X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka to nic tylko sie cieszyc :D chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha :D

Alegzi dobry humor to postawa! :D

Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum ;) Jak dobrze, że jesteście! <3 Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie :) Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym :) :) :)

Ja tam lubie jak jest w domu :D to prędzej on ma mnie dość :P i mojego libido :D :D :D tak to mniej czasu bo praca a teraz? XD śmiejemy sie ze po powrocie będzie błagał o nadgodziny żeby tylko do domu nie wracać :D

Ja też najlepiej sie czuję i najchętniej tutaj wchodzę, mysle ze wiek zbliżony jednak dużo daje :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia przy wyborze ginekologa nie sugeruj się odelgłością jaką musisz pokonać a kompetencjami bo 50km to nie jest dużo przynajmniej w moim przypadku bo z reguły tyle musiałam pokonać żeby dojechać do moich :) Jeśli ten ginekolog oddalony o kilometr jest w porządku to jak najbardziej idź do niego :)
    ,
    A ja w sobotę piłam alkohol, super się wyluzowałam :) Nie robiłam testu ale nie ma to sensu bo czuję że miesiączka przyjdzie, chciałabym tylko żeby przyszła jak najszybciej bo w sobotę mam cotki imprezę urodzinową w lokalu i wolałabym być już po @.

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu, porobiłam zakupy, wow już 13 ! :P ale się nie spieszyłam bo... Korki mi odpadły w tym tygodniu całkowicie ;/ oby się nie rozsypały...

Sylwia - lepiej mieć pod ręką, ja też nie chcę dojeżdżać bo potem to różnie jest... A fajnie mieć takiego co jest blisko i nie musisz się przemęczać potem a już w ogóle jakby jeszcze był w szpitalu, którym urodzisz :P

Terka - ale ma farta :D oby tylko się dobrze czuł to i niech odpoczywa na l4 :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Sylwia przy wyborze ginekologa nie sugeruj się odelgłością jaką musisz pokonać a kompetencjami bo 50km to nie jest dużo przynajmniej w moim przypadku bo z reguły tyle musiałam pokonać żeby dojechać do moich :) Jeśli ten ginekolog oddalony o kilometr jest w porządku to jak najbardziej idź do niego :)
    ,
    A ja w sobotę piłam alkohol, super się wyluzowałam :) Nie robiłam testu ale nie ma to sensu bo czuję że miesiączka przyjdzie, chciałabym tylko żeby przyszła jak najszybciej bo w sobotę mam cotki imprezę urodzinową w lokalu i wolałabym być już po @.

ja jutro się schleje - dosłownie! Jak mało pije, albo wcale to jutro urodziny i mam nagle imprezkę 5 osobową z pracy :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no ja sie nie martwię ze cos jest nietak jeśli chodzi o uczciwość... Tylko kto by sie spodziewał 3tyg na takie cos mieć ;) s ze odpocznie, fajnie ale powrót będzie ciężki (juz widziałam dzisiaj jak sie nastawiał na to ze będzie szedł do pracy :P ) :D

Ooo tak teraz takie wymyślają rzeczy dla maluszków ze szok... :D szkoda ze to tylko na chwilkę jest bo niekiedy cudeńka małe <3

Mi po 2 tyg. jest ciężko wrócić po urlopie, a co dopiero po 3. Ale na razie nie ma co myśleć o powrocie, a tylko cieszyć się i korzystać z niego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 13:26

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Terka to nic tylko sie cieszyc :D chociaż czasami ciężko aż tak dlugo siedzieć razem w domu haha :D

Alegzi dobry humor to postawa! :D

Dziewczyny jesteście niezastąpione na tym forum ;) Jak dobrze, że jesteście! <3 Zawsze fajne wesprzecie i doradzicie :) Na żadnym wątku nie czuję sie tak dobrze, jak na tym :) :) :)

Wiek + dążenie do tego samego celu ;)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja jutro się schleje - dosłownie! Jak mało pije, albo wcale to jutro urodziny i mam nagle imprezkę 5 osobową z pracy :D

Tylko się staraj przy tym jeść żeby drugiego dnia główka nie bolała :D

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli Twoje urodziny?☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jutro :D

Ej, pewnie coś tam podjem :P

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:

No i bardzo fajnie! :D To, że się staramy nie oznacza od razu, że mamy przestać korzystać z życia.

Seli, klitra lubią tę wiadomość

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No i bardzo fajnie! :D To, że się staramy nie oznacza od razu, że mamy przestać korzystać z życia.

Jasne :D potem będzie trzeba się i tak wyrzekać :P

klitra lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:

Oo Super :) Nie jestem jakoś szczególnie za alkoholem ale czasem naprawdę fajnie się jest napić, wyluzować taka odskocznia :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak, jutro :D

Ej, pewnie coś tam podjem :P

O no to kolejna, która w lutym obchodzi urodzinki :) No nic to poczekamy do jutra ze składaniem życzeń ;)

1cs z CLO

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Juteo skladamy zyczenia! Ja z alkoholu to wino i ew piwo od wielkiego dzwonu. Wczoraj wypilam lampke wytrawnego czerwonego wina aale mnie rozgrzalo.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobitki. Ja już po pracy :-) cały dzień w biegu. Jakaś paranoja. Teraz to już odpoczynek i na spokojnie :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piwko jakieś smakowe albo z sokiem malinowym/imbirowym wypiję, ale to np. do girlla albo jak mnie najdzie ochota (sporadycznie). Winko to do filmu, kolacji. A z mocniejszych trunków to może drinki ewentualnie. Ogólnie u nas alkoholu mało się pija.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Witajcie kobitki. Ja już po pracy :-) cały dzień w biegu. Jakaś paranoja. Teraz to już odpoczynek i na spokojnie :-)

O no to trochę Ci z tego dnia dziś jeszcze zostało ;) Miłego odpoczynku. Ja czekam na 16 i mykam do warzywniaka po jakieś warzywa do obiadu i po kartkę na Walentynki. Coś temu mojemu muszę kupić jednak ;p

Mari92 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie :D jutro mnie ucieszą hehe :D :)

Kurczę, wróciłam wcześniej a ten czas mi dziś tak zleciał niemal...

dZhdp1.png

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam karteczke i kubeczek dla męża więc jestem opatrzona w prezent.☺ mari szalona jesteś! Teraz proszę odpoczywać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchtkowa! Toż to mi prezent podsunęłaś :) P chciał kubek z napisami hiszpańskimi, więc jak taki znajdę to dostanie na Walentynki :D

1cs z CLO
‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ