X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie :)

Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie :D Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.

Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.

Miłego poniedziałku!

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ja pierdziele dziewczyny...
    Mąż miał iść dzisiaj na wizyte kontrolna po tym zabiegu... Ponad dwa tygodnie od tamtej pory, skończyło mu sie L4 wiec pojechał z rzeczami do pracy gdyby nie dostał wolnego na dzisiaj bo miał mieć popołudniówki to do domu by nie wracał już... Pojechał a oni ze ma jeszcze tydzień L4! Chyba pobił jakiś rekord jeśli chodzi o dentystyczne zwolnienie lekarskie :D oczywiście szwy jeszcze nie ściągnięte wiec nie wiadomo co dalej... No agent ten mój mąż agent...

Przewietrzył się chociaż :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, też bym się poważnie zastanowiła nad lekarzem na miejscu. 50 km to jednak dużo jakby nie patrzeć.

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Przewietrzył się chociaż :D

Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja :D :P bo po niego przyjechał do przychodni... ;) i gdzieś popołudniu pewnie wróci ;)
    A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu :P )

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi ale zakupy poczynilas. Zazdrocha!☺

3i49krhm19wid3ce.png

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka weź sobie cos pysznego do jedzenia!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Terka weź sobie cos pysznego do jedzenia!☺

Taki mam plan! Albo do picia... Zależy co tam jest :P

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Witam się po weekendzie :)

Na szybkiego przejrzałam wpisy od soboty. Super, że każda spędziła te wolne miło i przyjemnie. My w sobotę byliśmy na zakupach. Obkupiłam się ładnie :D Ogólnie trafiliśmy na naprawę super rabaty. Buty z 500zł przecenione na 140, spodenki na lato z 250 na 30zł. Takie zakupy to ja mogę robić i codziennie. Wczoraj standardowo kościół zaliczony o 12, a później pojechaliśmy ze znajomymi na obiadek. Położyliśmy się po 1 w nocy, bo oglądaliśmy skandynawski horror. Porównując do tych Stanowych to naprawdę niebo, a ziemia. O dziwo wstałam dziś wyspana i w bardzo dobrym humorku.

Dziewczyny, czekam z kciukami na info. odnośnie wyników. Wszystko będzie (MUSI) być dobrze.

Miłego poniedziałku!

Tak trafić to mozna zakupy robic :D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no on do Katowic jechał (30km mniej wiecej) a teraz sobie ze swoim tata w szachy graja :D :P bo po niego przyjechał do przychodni... ;) i gdzieś popołudniu pewnie wróci ;)
    A ja z kumpela do paryskiej kawiarenki idziemy (cokolwiek i gdziekolwiek to jest ale podobno niedaleko mnie nawet ale nie wiedziałam o jej istnieniu :P )

O no to miły dzień przed Tobą :) Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką :)

Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alegzi ale zakupy poczynilas. Zazdrocha!☺

No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    O no to miły dzień przed Tobą :) Na samą myśl o pysznej herbatce i jakimś dobrym ciachu ślinka mi leci. Miłego dnia i pogaduszek z koleżanką :)

Mąż też dziś fajnie spędzi dzionek. Powiem Ci, że przynajmniej odpocznie od pracy, zrelaksuje się i pobędzie z rodzinką.

Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni :D no szaleństwo :D

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No zadowolona jestem jak nigdy. Zwłaszcza z butów. I pomyśleć, że mąż chciał mi zrobić niespodziankę i wziął mnie na zakupy. Kochany On:)

Takie niespodzianki mile widziane :D super mąż zna potrzeby swej kobiety ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Tak, to prawda... No on pewnie zadowolony pod tym względem wolnego... Ale wrócić po takiej przerwie tak trudno przecież... Zobaczyłam że jeśli by po tym L4 poszedł do pracy to będzie w niej w lutym cale 8dni :D no szaleństwo :D

No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować ;)

1cs z CLO

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Mój mąż też zawsze inicjuje zakupy jak widzi ze slecze przed szafą i ZNOWU nie mam się w co ubrać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Takie niespodzianki mile widziane :D super mąż zna potrzeby swej kobiety ;)

Dokładnie :D Oczywiście jak oglądałam sobie buty, odwracam się żeby pokazać P co upolowałam i gdzie go widziałam? Przy małych butkach dla niemowlaczków. I z drugiego końca sklepu pokazuje mi małe NB. Myślałam, że padnę z zachwytu. Jakie teraz cudeńka robią dla najmłodszych :D

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No co zrobić jak go dopadł ten ząb. L4 dostał uczciwie, więc nie ma się czym przejmować ;)

Nie no ja sie nie martwię ze cos jest nietak jeśli chodzi o uczciwość... Tylko kto by sie spodziewał 3tyg na takie cos mieć ;) s ze odpocznie, fajnie ale powrót będzie ciężki (juz widziałam dzisiaj jak sie nastawiał na to ze będzie szedł do pracy :P ) :D

Ooo tak teraz takie wymyślają rzeczy dla maluszków ze szok... :D szkoda ze to tylko na chwilkę jest bo niekiedy cudeńka małe <3

• terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Super! Mój mąż też zawsze inicjuje zakupy jak widzi ze slecze przed szafą i ZNOWU nie mam się w co ubrać.☺

Znów nie ma co ubrać, jak tu gdzieś wyjść i sie gdzieś pokazać jak szafa od tych pustek sie nie domyka? :D :D

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka dokładnie!☺ noo dla najmlodszych sa prawdziwe cudenka. Mnie wczoraj znajoma poprosiła o zamowienie sukienek i spodniczek z aliexpress dla jej malych coreczek. Zobaczymy co przyjdzie.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka to nic tylko sie cieszyc :D chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha :D

Alegzi dobry humor to postawa! :D

Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum ;) Jak dobrze, że jesteście! <3 Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie :) Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym :) :) :)

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super! Ja też mam takie.odczucia. Może dlatego że jesteśmy w jednym wieku - na pewnonto też zbliża.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ