Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam nic na walentynki Jakoś tego nie obchodzimy... Ale stwierdziłam, że na pewno pójdziemy na Czarną Panterę w 4d
-
Ja rok temu spędziłam po pracy urodziny w ikeii... Już miałam jej tak dość i na samą myśl mam ciarki
-
taa
Mam kawałek wyników
Toxoplasma gondii IgG Przeciwciała w kl. IgG <0,18 IU/ml
< 1,0 niereaktywny
≥ 1,0- < 3,0 niejednoznaczny
≥ 3,0 reaktywny
Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas
Wirus różyczki (Rubella virus) Przeciwciała w kl. IgG 143,0 IU/ml
Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas.< 10 niereaktywne
≥ 10 reaktywne
to chyba dobrze, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:14
-
Uff... Czyżbym proga miała ogromnego, że nie nie zbadali go jeszcze? i Ospa też została
-
alegzi wrote:Z wyniku różyczki wychodzi, że albo ją przebyłaś albo byłaś zaszczepiona. Chociaż trochę się wyjaśniło. Na kolejną część wyników wciąż czekamy
jedno i drugie chorowałam 2kl podstawówki a potem w wieku 14 lat byłam też szczepiona
ospę też miałam ale czekamy dziwne, że tak połowa tylko jest -
No też mnie dziwi, że tak na raty dają te wyniki, ale najważniejsze żeby było wszystko ok
Swoją drogę ciekawe czemu nazwali różyczkę różyczką. Czyżby przez te czerwone plamki?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
To dałoby mi chociaż ulgę, że ta owulacja była i babka nie ściemia
-
Seli wrote:To dałoby mi chociaż ulgę, że ta owulacja była i babka nie ściemia
I by potwierdziło, że babeczka jest kompetentna i można jej zaufać No i że w końcu trafiłaś na tego jedynego, wyczekiwanego gin.1cs z CLO
-
alegzi wrote:No też mnie dziwi, że tak na raty dają te wyniki, ale najważniejsze żeby było wszystko ok
Swoją drogę ciekawe czemu nazwali różyczkę różyczką. Czyżby przez te czerwone plamki?
hmmm... ale czerwone plamki są nie tylko w różyczce -
A ja sobie właśnie skończyłam robić paznokcie i teraz obiadek nie mam pomysłu co gotować a do tego zepsuł sie na piekarnik na amen. Mieliśmy go nie całe 3 lata i to nie jakis chiński tylko samsung
Ogladam sobie meble, bo mam plan pomalowania sypialni i kupna nowych mebli, tak zeby bylo wiecej szaf i miejsce na lozeczko25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:I by potwierdziło, że babeczka jest kompetentna i można jej zaufać No i że w końcu trafiłaś na tego jedynego, wyczekiwanego gin.
Byłoby fajnie... ale mam tyle suplementów itp. a czuje się.. dziś koszmarnie np. -
Seli wrote:hmmm... ale czerwone plamki są nie tylko w różyczce
Jakoś tak mi się skojarzyło. Oprócz standardowych chorób w okresie szkolnym nie przechodziłam nic innego i nie kojarzę żadnych innych plamek1cs z CLO
-
Moja babcia ma 20 letnią lodówkę, która nadal chodzi i za nic w świecie nie chce jej wymienić. Ciul, że prądu żre tyle co 3 nowe, ale jednak nie psuje się. Dziś robią na ilość i na ograniczony czas. Pracuję w elektronice, więc wiem, że firmy zamawiają np. komponenty i zaznaczają, że maja one działać np. tylko 3 lata... Dobre, co? ;/1cs z CLO