rzęsy po mężu (taak dziad ma dłuższe i ładniejsze ode mnie ), kolor oczu po mnie (zmienny kolor od nastroju ) ale jak będzie całkiem odwrotnie i całkiem inaczej to nie przestane go przecież kochać i mieć pretensje -
terka przypomnij, ile się starałaś?
Ja myślę, że takie marudzenie to od natury człowieka zależy Kiedyś na necie czytałam jak kobitka dowiedziała się że będzie miała syna, była zrozpaczona i poleciał w jej kierunku hejt to było takie forum jak to tylko dla ciężarnych i na innym portalu a później jak urodziła była zakochana i dumna z synka także są ludzie którzy po prostu głośno mówią o tym co myślą a zwłaszcza w internecie ale nie oznacza to, że mniej będa kochać te dzieciaki Ludzie lubią narzekać ja też pomimo starań często narzekam na moją córkę a w tej sytuacji nie powinnam narzekać. Zwłaszcza Polacy znani są z narzekania -
Hej dziewczyny, ja też już po pracy, ale znowu z wnerwem na tą całą sytuację, więc nawet mi się nic nie chce... Jutro będziemy robić bunt na szefową, idziemy całą grupą jej wygarnąć, bo tak dłużej się nie da.
Co do Walentynek, my szaleć nie będziemy Prezent z wycieczką sobie zrobiliśmy na wszystkie okazje w tym roku chyba, ale na pewno jakiegoś drinka sobie wypijemy i spędzimy czas razem. A dzisiaj kupiłam walentynkowe babeczki to też je zjemy razem już dziś, a co
W ogóle zaraz się biorę za aktualizowanie mojego CV i jutro mąż przekaże koledze w pracy, bo jego żona jest kierowniczką w tym drugim żłobku, z którego mam tę korzystną ofertę A nuż się uda...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny, ja też już po pracy, ale znowu z wnerwem na tą całą sytuację, więc nawet mi się nic nie chce... Jutro będziemy robić bunt na szefową, idziemy całą grupą jej wygarnąć, bo tak dłużej się nie da.
Co do Walentynek, my szaleć nie będziemy Prezent z wycieczką sobie zrobiliśmy na wszystkie okazje w tym roku chyba, ale na pewno jakiegoś drinka sobie wypijemy i spędzimy czas razem. A dzisiaj kupiłam walentynkowe babeczki to też je zjemy razem już dziś, a co
W ogóle zaraz się biorę za aktualizowanie mojego CV i jutro mąż przekaże koledze w pracy, bo jego żona jest kierowniczką w tym drugim żłobku, z którego mam tę korzystną ofertę A nuż się uda...
Pewnie ze staraj sie a co! Warto zmienić złą sytuacje a nie tkwić w niej bo stabilnie jest chociaż do d...
Fakt, wycieczka wam za wszysktie okazje zrobi prezent i superhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dziewczyny, macie racje z tym marudzeniem. Niektóre kobiety to, aż do przesady. Mi byłoby się wstyd odezwać, że kurcze mam dziewczynkę, a nie chłopaka. Toć to trzeba być wdzięcznym, a nie jak naburmuszone dziecko chodzić. Normalnie wstyd za niektóre kobiety.
panipuchatkowa, oj cieszkam się
alex, warto spróbować, zwłaszcza, że się okazja nadarzyła1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Alegzi juz prawie 2h po pracy juhu!! No ja mam kolezanke która chciała dziecko zaszla w ciążę praktycznie od razu i w sumie to jest zalamana... Szkoda gadać.☺
Załamana? Czym?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Wczoraj jeszcze mówiliśmy, że musimy się przemęczyć kilka miesięcy, bo w nowej pracy nie będę miała możliwości chodzenia do lekarzy itd, będzie trzeba się wykazać. Ale z drugiej strony, spróbować nie zaszkodzi! Jeszcze w starej pracy jak coś ogarnę HSG, później już tylko L4 ciążowe rozważam! Mam to w dupie, naprawdę. Rzygać mi się chce, jak myślę o tym obozie pracy. Dzisiaj mam takiego wnerwa, że się cała trzęsę. Jutro wszystkie idziemy do niej, bo już jest masakra, każdemu nerwy puszczają na tę całą sytuację.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Dokładnie, zgadzam się z Tobą czasem można pomarudzic że to że tamto ale z tym nastawieniem na konkretną płeć to już lekka przesada przecież wiadomo że natura zrobi co zechce a najważniejsze jest zdrowie malucha
Dokładnie albo jak facet ma "pretensje" o plec ze taka a nie inna, a wystarczy wspomnieć od kogo plec zależy i niech cicho siedzi bo co zrobił to ma na szczęście u nas nie bylo takich problemów, bo nie wiem co bym zrobiła i jak zareagowała na tego typu teksty.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm