Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Kobitki!
Ja właśnie skończyłam śniadanko i czekam, aż mi drożdże wyrosną. Robię jagodzianki, ale zamiast jagód dodam truskawki. Także truskawkodzianki :
Mari, prześlij mi trochę chęci na sprzątnie. Jakoś mam dziś lenia
Panipuchatkowa, Miss, duużo motywacji i silnej woli w Waszym postanowieniu. Wstyd się przyznać, ale dopiero wczoraj w łóżku przypomniałam sobie, że niczego sobie nie odmówiłam.
Panipuchatkowa, pierwsza noc w nowym mieszkanku, no, no Co Ci się śniło? Niby ważny jest pierwszy sen Wiem, że już tam spaliście wcześniej, ale wiesz dziś było oficjalnie można powiedzieć
Alex, zaaplikuj sobie jakieś tabsy, bo Cię rozłoży. P ostatnio był chory i o dziwo nie przeszło na mnie. No chyba, że choróbsko czeka na moje płodne i wtedy się odezwie.
Miłego dnia1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi przesyłam Ci chęci na sprzątanie
Alex to podlecz się. Podobno w Opolu panuje grypa.
Panipuchatkowa na swoim to super<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari ja słyszałam ze większość Polski oblega grypa ... u mnie na Podkarpaciu tez szpitalem pozamykane bo grupami szaleje ... a ostatnio nawet teściowa dzwoniła do mnie i mówi Patrycja Ty uważaj bo nawet u nas w Holandii już grypa panuje ... także No , ale tutaj to norma zrobiła się ładna pogoda słonko swieci 10 stopni i już Holendrzy w sandałach i japonkach Palendruja ... to ci się dziwić ?
Ja to dzisiaj jak wstałam a obudził mnie mąż bardzo miło zrobił mi kawkę był kochany ❤️A ja do niego się rzuciłam ze nie mogę sama do polski jechać bo on szczochow psów po nocy nie widzi ( moje yorki sa okropne ;( No nie nauczy dzadow No pójdą na ogród zrobią tam swoje ale jak im się chce w domu ( a chce ca 30 min jak nie szybciej ) to nie pokażą niedotrzymania tylko szukają się na coś w domu ... w nocy to już nie mówię ;(( No także taki to poranek miałam[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MałaMi tak to nie raz bywa. Się nauczą pewnie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mała Mi, u nas w Hiszpanii też jakaś epidemia grypy jest. Kolega męża dostał nawet antybiotyk, tak się chłopak rozchorował. Mój jak tylko zaczęło go gardło drapać zaczął pić 2x dziennie siemię lniane i poszliśmy do apteki po tabletki.
Mari, powiem Ci, że miałam jakieś 20 minut temu chęci, ale jak usiadłam na kuperek przed lapkiem to znowu chęci odeszły1cs z CLO
-
Alegzi myśle ze po zimie to raczej norma ze chorupska się szerzą , ciepło się robi wiruski się budzą ;p a i ludzie się przyczyniają lekkim ubiorem , później chodzą i kichają na wszystkich ;pale wsnioskuje ze mąż się wykurował[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Panipuchatkowa ale pierwszy sen jest najważniejszy !;p
My jak się przeprowadziliśmy to pierwszej nocy byłam taka padnięta ze nic mi się nie śniło dopiero drugiej[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja mam w domu jakieś gripexy to piję od wczoraj. Do tego herbata z imbirem, ciepłe napoje. Na razie drapie mnie w gardle i jak mam za sucho to kaszlę. Pewnie dzieciaki coś przywlekły, w tym tygodniu kilkoro odesłałam z gorączką.
Alegzi, ja też jak siadłam przed lapkiem to chęci do sprzątania odeszły Ale zaraz się za to biorę, bo jak nie poodkurzam to skleję sobie drugiego psa z tego, co mam na podłodze dzisiaj zaczął się strasznie sypać dziad jeden.
U mnie 3 dzień wysoka tempka, aż zdziwiona jestem że nie skacze jak zwykle. Jeszcze jak się okaże, że będę miała jedną jedyną owulację taką z prawdziwego zdarzenia, jak się nie staramy to padnę chyba.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa! To tym bardziej sen trzeba było zapamiętać
Mała Mi, masz rację z tym ubiorem. Ja tu śmigam jeszcze w zimowych albo jesiennych butkach, a ludzie... w balerinach z gołymi stopami. No, a potem łapią wirusy i innych zarażają.
Alex, masz rację. Trzeba wziąć tyłek w troki i brać się za sprzątnie Jeny żeby mi się tak chciało jak się nie chce.1cs z CLO
-
Kurczę zaczynam się nakręcać nie wiem po co .. cały czas sobie wmawiam nie nakręcaj się nie teraz to za miesiąc , trzy ..
Ale ciagle jakieś takie myśli mam a może jednak już ? ... kurczę jak chce się dziecka jak tu nie myśleć o tym ? Jak wyluzować ? .. oszaleje .. przyrzekłem sobie ze nie zrobię testu szybciej niż wtorek środa .. zwariuje dziewczyny jakiś dziwny dzień mam dzisiaj naprawdę <bezradny>[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Panipuchatkowa, mam młodszą siostrę i jej nie da ray przemówić do rozumu, że jest zima, że zimno, że będzie chora. Moda to moda
Mała Mi, ciężko nie myśleć skoro człowiek tak bardzo pragnie dziecka. Ja się w sumie zaczęłam, aż tak nie przejmować od grudnia. Tyle miesięcy mam za sobą, że chyba organizm już dał sobie spokój z nakręcaniem się. Poza tym jak mam chwilę słabości to idę do mężulka i z nim rozmawiam. Mi to pomaga. Szczerze mówiąc nie liczę na brak @. Byłby to dla mnie tak duży szok, że dostałbym chyba zawału1cs z CLO
-
alegzi wrote:Panipuchatkowa, mam młodszą siostrę i jej nie da ray przemówić do rozumu, że jest zima, że zimno, że będzie chora. Moda to moda
Mała Mi, ciężko nie myśleć skoro człowiek tak bardzo pragnie dziecka. Ja się w sumie zaczęłam, aż tak nie przejmować od grudnia. Tyle miesięcy mam za sobą, że chyba organizm już dał sobie spokój z nakręcaniem się. Poza tym jak mam chwilę słabości to idę do mężulka i z nim rozmawiam. Mi to pomaga. Szczerze mówiąc nie liczę na brak @. Byłby to dla mnie tak duży szok, że dostałbym chyba zawału
U mnie już prawie koniec sprzątaniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zjadłabym Uwielbiam bułeczki z truskawkami, a rzadko można je kupić, nawet w sezonie. Lubię takie, w których są całe truskawki, aż się rozpuszczają bułeczki A nie z dżemem
A ja właśnie pobiegłam po torcik dla teścia, dzisiaj ma urodziny to jutro chociaż torcik zjemy razem Na szczęście w piekarni obok co sobotę zamawiają gotowe, nie trzeba zamawiać Wzięłam malinowy z mascarponeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex, racja. Nawet jagodzianki teraz robią z dżemem. Jak się samemu robi to wiadomo, że człowiek tych owoców upchnie ile wlezie
Torcik malinowy z mascarpone? Mmmm pycha! Do kawki czy herbatki będzie idealny.1cs z CLO