SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie :)

Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie :D Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.

Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.

Miłego poniedziałku!

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ja pierdziele dziewczyny...
    Mąż miał iść dzisiaj na wizyte kontrolna po tym zabiegu... Ponad dwa tygodnie od tamtej pory, skończyło mu sie L4 wiec pojechał z rzeczami do pracy gdyby nie dostał wolnego na dzisiaj bo miał mieć popołudniówki to do domu by nie wracał już... Pojechał a oni ze ma jeszcze tydzień L4! Chyba pobił jakiś rekord jeśli chodzi o dentystyczne zwolnienie lekarskie :D oczywiście szwy jeszcze nie ściągnięte wiec nie wiadomo co dalej... No agent ten mój mąż agent...

Przewietrzył się chociaż :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, też bym się poważnie zastanowiła nad lekarzem na miejscu. 50 km to jednak dużo jakby nie patrzeć.

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Przewietrzył się chociaż :D

Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja :D :P bo po niego przyjechał do przychodni... ;) i gdzieś popołudniu pewnie wróci ;)
    A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu :P )

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi ale zakupy poczynilas. Zazdrocha!☺

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka weź sobie cos pysznego do jedzenia!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Terka weź sobie cos pysznego do jedzenia!☺

Taki mam plan! Albo do picia... Zależy co tam jest :P

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Witam się po weekendzie :)

Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie :D Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.

Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.

Miłego poniedziałku!

Tak trafić to mozna zakupy robic :D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja :D :P bo po niego przyjechał do przychodni... ;) i gdzieś popołudniu pewnie wróci ;)
    A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu :P )

O no to miły dzień przed Tobą :) Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką :)

Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alegzi ale zakupy poczynilas. Zazdrocha!☺

No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    O no to miły dzień przed Tobą :) Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką :)

Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.

Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni :D no szaleństwo :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)

Takie niespodzianki mile widziane :D super mąż zna potrzeby swej kobiety ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni :D no szaleństwo :D

No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować ;)

1cs z CLO

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Mój mąż też zawsze inicjuje zakupy jak widzi ze slecze przed szafą i ZNOWU nie mam się w co ubrać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Takie niespodzianki mile widziane :D super mąż zna potrzeby swej kobiety ;)

Dokładnie :D Oczywiście jak oglądałam sobie buty, odwracam się żeby pokazać P co upolowałam i gdzie go widziałam? Przy małych butkach dla niemowlaczków. I z drugiego końca sklepu pokazuje mi małe NB. Myślałam, że padnę z zachwytu. Jakie teraz cudeńka robią dla najmłodszych :D

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować ;)

Nie no ja sie nie martwię ze cos jest nietak jeśli chodzi o uczciwość... Tylko kto by sie spodziewał 3tyg na takie cos mieć ;) s ze odpocznie, fajnie ale powrót będzie ciężki (juz widziałam dzisiaj jak sie nastawiał na to ze będzie szedł do pracy :P ) :D

Ooo tak teraz takie wymyślają rzeczy dla maluszków ze szok... :D szkoda ze to tylko na chwilkę jest bo niekiedy cudeńka małe <3

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Super! Mój mąż też zawsze inicjuje zakupy jak widzi ze slecze przed szafą i ZNOWU nie mam się w co ubrać.☺

Znów nie ma co ubrać, jak tu gdzieś wyjść i sie gdzieś pokazać jak szafa od tych pustek sie nie domyka? :D :D

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka dokładnie!☺ noo dla najmlodszych sa prawdziwe cudenka. Mnie wczoraj znajoma poprosiła o zamowienie sukienek i spodniczek z aliexpress dla jej malych coreczek. Zobaczymy co przyjdzie.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka to nic tylko sie cieszyc :D chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha :D

Alegzi dobry humor to postawa! :D

Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum ;) Jak dobrze, że jesteście! <3 Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie :) Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym :) :) :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super! Ja też mam takie.odczucia. Może dlatego że jesteśmy w jednym wieku - na pewnonto też zbliża.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ