Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No i prawidłowo
Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... "Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.
Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.
Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.
Powodzenia reszcie -
alegzi wrote:Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.
Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/
Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo cohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.
Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.
Powodzenia reszcie
Seli ja mysle ze każda tutaj Cie rozumie, ze masz nerwy niesamowite... W takiej sytuacji nikt by zadowolony nie był...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 18:35
21.01 69cm -
Seli, doskonale Cię rozumiem. Potrzebujesz czasu, zdystansowania się do tego wszystkiego. Pamiętaj, że zawsze możesz do nas wrócić i że czekamy na Ciebie. Oczywiście mamy nadzieję, że jak się odezwiesz to ze wspaniałą nowiną. Trzymamy kciuki za Ciebie! Trzymaj się.1cs z CLO
-
terka wrote:Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo co
Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza1cs z CLO
-
terka wrote:Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... "
alegzi, terka lubią tę wiadomość
-
Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.
-
alegzi wrote:Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza
Haha rozumiem doskonale my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.
Mysle ze jakby sie ktoś normalny Toba zaopiekował byłoby to możliwe... Tylko kurka kto...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Haha rozumiem doskonale my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędę
Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę1cs z CLO
-
Alegzi ja robilam pazurki Mam lampe więc sobie sama robię hybrydy kupe kasy oszczedzam jakbym miała chodzić dwa razy w miesiącu do kosmetyczki
Seli najważniejsze to nie trzymac tych negatywnych uczuc w sobie. Wyrzuć je, wygadaj sie, wyplacz. Czasami tak jest, że sa ciężkie chwile i nie dajemy rady. Ale kto jak nie kobieta da rade? Za kilka dni nabierzesz sił do dalszej walki. Zobaczysz że się uda!25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę
Mam nadzieje ze ludzie nie będą przeginać bo nie mamy apartamentu maskotkowego
Helenka przyjechała z Helu z mężem po tym jak został miesiąc czy 1.5 dłużej nad morzem i musiałam byc tu sama... i ma mi rekompensować tamten wyjazd połączony z rozstaniem i wszelkie rozstania które od tamtego dłuższego naszego rozstania sąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwia, ja się zastanawiałam nad hybrydą. Już nawet miałam upatrzony zestaw, lampę i te inne przyrządy, ale naczytałam się o raku i chorobach i przeszło mi jak ręką odjął. W dzisiejszych czasach co nie jest rakotwórcze tak naprawdę? Jakbym miała kupioną to bym używała, ale że byłam przed zakupem to zrezygnowałam. Szkoda, bo paznokcie są przepiękne jak się ma hybrydę
Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami1cs z CLO
-
alegzi wrote:Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami
Tak, przypomina wiele. I trochę złych rzeczy, które wtedy były. I wiele, które pokazały nam sporo czegoś, czego do tej pory o sobie nie wiedzieliśmy...alegzi lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Ja od pół roku pierwszy raz nie mam hybryd na paznokciach tak to robiłam sobie cały czas mniej więcej co 2 tygodnie- tyle mi się trzymają A teraz od tygodnia pusto, ale jutro zrobię chyba już teraz nie ma rzeczy nie rakotworczych- czy faktycznie wszystko jest zagrożeniem? Nie wiem ale no z hybryd nie zrezygnuje co do pluszakow też mam kilka w moim rodzinnym domu, kilka z dzieciństwa, kilka od męża kiedyś dostałam no i na weselu dostaliśmy pluszaka bociana z życzeniami powiększenia rodziny
-
Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu a tak to ciągle i pomimo tego nie sa zniszczone chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Miss, ja też jestem zakochana w hybrydach I od czasu do czasu (czytaj raz na pół roku) idę sobie zrobić, ale jakbym kupiła i sama miała sobie robić to mój naturalny kolor paznokcia przez pierwszy rok nie widziałby słońca W farbach do włosów jest ten sam rakotwórczy związek co w hybrydach, więc tak jak mówiłam, wszystko dziś to jeden wielki shit.1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu a tak to ciągle i pomimo tego nie sa zniszczone chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja
Jeśli dobrze przygotujesz paznokcie, potem nałożysz i zdejmiesz hybrydę to nie powinny się niszczyć. Także widać, że dobrze Ci idzie1cs z CLO