Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Terka to nic tylko sie cieszyc chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha
Alegzi dobry humor to postawa!
Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum Jak dobrze, że jesteście! Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym
Ja tam lubie jak jest w domu to prędzej on ma mnie dość i mojego libido tak to mniej czasu bo praca a teraz? śmiejemy sie ze po powrocie będzie błagał o nadgodziny żeby tylko do domu nie wracać
Ja też najlepiej sie czuję i najchętniej tutaj wchodzę, mysle ze wiek zbliżony jednak dużo dajehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sylwia przy wyborze ginekologa nie sugeruj się odelgłością jaką musisz pokonać a kompetencjami bo 50km to nie jest dużo przynajmniej w moim przypadku bo z reguły tyle musiałam pokonać żeby dojechać do moich Jeśli ten ginekolog oddalony o kilometr jest w porządku to jak najbardziej idź do niego
,
A ja w sobotę piłam alkohol, super się wyluzowałam Nie robiłam testu ale nie ma to sensu bo czuję że miesiączka przyjdzie, chciałabym tylko żeby przyszła jak najszybciej bo w sobotę mam cotki imprezę urodzinową w lokalu i wolałabym być już po @. -
Wróciłam do domu, porobiłam zakupy, wow już 13 ! ale się nie spieszyłam bo... Korki mi odpadły w tym tygodniu całkowicie ;/ oby się nie rozsypały...
Sylwia - lepiej mieć pod ręką, ja też nie chcę dojeżdżać bo potem to różnie jest... A fajnie mieć takiego co jest blisko i nie musisz się przemęczać potem a już w ogóle jakby jeszcze był w szpitalu, którym urodzisz
Terka - ale ma farta oby tylko się dobrze czuł to i niech odpoczywa na l4 -
klitra wrote:Sylwia przy wyborze ginekologa nie sugeruj się odelgłością jaką musisz pokonać a kompetencjami bo 50km to nie jest dużo przynajmniej w moim przypadku bo z reguły tyle musiałam pokonać żeby dojechać do moich Jeśli ten ginekolog oddalony o kilometr jest w porządku to jak najbardziej idź do niego
,
A ja w sobotę piłam alkohol, super się wyluzowałam Nie robiłam testu ale nie ma to sensu bo czuję że miesiączka przyjdzie, chciałabym tylko żeby przyszła jak najszybciej bo w sobotę mam cotki imprezę urodzinową w lokalu i wolałabym być już po @.
ja jutro się schleje - dosłownie! Jak mało pije, albo wcale to jutro urodziny i mam nagle imprezkę 5 osobową z pracy -
terka wrote:Nie no ja sie nie martwię ze cos jest nietak jeśli chodzi o uczciwość... Tylko kto by sie spodziewał 3tyg na takie cos mieć s ze odpocznie, fajnie ale powrót będzie ciężki (juz widziałam dzisiaj jak sie nastawiał na to ze będzie szedł do pracy )
Ooo tak teraz takie wymyślają rzeczy dla maluszków ze szok... szkoda ze to tylko na chwilkę jest bo niekiedy cudeńka małe
Mi po 2 tyg. jest ciężko wrócić po urlopie, a co dopiero po 3. Ale na razie nie ma co myśleć o powrocie, a tylko cieszyć się i korzystać z niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 13:26
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Sylwiaa992 wrote:Terka to nic tylko sie cieszyc chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha
Alegzi dobry humor to postawa!
Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum Jak dobrze, że jesteście! Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym
Wiek + dążenie do tego samego celu1cs z CLO
-
Seli wrote:ja jutro się schleje - dosłownie! Jak mało pije, albo wcale to jutro urodziny i mam nagle imprezkę 5 osobową z pracy
Tylko się staraj przy tym jeść żeby drugiego dnia główka nie bolała1cs z CLO
-
klitra wrote:A ja w sobotę piłam alkohol, super się wyluzowałam Nie robiłam testu ale nie ma to sensu bo czuję że miesiączka przyjdzie, chciałabym tylko żeby przyszła jak najszybciej bo w sobotę mam cotki imprezę urodzinową w lokalu i wolałabym być już po @.
No i bardzo fajnie! To, że się staramy nie oznacza od razu, że mamy przestać korzystać z życia.Seli, klitra lubią tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No i bardzo fajnie! To, że się staramy nie oznacza od razu, że mamy przestać korzystać z życia.
Jasne potem będzie trzeba się i tak wyrzekaćklitra lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:ja jutro się schleje - dosłownie! Jak mało pije, albo wcale to jutro urodziny i mam nagle imprezkę 5 osobową z pracy
Oo Super Nie jestem jakoś szczególnie za alkoholem ale czasem naprawdę fajnie się jest napić, wyluzować taka odskocznia
-
Witajcie kobitki. Ja już po pracy cały dzień w biegu. Jakaś paranoja. Teraz to już odpoczynek i na spokojnie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja piwko jakieś smakowe albo z sokiem malinowym/imbirowym wypiję, ale to np. do girlla albo jak mnie najdzie ochota (sporadycznie). Winko to do filmu, kolacji. A z mocniejszych trunków to może drinki ewentualnie. Ogólnie u nas alkoholu mało się pija.1cs z CLO
-
Mari92 wrote:Witajcie kobitki. Ja już po pracy cały dzień w biegu. Jakaś paranoja. Teraz to już odpoczynek i na spokojnie
O no to trochę Ci z tego dnia dziś jeszcze zostało Miłego odpoczynku. Ja czekam na 16 i mykam do warzywniaka po jakieś warzywa do obiadu i po kartkę na Walentynki. Coś temu mojemu muszę kupić jednak ;pMari92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Spokojnie jutro mnie ucieszą hehe
Kurczę, wróciłam wcześniej a ten czas mi dziś tak zleciał niemal...