Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Ale tu ciszaaa. Milego popoludnia kobietki!
Każdy wypoczywa Ja właśnie robię pazurki, bo jutro idziemy z mężem na ciacho i drinkipanipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Panipuchatkowa to życzę udanej zabawy jutro )
A ja dzisiaj na chandrę wzięłam się za pozadki w szafkach wszytkie w kuchni i salonie wysorzatalam aż mąż się śmiał do psów ( my tak mamy ze gadamy do naszych psow ) „patrzcie Patrycji się święta przesunęły trochę ” No ale jak miałam natchnienie to chciałam skorzystać bigosik na dzisiaj był wiec nie musiałam stać przy garach[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My u rodziców, więc jakoś dzień zleciał. Też porządkowaliśmy dawny pokój męża, bo rodzice sobie w nim sypialnię będą robić, więc dostał eksmisję swoich gratów Ile cudów poznajdowaliśmy to nasze, nawet kartki z osiemnastki miał upchane po szafkach! Pamiętam jak mu tą osiemnastkę organizowałyśmy z moją mamą i jego ojcem, bo jego mama wtedy za granicą była. A teraz w maju już 27 będzie miał
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mała Mi, Alex, ambitnie dzisiaj Pewnie jak wrócę do Polski to i mnie czekają większe porządki. Aż się boję pomyśleć o firanach i o oknach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 21:18
1cs z CLO
-
Aż sama w szoku byłam ze tak mi się chciało ;p
A teraz lenia mam pooledzcie jakiś dobry film na wieczór ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Widzę dziewczyny aktywnie weekendzik tak jak my ja przyszłam sie przywitać, poczytać co słychać i dobranoc życzyć bo padam na ryjek po tym weekendzie, a to jeszcze nie koniec atrakcji bo jeszcze jutro gościa mamy u siebie
A w poniedziałek będzie błogie lenistwoooooo no przynajmniej ja, bo mężulo po 3 tygodniach do pracy wraca ale od żony odpoczniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny! Można się dołączyć?
Ja również rocznik 92. Od ponad roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko, ale póki co bezskutecznie.
Bije od Was tak pozytywna energia, że nie mogłam się powstrzymać i musiałam do Was napisać
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Witaj Plamka, miło, że dołączasz
Witajcie kobietki miłej niedzieli.Plamka_92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Czesc plamka, zapraszamy do naszego grona
Ja się dopiero obudziłam i nie chce mi się spód kołdry wychodzić. Dzisiaj miałam rano taka tempke wysoka jak chyba jeszcze nigdy podczas starań. Od kilku dni cały czas rośnie, ale nie badam szyjki ani nic, przed tym HSG bez śliny: )
Najgorsze że gardło mnie boli ;/ mam nadzieje ze przeziębienie nie będzie miało nic do przyjęci a do szpitalaPlamka_92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję za miłe przyjęcie
Alex0806 to Ty lepiej dzisiaj zostań pod tą kołdrą i się kuruj
My z mężem pewnie będziemy do południa leniuchować, później wpada do nas szwagierka z chłopakiem, a wieczorem może skoczymy na pizze
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Witajcie dziewczyny w te pochmurną niedzielę witaj Plamka, idealnie trafiłaś, tu dziewczyny są bardzo życzliwe i zawsze pomocne
Ja dzień zaczynam po 11h snu, trochę przegielam bo dalej jestem zmęczona wczoraj z mężem trochę podzialalismy mimo że już po owulacji ale co bedziemy się wstrzymywac wczoraj też powiedziałam teściowej o moich problemach z tarczycą, oczywiście zlała temat, powiedziała że nie ma czym się przejmować i kazała nie robić biopsji bo u niej robili i się guzek rozlał i musieli wszystko wyciąć... normalnie aż nie chciałam jej słuchać już nawet nie tłumaczyłam jej jak niedoczynność tarczycy działa na zajście i utrzymanie ciąży, w ogóle z nią nie rozmawiam na ten temat bo ona wszystko wie najlepiej dziś za to zero stresu, odpoczywam sama w domu bo mąż w pracy, o 16 mamy iść do kościółka ale zobaczymy jak to będzie życzę Wam kobitki udanej niedzieli -
Witaj Plamka robiliście już jakieś badania lub podejrzewacie dlaczego tak długo się nie udaje?
My wczoraj mieliśmy dzień wyjazdowy. Szukaliśmy nart dla męża. Już po sezonie i niestety był kiepski wybór
A dzisiaj jedziemy jak zwykle do rodziców i mój tato ma urodziny. Wczoraj w nocy jeszcze mu tort robiłam.
Odstawianie syna idzie zadziwiająco dobrze -
Dopiero zaczynamy się diagnozować. Ja jutro wybieram się do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania podstawowe i hormony oraz zapisać się do ginekologa, a mężowi planujemy zrobić badanie nasienia.
Podejrzewam, że problem może być po mojej stronie. 1,5 roku temu mialam wykonywaną operację ginekologiczną i gdzieś w głowie mi siedzi, że mogę mieć zrosty. Dlatego nastawiam się też na HSG.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Witaj Plamka Swoją drogą fajny nick.
Cześć Dziewczyny Wstyd się przyznać, ale jakieś pół h temu dopiero z wyra się wygramolilam. Udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 10:26
Plamka_92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO