X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    No i prawidłowo :D

Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... " :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec ;) Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.

Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.

Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.

Powodzenia reszcie :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec ;) Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.

Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/

Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo co :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.

Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.

Powodzenia reszcie :)

Seli ja mysle ze każda tutaj Cie rozumie, ze masz nerwy niesamowite... W takiej sytuacji nikt by zadowolony nie był...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 18:35

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, doskonale Cię rozumiem. Potrzebujesz czasu, zdystansowania się do tego wszystkiego. Pamiętaj, że zawsze możesz do nas wrócić i że czekamy na Ciebie. Oczywiście mamy nadzieję, że jak się odezwiesz to ze wspaniałą nowiną. Trzymamy kciuki za Ciebie! Trzymaj się.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo co :D

Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka :D Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza :D

1cs z CLO
  • MissKathy92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... " :D
    O jacie jak słodko <3

alegzi, terka lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka :D Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza :D

Haha rozumiem doskonale ;) my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu :P i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi :D ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędę :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.

Mysle ze jakby sie ktoś normalny Toba zaopiekował byłoby to możliwe... Tylko kurka kto...

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha rozumiem doskonale ;) my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu :P i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi :D ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędę :D

Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła :D :D :D No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę ;)

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi ja robilam pazurki ;) Mam lampe więc sobie sama robię hybrydy ;) kupe kasy oszczedzam jakbym miała chodzić dwa razy w miesiącu do kosmetyczki ;)

Seli najważniejsze to nie trzymac tych negatywnych uczuc w sobie. Wyrzuć je, wygadaj sie, wyplacz. Czasami tak jest, że sa ciężkie chwile i nie dajemy rady. Ale kto jak nie kobieta da rade? Za kilka dni nabierzesz sił do dalszej walki. Zobaczysz że się uda!

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła :D :D :D No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę ;)

Mam nadzieje ze ludzie nie będą przeginać :D bo nie mamy apartamentu maskotkowego :P
    Helenka przyjechała z Helu z mężem po tym jak został miesiąc czy 1.5 dłużej nad morzem i musiałam byc tu sama... i ma mi rekompensować tamten wyjazd połączony z rozstaniem i wszelkie rozstania które od tamtego dłuższego naszego rozstania są ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ja się zastanawiałam nad hybrydą. Już nawet miałam upatrzony zestaw, lampę i te inne przyrządy, ale naczytałam się o raku i chorobach i przeszło mi jak ręką odjął. W dzisiejszych czasach co nie jest rakotwórcze tak naprawdę? Jakbym miała kupioną to bym używała, ale że byłam przed zakupem to zrezygnowałam. Szkoda, bo paznokcie są przepiękne jak się ma hybrydę ;)

Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki ;) A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami ;)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki ;) A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami ;)

Tak, przypomina wiele. I trochę złych rzeczy, które wtedy były. I wiele, które pokazały nam sporo czegoś, czego do tej pory o sobie nie wiedzieliśmy...

alegzi lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pół roku pierwszy raz nie mam hybryd na paznokciach :) tak to robiłam sobie cały czas mniej więcej co 2 tygodnie- tyle mi się trzymają :) A teraz od tygodnia pusto, ale jutro zrobię :) chyba już teraz nie ma rzeczy nie rakotworczych- czy faktycznie wszystko jest zagrożeniem? Nie wiem ale no z hybryd nie zrezygnuje :) co do pluszakow też mam kilka w moim rodzinnym domu, kilka z dzieciństwa, kilka od męża kiedyś dostałam no i na weselu dostaliśmy pluszaka bociana z życzeniami powiększenia rodziny :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu :D a tak to ciągle ;) i pomimo tego nie sa zniszczone ;) chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja :D

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ja też jestem zakochana w hybrydach :D I od czasu do czasu (czytaj raz na pół roku) idę sobie zrobić, ale jakbym kupiła i sama miała sobie robić to mój naturalny kolor paznokcia przez pierwszy rok nie widziałby słońca :D W farbach do włosów jest ten sam rakotwórczy związek co w hybrydach, więc tak jak mówiłam, wszystko dziś to jeden wielki shit.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu :D a tak to ciągle ;) i pomimo tego nie sa zniszczone ;) chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja :D

Jeśli dobrze przygotujesz paznokcie, potem nałożysz i zdejmiesz hybrydę to nie powinny się niszczyć. Także widać, że dobrze Ci idzie :D

1cs z CLO
‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ