Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety trzeba poświęcić trochę czasu, ale czego to kobieta nie zrobi?
Kurcze ddziewczyny, ale ten czas leci. Dzień za dniem. Wstajesz, zrobisz obiad, chwile posiedzisz i zaraz znowu trzeba isc spac ...
Ale już niedługo i będzie wiosna
Uwielbiam wiosnę, te pierwsze ciepłe promienie i jak wszystko budzi się do życia
Z mężem zabieramy się za drobne remonty w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 19:15
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Niestety trzeba poświęcić trochę czasu, ale czego to kobieta nie zrobi?
Kurcze ddziewczyny, ale ten czas leci. Dzień za dniem. Wstajesz, zrobisz obiad, chwile posiedzisz i zaraz znowu trzeba isc spac ...
Ale już niedługo i będzie wiosna
Uwielbiam wiosnę, te pierwsze ciepłe promienie i jak wszystko budzi się do życia
Z mężem zabieramy się za drobne remonty w domu
Tasak ja tez chce wiosnę! Juz nie bedzie zimno a jeszcze nie gorąco! Idealniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Miss, ja też jestem zakochana w hybrydach I od czasu do czasu (czytaj raz na pół roku) idę sobie zrobić, ale jakbym kupiła i sama miała sobie robić to mój naturalny kolor paznokcia przez pierwszy rok nie widziałby słońca W farbach do włosów jest ten sam rakotwórczy związek co w hybrydach, więc tak jak mówiłam, wszystko dziś to jeden wielki shit.
-
MissKathy92 wrote:Jakby tak patrzeć co jest rakotwórcze a co nie to możnaby się zdziwić i od razu do grobu się położyć i czekać na śmierć teraz to chyba ze wszystkim coś jest nie tak - przyklad: ostatnio oglądałam program Bosackiej wiem co jem i wiem co kupuje i był odcinek o mydlach, dowiedziałam się z niego że w żelu antybakteryjnym który stosuje czasem w pracy jest substancja która może negatywnie działać na hormony tarczycy o ironio akurat mam z tym problem...
O proszę... A pamiętasz jak sie nazywał?
Co do tego typu rzeczy to notoryczne używanie non stop na bank ma jakies zastosowanie i jakos wpływa na nas... Powolutku nieodczuwalnie a jednak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:O proszę... A pamiętasz jak sie nazywał?
Co do tego typu rzeczy to notoryczne używanie non stop na bank ma jakies zastosowanie i jakos wpływa na nas... Powolutku nieodczuwalnie a jednak... -
MissKathy92 wrote:No na pewno ma jakiś wpływ jak się cały czas stosuje zapisałam sobie nazwę - triclosan, teraz o tym poczytałam i ta substancja jest w prawie każdym produkcie antybakteryjnym i jak tu żyć ?
Przykra sprawahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
My mówimy o rzeczach, a co dopiero jak w jedzeniu są szkodliwe rzeczy... Brak słów normalnie. Owoce, warzywka wszystko przecież jest pryskane i to taką chemią, że bez mycia nie ważcie się do ust wkładać. A słodycze, cukier to co? Biała śmierć. Jakoś nikt nie mówi o tym głośno, bo stają za tym ogromne pieniążki.
Już sobie kształt paznokci zrobiłam, czyli najgorsze za mną ;p jeszcze lakier, utwardzacz i można iść na balety1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:My mówimy o rzeczach, a co dopiero jak w jedzeniu są szkodliwe rzeczy... Brak słów normalnie. Owoce, warzywka wszystko przecież jest pryskane i to taką chemią, że bez mycia nie ważcie się do ust wkładać. A słodycze, cukier to co? Biała śmierć. Jakoś nikt nie mówi o tym głośno, bo stają za tym ogromne pieniążki.
Już sobie kształt paznokci zrobiłam, czyli najgorsze za mną ;p jeszcze lakier, utwardzacz i można iść na balety
No niestety... Powiedzmy o słodyczach człowiek jednak cos tam wie ze szkodliwe... Ale rzeczy o których człowiek myśli ze będą zdrowe a tu...niespodzianka delikatnie mówiąchttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Hehe Jakby mąż miał wolne jutro to czemu nie? A moje balety to film+woda z limonką.25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
terka wrote:No niestety... Powiedzmy o słodyczach człowiek jednak cos tam wie ze szkodliwe... Ale rzeczy o których człowiek myśli ze będą zdrowe a tu...niespodzianka delikatnie mówiąc
Też prawda. Wszystko jest wzbogacone żeby ładnie wyglądało, dłużej utrzymało świeżość, pachniało itd. A na to jak to wpływa na zdrowie już raczej patrzy się w drugiej kategorii.1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Mój ubolewa i zazdrości, że siedzę sobie w domku Ale nie będę sobie żałować, skoro mogę Bede cieszyć się każda chwilą, bo z dnia na dzień będzie mniej tego wolnego czasu
Ciekawe czy za kilka miesięcy też będzie ubolewał jak przyjdzie do porodu Możesz mu powiedzieć, że wtedy na ten jeden dzień możecie się zamienić1cs z CLO
-
klitra wrote:Kurka to chyba tylko ja nie lubię wiosny, ja bardzo lubię jesień
Ja lubię jesień jak są piękne spadające żółte, pomarańczowe liście, a nie chlapa, wiatr i zimno. Brr.
Wiosna jest cudowna! Ten zapach, śpiewające ptaszki, ludzie w letnich kurtkach1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ja lubię jesień jak są piękne spadające żółte, pomarańczowe liście, a nie chlapa, wiatr i zimno. Brr.
Wiosna jest cudowna! Ten zapach, śpiewające ptaszki, ludzie w letnich kurtkach
Wiosna mi sie kojarzy z deszczem i powodziami i może dlatego jej nie lubię. Teoretycznie na wiosnę pada częściej niż na jesień ale przyjęło się że to jesień jest deszczową porą roku choć to nieprawda
alegzi masz całkowitą racje, powinno być sprawiedliwie i raz kobieta a raz facet powinien mieć miesiączkę