X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    No i prawidłowo :D

Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... " :D

Sylwiaa992 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec ;) Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.

Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.

Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.

Powodzenia reszcie :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Byłam specjalnie na zakupach po tą kartkę na Walentynki i chciałam zobaczyć kubek. I szlag by to trafił, bo oni oprócz miśków nic innego na ten dzień nie mają. Ech no to żeym kupiła, nie ma co. Chyba jednak będę musiała coś upiec ;) Ktoś dziś pisał, że paznokcie robił. Właśnie muszę się zabrać za moje. Tak mi się chce, że szkoda gadać.

Seli, współczuję. Masakra jednym słowem ;/

Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo co :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Heh... Dziewczyny, zmykam z forum, bo mnie ściska z nerwów gardło. Po prostu zostałam bez lekarza, po pół roku nadal nie wiem co mi jest i o co chodzi... Jestem zła, załamana, rozczarowana - po prostu wkurwiona. Nienawidzę swoich urodzin, zawsze z jakiegoś powodu są spierdolone. Nienawidzę swojego ciała, bo zawsze jest na przekór. A lepiej nie będzie.

Sorry, że wyrzucam swoje flaki tutaj.

Powodzenia reszcie :)

Seli ja mysle ze każda tutaj Cie rozumie, ze masz nerwy niesamowite... W takiej sytuacji nikt by zadowolony nie był...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 18:35

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, doskonale Cię rozumiem. Potrzebujesz czasu, zdystansowania się do tego wszystkiego. Pamiętaj, że zawsze możesz do nas wrócić i że czekamy na Ciebie. Oczywiście mamy nadzieję, że jak się odezwiesz to ze wspaniałą nowiną. Trzymamy kciuki za Ciebie! Trzymaj się.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Lipa ze tylko misie. Misie fajna sprawa ale raczej w druga stronę zazwyczaj są dawane... Może to tak ma być ze my mamy dostawać misie wtedy a faceci... Wiadomo co :D

Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka :D Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza :D

1cs z CLO
  • MissKathy92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Taaa i ten tekst to brzucha "wiem ze całe swoje życie nie miałeś siostrzyczki, ja tez cale swoje życie nie miałem siostrzyczki ale Ty bedziesz miał zobaczysz... " :D
    O jacie jak słodko <3

alegzi, terka lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Misie są słodkie, ale nie będę wydawała teraz 40zł na jakiegoś pluszaka :D Wolę już za to iść na herbatkę i ciacho niż kupić coś co będzie stało i tylko kurz zbierało ;p lubię misie, mamy jednego z wesela, ale on na razie nie potrzebuje towarzysza :D

Haha rozumiem doskonale ;) my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu :P i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi :D ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędę :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie sądzę, bo skoro nie mam nawet owulacji to nie ma mowy. A już nie mam planu na leczenie, ani nie ma mnie kto leczyć... Odpuszczam, mam po prostu dość wszystkiego. Tego bólu, wydawania kasy na to wszystko i latania jak debil po lekarzach i przychodniach bo ja wiem lepiej co się dzieje i nikt nie potrafi mi pomóc. Trudno, widocznie mi nie jest pisane bycie matką. I tyle.

Mysle ze jakby sie ktoś normalny Toba zaopiekował byłoby to możliwe... Tylko kurka kto...

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Haha rozumiem doskonale ;) my mamy 3 pluszaki. Jeden duży pingwin, foczka Helenka z Helu :P i królika którego nie mogłam sie oprzeć kupić bo to ten z bajki Bambi :D ale wiecej nie ma co-kurz zbierają faktycznie tylko... Ale tych sie nie pozbędę :D

Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła :D :D :D No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę ;)

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi ja robilam pazurki ;) Mam lampe więc sobie sama robię hybrydy ;) kupe kasy oszczedzam jakbym miała chodzić dwa razy w miesiącu do kosmetyczki ;)

Seli najważniejsze to nie trzymac tych negatywnych uczuc w sobie. Wyrzuć je, wygadaj sie, wyplacz. Czasami tak jest, że sa ciężkie chwile i nie dajemy rady. Ale kto jak nie kobieta da rade? Za kilka dni nabierzesz sił do dalszej walki. Zobaczysz że się uda!

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Nie no wiadomo, że do niektórych mamy sentyment i w życiu byśmy ich nie wyrzuciły. Helenka mnie rozwaliła :D :D :D No, ale już za niedługo... pojawią się u Was i miśki i inne zabawki. Z tym, że one kurzu zbierać nie będę ;)

Mam nadzieje ze ludzie nie będą przeginać :D bo nie mamy apartamentu maskotkowego :P
    Helenka przyjechała z Helu z mężem po tym jak został miesiąc czy 1.5 dłużej nad morzem i musiałam byc tu sama... i ma mi rekompensować tamten wyjazd połączony z rozstaniem i wszelkie rozstania które od tamtego dłuższego naszego rozstania są ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ja się zastanawiałam nad hybrydą. Już nawet miałam upatrzony zestaw, lampę i te inne przyrządy, ale naczytałam się o raku i chorobach i przeszło mi jak ręką odjął. W dzisiejszych czasach co nie jest rakotwórcze tak naprawdę? Jakbym miała kupioną to bym używała, ale że byłam przed zakupem to zrezygnowałam. Szkoda, bo paznokcie są przepiękne jak się ma hybrydę ;)

Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki ;) A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami ;)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Terka, na początku chyba nastaw się na zabawki i pluszaki ;) A co do Helenki to przypomina Wam pewien okres, który już za Wami ;)

Tak, przypomina wiele. I trochę złych rzeczy, które wtedy były. I wiele, które pokazały nam sporo czegoś, czego do tej pory o sobie nie wiedzieliśmy...

alegzi lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pół roku pierwszy raz nie mam hybryd na paznokciach :) tak to robiłam sobie cały czas mniej więcej co 2 tygodnie- tyle mi się trzymają :) A teraz od tygodnia pusto, ale jutro zrobię :) chyba już teraz nie ma rzeczy nie rakotworczych- czy faktycznie wszystko jest zagrożeniem? Nie wiem ale no z hybryd nie zrezygnuje :) co do pluszakow też mam kilka w moim rodzinnym domu, kilka z dzieciństwa, kilka od męża kiedyś dostałam no i na weselu dostaliśmy pluszaka bociana z życzeniami powiększenia rodziny :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu :D a tak to ciągle ;) i pomimo tego nie sa zniszczone ;) chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja :D

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ja też jestem zakochana w hybrydach :D I od czasu do czasu (czytaj raz na pół roku) idę sobie zrobić, ale jakbym kupiła i sama miała sobie robić to mój naturalny kolor paznokcia przez pierwszy rok nie widziałby słońca :D W farbach do włosów jest ten sam rakotwórczy związek co w hybrydach, więc tak jak mówiłam, wszystko dziś to jeden wielki shit.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Ja od dwóch lat nie mialam może tylko raz przez 3 tygodnie jak mialam szyne na nodze i siedzialam w domu :D a tak to ciągle ;) i pomimo tego nie sa zniszczone ;) chociaż lakiery tanie nie są, to po troche, ale zaraz robi sie kolekcja :D

Jeśli dobrze przygotujesz paznokcie, potem nałożysz i zdejmiesz hybrydę to nie powinny się niszczyć. Także widać, że dobrze Ci idzie :D

1cs z CLO
‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ