Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza bo weekend Jutro się dziewczyny rozkręcą Ja dzisiaj u teścia na urodzinach, ale zaraz się zbieramy do Opola po obiedzie. Już się zaczynam stresować, czy mnie przyjmą jutro do szpitala na to HSG. Śniło mi się, że nie przyjęli...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex teraz juz się uda jutro masz mieć hsg i we wtorek zostajesz jeszcze w szpitalu?
Martusia wybierasz się na betę?
Zdecydowaliśmy że w piątek pojade ostatni raz jeszcze do kliniki i mojej dr na ostatnie usg bo tam maja ciut lepszy sprzęt. Wezmę ksero moich badan i przenoszę się juz na stałe do gina w mojej miejscowosci pytalam meza czy jedzie ze mna, bo moze juz serduszko będzie, to bedzie sie starac o urlop25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Alex teraz juz się uda jutro masz mieć hsg i we wtorek zostajesz jeszcze w szpitalu?
Martusia wybierasz się na betę?
Zdecydowaliśmy że w piątek pojade ostatni raz jeszcze do kliniki i mojej dr na ostatnie usg bo tam maja ciut lepszy sprzęt. Wezmę ksero moich badan i przenoszę się juz na stałe do gina w mojej miejscowosci pytalam meza czy jedzie ze mna, bo moze juz serduszko będzie, to bedzie sie starac o urlop
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Cześć dziewczyny!
Witam Plamka!
Dziewczyny zostawić was na weekend i tyle nadrabiania wczoraj cos tam poczytałam dzisiaj juz bardziej
Martusia-jeśli sie boisz, poczekaj chwile dłużej jesli ciąża jest (czego życzę ) to będzie i nie będzie takiego myślenia czy to nie za wcześnie zrobiona czy nie będzie powtórki itd itd. Zrobisz oczywiście jak bedziesz chciała
Alex dużo o tym hsg myślisz pewnie dlatego sni Ci sie bo obawy wychodzą nocami
Miss-nie przejmuj się słowami innych. Ty wiesz co powinnaś robić a całemu światu nie dogodzisz. To Ty masz dbać o siebie...
Kryha-to cudownie ze sprawnie i w miarę bez bólu udaje Ci się odstawić małego widać obawy są czasem większe niż to co mamy zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 18:26
MissKathy92, Plamka_92, kryha lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Cześć dziewczyny!
Witam Plamka!
Dziewczyny zostawić was na weekend i tyle nadrabiania wczoraj cos tam poczytałam dzisiaj juz bardziej
Martusia-jeśli sie boisz, poczekaj chwile dłużej jesli ciąża jest (czego życzę ) to będzie i nie będzie takiego myślenia czy to nie za wcześnie zrobiona czy nie będzie powtórki itd itd. Zrobisz oczywiście jak bedziesz chciała
Alex dużo o tym hsg myślisz pewnie dlatego sni Ci sie bo obawy wychodzą nocami
Miss-nie przejmuj się słowami innych. Ty wiesz co powinnaś robić a całemu światu nie dogodzisz. To Ty masz dbać o siebie...
Kryha-to cudownie ze sprawnie i w miarę bez bólu udaje Ci się odstawić małego widać obawy są czasem większe niż to co mamy zrobić
6 cs
Beta hcg
-
Sylwiaa992 wrote:Jesli jutra bedziesz 13 dpo to śmiało na betę mozesz isc ja 14 dpo mialam 109 a masz jakies objawy?
6 cs
Beta hcg
-
Martusia... A ja bym zrobiła betę, raz albo i dwa by sprawdzić przyrost i poszła do gina by ewentualną ciążę podtrzymał, bo może potrzebuje wsparcia Ale to moje zdanie, zrobisz jak uważasz.
Powodzenia życzę wszystkim, trzymam kciuki za nasz rocznik definitywnie znikam z forum, miałam ochotę prowadzić jeszcze wykresy bo mam abonament... Ale to bez sensu Także tego. Dzięki za dobre rady, wsparcie -
Martusiaa wrote:Ale ja biorę luteine od 16 dc
To dobrze, ale potem przerywasz, tak? do 26 ? czy 25 dc? Warto wiedzieć i reagować ewentualnie u ginekologa skoro miesiąc temu była przykra sytuacja... -
Martusiaa wrote:Seli dlaczego taka decyzja?
Mam okropne bóle, gorączkę i pewnie jakieś zapalenie porządne, nie mam dobrego lekarza i mam dość wszystkiego. Dlatego. -
Martusiaa wrote:Nie biore luteine az do @
Mimo to... Ja chyba bym i tak zrobiła betę, sprawdziła przyrost i poleciała do gina. Ja jestem panikarą Wolę wiedzieć i próbować.