Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ja 3 razy szkarlatynę, ospę, odrę, różyczkę... nie miałam tylko świnki
nigdzie nie mogę znaleźć czemu to się tak nazywa
Sylwia... Samsung ja mam dual cooka i rozwalił mi się najpierw po 6 msc a potem w sylwestra ale się sam naprawił haha
no i ostatnio za naprawę zmywarki zapłaciliśmy 200 a też nie ma roku nawet...
-
Ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak szkarlatyna. Jakoś skojarzyło mi się z żelatyną Chyba już potrzebuję odpoczynku.
Jak będę miała dzidzię to pewnie wszystkie choróbska będę musiała nadrobić.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
a daj spokój koleżanka dziś mi mówiła ile pakiet szczepień dla dziecka kosztuje... ponad tysiaka...
taa... teraz idzie ilość, nie jakość, bo przecież trzeba ciągle wymieniać na nowe i zasilać rynek. -
alegzi wrote:Moja babcia ma 20 letnią lodówkę, która nadal chodzi i za nic w świecie nie chce jej wymienić. Ciul, że prądu żre tyle co 3 nowe, ale jednak nie psuje się. Dziś robią na ilość i na ograniczony czas. Pracuję w elektronice, więc wiem, że firmy zamawiają np. komponenty i zaznaczają, że maja one działać np. tylko 3 lata... Dobre, co? ;/25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Oj ja nawet nie mogę się położyć na 10 min. w ciągu dnia, bo w nocy mam oczy jak 5 złoty.
a ja nie... czasem mam jak dziś, że po prostu bym spała i spała... -
Seli, zazdroszczę. Ja w Polsce kładłam się koło 22 do wyrka i wstawałam przed 7. To zawsze byłam wyspana i cała noc pięknie przespałam. Ale tutaj się przestawiłam i chodzę spać koło 24, a wstaję po 7. Poza tym mam problemy z zaśnięciem i mocnym snem. Mam nadzieję, że jak wrócę to ten mój sen będzie w końcu normalny.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hmmm... a ja znowu 20 i wstawałam o 5 i wstaje ogólnie o 5 nie ważne o której się kimnę, po odstawieniu i przy euthyroxie się trochę przestawiłam, mogę iść 21-22 i wstaje o 5, ale dziś jestem tak śpiąca... w ogóle zdarzało mi się kiedyś kłaść 17 i wstawać o 8
idę się położyć, bo normalnie z nerwów mnie ściska w gardle denerwuje się tym progiem jak nie wiem... bo on rozświetli sytuację i się obawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 16:01
-
No dziewczynki takiego deserku sie nie spodziewałam ze zamówię gorąca czekolada z gorącymi malinami i bita śmietana... Jasny gwint jakie to dobre bylo!!! ja chce tam wrócić!!! haha chyba męża namowie na wypad na takie cos
Seli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny: ) nadrobilam Was dopiero i zaraz chyba też sie zdrzemnę, jakaś senna atmosfera dzisiaj. Dobrze że do 15.30 pracuję to już ogarnięte wszystko i po obiedzie.
Ja ze spaniem mam tak jak Ty Alegzi, w dzień spać nie umiem. Ale w sobotę się zdrzemnelam na 2 h i dzisiaj też mnie coś spanie bierze. Mam nadzieję ze to z przemęczenia tylko a nie znowu tarczyca ;/
Z chorób to miałam ospe i swinke, na różyczek byłam szczepiona. Co do dziwnych chorób dziecięcych to dopiero w żłobku sie dowiedziałam co to szkarlatyna, bostonka, polpasiec itdLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny: ) nadrobilam Was dopiero i zaraz chyba też sie zdrzemnę, jakaś senna atmosfera dzisiaj. Dobrze że do 15.30 pracuję to już ogarnięte wszystko i po obiedzie.
Ja ze spaniem mam tak jak Ty Alegzi, w dzień spać nie umiem. Ale w sobotę się zdrzemnelam na 2 h i dzisiaj też mnie coś spanie bierze. Mam nadzieję ze to z przemęczenia tylko a nie znowu tarczyca ;/
Z chorób to miałam ospe i swinke, na różyczek byłam szczepiona. Co do dziwnych chorób dziecięcych to dopiero w żłobku sie dowiedziałam co to szkarlatyna, bostonka, polpasiec itd
Człowiek sie cale życie uczy widaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczęta ja właśnie z pracy wracam, Boże jak mnie plecy bolą, już pod koniec myślałam że zwariuje ale co się dziwić po 10h przed kompem do tego okropnie szczypią mnie oczy tak myślę żeby sobie sprawić jakieś okularki do pracy przed komputerem ale nie wiem czy coś to da
Terka wspomniałas że tyle malutkich ubranek jest ładnych, ja w weekend zawędrowalam do smyka, łaziłam i cieszyłam oczy chyba z godzinę takie śliczne te ubranka maleńkie, chciałam nawet kupić takie cudne body z kotkiem ale pomyślałam że mąż mnie wysmieje -
terka wrote:Seli no i co dalej wyników proga nie ma?
Progesteron 0,79 ng/ml
heh... I duphaston nie potrzebny...
-
Miss Kathy polecam okulary ze szkłami Blue Control. Mam je Ja, mój mąż i siostra. Wszyscy polecamy, oczy sie tak nie męczą. Te szkła blokują niebieskie szkodliwe światło emitowane przez laptopy, telewizory, smartfony itd. I oczy sie tak nie męczą. Najpierw zrobiła je moja siostra bo ona głównie przed lapkiem pracuje jak projektuje i bolały ja oczy. Teraz już jest dobrze. I też przetestowalam na sobie, mogę siedzieć godzinami.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵