Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po weekendzie
Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.
Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.
Miłego poniedziałku!1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Ja pierdziele dziewczyny...
Mąż miał iść dzisiaj na wizyte kontrolna po tym zabiegu... Ponad dwa tygodnie od tamtej pory, skończyło mu sie L4 wiec pojechał z rzeczami do pracy gdyby nie dostał wolnego na dzisiaj bo miał mieć popołudniówki to do domu by nie wracał już... Pojechał a oni ze ma jeszcze tydzień L4! Chyba pobił jakiś rekord jeśli chodzi o dentystyczne zwolnienie lekarskie oczywiście szwy jeszcze nie ściągnięte wiec nie wiadomo co dalej... No agent ten mój mąż agent...
Przewietrzył się chociaż1cs z CLO
-
alegzi wrote:Przewietrzył się chociaż
Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja bo po niego przyjechał do przychodni... i gdzieś popołudniu pewnie wróci
A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Witam się po weekendzie
Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.
Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.
Miłego poniedziałku!
Tak trafić to mozna zakupy robic
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja bo po niego przyjechał do przychodni... i gdzieś popołudniu pewnie wróci
A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu )
O no to miły dzień przed Tobą Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką
Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Alegzi ale zakupy poczynilas. Zazdrocha!☺
No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)1cs z CLO
-
alegzi wrote:O no to miły dzień przed Tobą Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką
Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.
Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni no szaleństwohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)
Takie niespodzianki mile widziane super mąż zna potrzeby swej kobietyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni no szaleństwo
No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować1cs z CLO
-
terka wrote:Takie niespodzianki mile widziane super mąż zna potrzeby swej kobiety
Dokładnie Oczywiście jak oglądałam sobie buty, odwracam się żeby pokazać P co upolowałam i gdzie go widziałam? Przy małych butkach dla niemowlaczków. I z drugiego końca sklepu pokazuje mi małe NB. Myślałam, że padnę z zachwytu. Jakie teraz cudeńka robią dla najmłodszych1cs z CLO
-
alegzi wrote:No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować
Nie no ja sie nie martwię ze cos jest nietak jeśli chodzi o uczciwość... Tylko kto by sie spodziewał 3tyg na takie cos mieć s ze odpocznie, fajnie ale powrót będzie ciężki (juz widziałam dzisiaj jak sie nastawiał na to ze będzie szedł do pracy )
Ooo tak teraz takie wymyślają rzeczy dla maluszków ze szok... szkoda ze to tylko na chwilkę jest bo niekiedy cudeńka małehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Super! Mój mąż też zawsze inicjuje zakupy jak widzi ze slecze przed szafą i ZNOWU nie mam się w co ubrać.☺
Znów nie ma co ubrać, jak tu gdzieś wyjść i sie gdzieś pokazać jak szafa od tych pustek sie nie domyka?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka to nic tylko sie cieszyc chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha
Alegzi dobry humor to postawa!
Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum Jak dobrze, że jesteście! Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny.