Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane, ja do pracy na 6. Wczoraj mnie trochę nie było na forum. Źle się czułam. Przespałam pół dnia i całą noc. Pozdrawiam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Haha dziewczyny pomysł z @ co drugi miesiąc z kobieta byłby ciekawym doświadczeniem
Mari-i bardzo dobrze, potrzebujesz to spij, to tylko dobrze Ci zrobi a na pewno nie zaszkodziMari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny!
Klitra, mi się deszcz ostatnio kojarzy nawet z latem A jesień to wiatry, których nie cierpię, zwłaszcza na pomorzu.
Oj fajnie byłoby mieć co drugi miesiąc spokój z @. Zero bólu, zero dyskomfortu no po prostu bajka
Mari, odpoczywaj ile wlezie.
Ja się jakoś słabo wyspałam. Niby położyłam się po 23 jak zawsze, ale ciężko było mi się wyrwać z wyrka.
Miłego dnia i szybkiego końca pracy pracującym1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi oj wiatrów też nie lubie
Mari śpij ile tylko możesz
Właśnie nadchodzi miesiączka, boli mnie brzuch, dobrze że już będzie bo do soboty to będzie już końcówka ale w takie dni mam zawsze rozmyślanie, żal i smutek no ale z dwojga złego dobrze, że już będzie.Mari92 lubi tę wiadomość
-
Klitra, wydaje mi się, że nawet jak człowiek odpuszcza po kilku miesiącach starań to jednak jak przychodzi @ to jest taki mały żal w sercu, że znowu przylazła wredota. Żal albo wkurzenie.
Seli, jeśli będziesz zaglądała to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i wymarzonych urodzin!klitra lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Cześć Ja już w biurze. Syn od tygodnia zasmarkany chodzi, znowu przez tą pogodę coś go wzięło ;/
Seli, wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj po południu mam tą planowaną wizytę u gin. W sumie nie wiem z czym idę... Umówiłam się na monitoring, potem wyszła ciąża biochemiczna. Ech, jestem w 9dc, to ciekawe co mi może teraz powiedzieć. -
Kryha, synek chory, bo pogodę mamy dziwną. Mąż właśnie na tabletkach i syropku jedzie. Mam WIELKĄ nadzieję, że to na mnie nie przejdzie.
A do gin. idź, zobaczysz co powie.
Wiecie, że zapisałam się na spotkanie "Obudź w sobie życie". Jest to co roku w Polsce, w 2018 w 5 miastach. Tematyka poświęcona niepłodności, są ginekolodzy, dietetyk. Prowadzą zajęcia, odpowiadają na pytania. Wczoraj wysłałam zgłoszenia, a dziś dostałam odpowiedź, że zapraszają mnie na spotkanie. Ilość miejsc jest ograniczona. Jeny, ale się cieszę Babeczki pisały, że te spotkanie jest naprawdę fajnie, że ginekolodzy poruszają i wyjaśniają wiele spraw.1cs z CLO
-
Seli sto lat<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hmm co do tego @ u faceta to gdyby miał mieć jeszcze takie humorki przed nim jak ja, to dziękuję ale chyba sama wole cierpieć haha
Alegzi super sparawa! Na pewno dużo sie dowiedz
Seli wszystkiego najlepszego! :* Żeby Ci się spełniły wszystkie marzenia, a problemy same rozwiązały25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
panipuchatkowa wrote:Alegzi super! Czekam na Twoją relację z tego wydarzenia.☺
Spotkanie jest dopiero w połowie kwietnia, ale na pewno zdam relację jak będę po
Jeśli macie jakieś nurtujące pytania to słucham Mogę na spotkaniu zapytać.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Sylwia, ja byłabym w stanie przetrzymać humorki męża w zamian za oddanie bólu
Ja chyba też Własnie mnie brzuch tak boli
Od czasu kiedy się staramy jeszcze nie zaszłam w ciążę a moja kuzynka zdążyła w tym czasie poronić i zajść ponownie w ciąże, oby tym razem jej się udało ale mnie dziwi co jest ze mną nie tak żer nie mogę zaskoczyć. Miesiączka jest to i rozkminę mam jak zawsze
-
Klitra, my się staraliśmy i moja ciocia tez (10 lat starsza) to mój kuzyn juz w styczniu teraz mial roczek a nam sie dopiero teraz udalo chociaż oni tez bardzo dlugo sie starali o drugie dziecko.
A ja dzis zawaliłam sprawę miałam jechac do labo zrobić TSH bo w czwartek mam wizyte kontrolna u endo i się teraz kapłam, że mam być na czczo i nie brać z rana żadnych tabletek a ja jak tylko wstalam to poszłam wziąść tabletki także dobrze, że jeszcze jutro jest dzień i moge jechać bo bym musiala odwołać i przelozyc wizytę.
Ogólnie zmienilam mój plan dzialania Jutro pójdę już do ginekologa, którego mam na miejscu, da mi skierowanie na potrzebne badania, a tak to bym musiala płacić tam w klinice i wizyte tez juz odwołam jak jutro będzie wszytsko ok, bo po co wydawac kase? Za te badania dalabym kolo stowki a za wizyte z usg 130. To juz Coś zostanie w kieszeni. I w ogóle po samo l4 bym musiala jechac tak daleko a ten tu na miejscu mi powinien dac, bo chodziłam do niego i wie ze sie długo staralismy. Takze sobie troche pozmienialam mam nadzieję, że juz jutro będzie widac zarodek25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Witajcie dziewczynki
Ja od dziś do czwartku będę nieobecna, mamy straszny młyn w pracy mam nadzieję że uda mi się co jakiś czas spojrzeć co piszecie
Sylwia bardzo mądre podejście do tematu- popieram w 100%
Mari ja bym też mogła spać cały czas z tą różnicą że jeszcze dzidzi w brzuchu nie mam niestety odpoczywaj póki możesz
Seli wszystkiego najlepszego w dniu urodzin żeby wszystkie Twoje pragnienia się ziścily -
Kurcze troszkę mnie nie było
Co tam u was dziewczyny ciekawego ?
Seli wszystkiego ci najlepsze spełnienia marzeń[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️