X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam nic na walentynki :P Jakoś tego nie obchodzimy... Ale stwierdziłam, że na pewno pójdziemy na Czarną Panterę w 4d :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo super ze sie na coś przydalam.☺ mój dostał z napisem "Przystojniak".☺ aaaa dzisiaj jedziemy po krzesła juhuuu!

alegzi lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rok temu spędziłam po pracy urodziny w ikeii... Już miałam jej tak dość i na samą myśl mam ciarki :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaa Seli wymarzone urodziny.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa, macie teraz fajny czas, urządzanie mieszkanka ;)

Z zeszłych urodzin pamiętam tylko, że siedziałam w pracy.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa :P

Mam kawałek wyników :P

Toxoplasma gondii IgG Przeciwciała w kl. IgG <0,18 IU/ml
    < 1,0 niereaktywny
    ≥ 1,0- < 3,0 niejednoznaczny
    ≥ 3,0 reaktywny
    Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas
    Wirus różyczki (Rubella virus) Przeciwciała w kl. IgG 143,0 IU/ml
    Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas.< 10 niereaktywne
    ≥ 10 reaktywne

to chyba dobrze, nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:14

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, oczywiście, że dobre! :) Wyniki ładne, godne pozazdroszczenia ;)

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff... Czyżbym proga miała ogromnego, że nie nie zbadali go jeszcze? :P i Ospa też została :P

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wyniku różyczki wychodzi, że albo ją przebyłaś albo byłaś zaszczepiona. Chociaż trochę się wyjaśniło. Na kolejną część wyników wciąż czekamy :D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Z wyniku różyczki wychodzi, że albo ją przebyłaś albo byłaś zaszczepiona. Chociaż trochę się wyjaśniło. Na kolejną część wyników wciąż czekamy :D

jedno i drugie :) chorowałam 2kl podstawówki a potem w wieku 14 lat byłam też szczepiona :)

ospę też miałam :P ale czekamy :P dziwne, że tak połowa tylko jest

dZhdp1.png

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super wyniki. Obyś miała ladnego proga.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też mnie dziwi, że tak na raty dają te wyniki, ale najważniejsze żeby było wszystko ok ;)

Swoją drogę ciekawe czemu nazwali różyczkę różyczką. Czyżby przez te czerwone plamki? :)

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dałoby mi chociaż ulgę, że ta owulacja była i babka nie ściemia :P

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    To dałoby mi chociaż ulgę, że ta owulacja była i babka nie ściemia :P

I by potwierdziło, że babeczka jest kompetentna i można jej zaufać ;) No i że w końcu trafiłaś na tego jedynego, wyczekiwanego gin. :D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No też mnie dziwi, że tak na raty dają te wyniki, ale najważniejsze żeby było wszystko ok ;)

Swoją drogę ciekawe czemu nazwali różyczkę różyczką. Czyżby przez te czerwone plamki? :)

hmmm... ale czerwone plamki są nie tylko w różyczce :P

dZhdp1.png

• Sylwiaa992 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie właśnie skończyłam robić paznokcie i teraz obiadek :) nie mam pomysłu co gotować a do tego zepsuł sie na piekarnik na amen. Mieliśmy go nie całe 3 lata i to nie jakis chiński tylko samsung :/
    Ogladam sobie meble, bo mam plan pomalowania sypialni i kupna nowych mebli, tak zeby bylo wiecej szaf i miejsce na lozeczko :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    I by potwierdziło, że babeczka jest kompetentna i można jej zaufać ;) No i że w końcu trafiłaś na tego jedynego, wyczekiwanego gin. :D

Byłoby fajnie... ale mam tyle suplementów itp. a czuje się.. dziś koszmarnie np. :P

dZhdp1.png

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ale przypal z piekarnikiem. Teraz takie to wszystko nietrwale produkuja..

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    hmmm... ale czerwone plamki są nie tylko w różyczce :P

Jakoś tak mi się skojarzyło. Oprócz standardowych chorób w okresie szkolnym nie przechodziłam nic innego i nie kojarzę żadnych innych plamek ;)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja babcia ma 20 letnią lodówkę, która nadal chodzi i za nic w świecie nie chce jej wymienić. Ciul, że prądu żre tyle co 3 nowe, ale jednak nie psuje się. Dziś robią na ilość i na ograniczony czas. Pracuję w elektronice, więc wiem, że firmy zamawiają np. komponenty i zaznaczają, że maja one działać np. tylko 3 lata... Dobre, co? ;/

1cs z CLO
‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ