X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to teraz Ty hałasuj! O takiej porze można ;) na dzien hsg dr pytala czy chce zwolnienie ale mialam zatwiony dzien, wiec nie potrzebowalam. Ogólnie co do dźwigania nie mialam jakis wytycznych. JesZcze trochę i będziesz to miec za sobą, popatrz jak szybko minął ten czas. Oby zabieg przyniósł takie korzysci jak u mnie! ;)

Panipuchatkowa super, strzelajcie w blizniaki :D

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę te 2 dni w szpitalu, więc wtedy normalnie mi dadzą L4. Ale liczyłam na coś po zabiegu jeszcze :D Haha, po prostu kocham moją pracę i szukam powodów, żeby do niej nie pójść :D Zapytam lekarza, mam nadzieję że będzie mój ginekolog w poniedziałek przyjmował. Super jest to, że pracuje też w szpitalu :)
    U mnie tempka wysoko już drugi dzień, okres tak jak nagle przyszedł tak się skończył - zero plamień :) Czyli to chyba kwestia progesteronu, bo po dupku jest naprawdę "książkowo".
    Robię mężowi obiadek na jutro do pracy i sobie siadam do piwka :) Postawiłam dzisiaj na danie jednogarnkowe, sama jutro zjem ze smakiem. Z kapustą oczywiście, bo mnie aż nosi :D Mogłabym jeść przez ostatnie kilka dni tylko kiełbasę i kapustę :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex oh piwka to mi brakuje :D ale dam radę :D nie wiem czy Ci dadza l4 bo w sumie to nie jest skomplikowany zabieg, ale zawsze mozna coś posciemniac ;) dobrze, ze nie ma plamien i oby nic nie pokrzyzowalo planow ;) ja nie mam apetytu, jem tylko z rozsadku :P jeszcze przed terminem @ mialam takie smaki, że chociaż bylam na diecie, to robilam placki ziemniaczane a na drugi dzien pizza i jeszcze chyba tez cos bylo jedno takiegilo tlustego ale nie pamiętam co, a teraz ledwo ledwo jem :P

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALex zapytać zawsze można , Podejzewam ze jak kobieta życiowa to da Ci jakieś l4 ;)
    A ja pojadlam bigosu dzisiaj chociaż kurde jakiś nie zaspecialny dla mnie był , chociaż mąż już po pierwszej łyżce powiedział ze zajebisty ;D No ale jak to mówią zawsze smakuje jak ktoś zrobi wiec może coś w tym jest ;p ale za to mam obiad na jutro z głowy i trochę zamroze to będę mieć na kolejny raz jak ni się nie będzie chciało gotować ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa dajcie mi bigosuuyu. Chociaz dzisiaj pierwszy dzień w mieszkaniu więc zamawiamy pizzuche!

alegzi, Sylwiaa992 lubią tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj mały sukces :-) synek zasnął właśnie bez cyca. Nie było histerii, trochę pomarudził tylko. Ale to też dlatego, że w dzień nic nie spał, więc teraz był wykonczony.
    Boję się trochę jak w nocy będzie pobudka

alegzi lubi tę wiadomość

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, super, super i jeszcze raz super! :) Oby w tym cyklu pyknęło.

Alex, piwko w weekend dobra rzecz :D Należy się po całym tyg. pracy.

Ja właśnie zjadłam kolację. Wiecie, że w lidlu mają ciemne bułki z orzechami włoskimi? Pyszniejszych bułek w życiu nie jadłam. Poza tym byłam po czarną podkoszulkę, bo mam lekko prześwitującą czarną koszulę, a w niedzielę idziemy z mężem na jakiegoś drinka i ciacho. Muszę wyglądać jak człowiek. A i kupiłam foremki do babeczek w kształcie serduszka. Piękne :) Zakupy udane :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    U mnie dzisiaj mały sukces :-) synek zasnął właśnie bez cyca. Nie było histerii, trochę pomarudził tylko. Ale to też dlatego, że w dzień nic nie spał, więc teraz był wykonczony.
    Boję się trochę jak w nocy będzie pobudka

Ale już jeden krok do przodu zrobiłaś :) Odzwyczaisz go w końcu, zobaczysz.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Aa dajcie mi bigosuuyu. Chociaz dzisiaj pierwszy dzień w mieszkaniu więc zamawiamy pizzuche!

Gratulację!!!! :D

1cs z CLO
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    To juz przeprowadzkę robicie? ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, pytanko do Ciebie :) Masz monitoring cyklu, co za leki dostałaś?

1cs z CLO

Wysłany: 16 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki dzięki!!!!! Alegzi biire tylko miovarian i d3. Po stwierdzonej owu duphaston.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, myślałam, że masz stymulowany cykl ;)

Mykam do wyrka, może uda mi się zasnąć bez problemu. Dobranoc :)

1cs z CLO

Wysłany: 16 lutego 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobitki ja już na nogach, ale wczoraj szybko mnie sen zmorzył :). A dzisiaj ogarnę dom, moze coś upiekę. A wieczorkiem pojedziemy na urodziny do cioci :) i tak pewnie sobota zleci, jutro urodziny robi mój brat i tak by to było :)
    Pozdrawiam :)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Witajcie kobitki ja już na nogach, ale wczoraj szybko mnie sen zmorzył :). A dzisiaj ogarnę dom, moze coś upiekę. A wieczorkiem pojedziemy na urodziny do cioci :) i tak pewnie sobota zleci, jutro urodziny robi mój brat i tak by to było :)
    Pozdrawiam :)
    Mari widzę że u Ciebie dzień aktywny tak jak u mnie :) życzę udanej imprezki u cioci i brata :)
    Ja już o 7 polecialam do sklepu, teraz zaczynam sprzątać i na tym mi zleci dzień do powrotu męża z pracy :) później pewnie pojedziemy w odwiedziny do rodziców :) szybko ucieknie ten weekend :/ wczoraj po południu odczuwalam mega głód i wnerw, nie wiem czy to efekt hormonów czy placebo, bo lekarz nagadal że będę głodna to tak musi być :/ postanowiłam zmienić dietę na zdrowszą i brakuje mi słodyczy :( ale jakoś przetrwam jeśli to może mi pomóc :) życzę Wam dziewczynki miłego dnia :)

Mari92 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 17 lutego 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! U mnie pierwszy ranek w nowym mieszkaniu.☺ zjedlismy śniadanie i dalej sprzatanko. Dziewczyny będziecie mieć aktywny weekend. Ja w niedziele mam urodziny chrzesniaka więc też będzie imprezka i duzo słodyczy a ja w Poście nie jem w ogóle słodyczy.. Buuuu

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Cześć! U mnie pierwszy ranek w nowym mieszkaniu.☺ zjedlismy śniadanie i dalej sprzatanko. Dziewczyny będziecie mieć aktywny weekend. Ja w niedziele mam urodziny chrzesniaka więc też będzie imprezka i duzo słodyczy a ja w Poście nie jem w ogóle słodyczy.. Buuuu
    Wspaniale uczucie jak się pierwszy raz budzisz w swoim nowym mieszkanku Co? Ja przeżywałam to dwa lata temu :) ja też nie jem w poście słodyczy więc u mnie w sumie dobrze się złożyło bo mam jeszcze większą motywację żeby ich nie jeść :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 17 lutego 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss no to poscimy razem. Jesli jeszcze za tym poszlyby cwiczenia too bylabym z siebie dumna!

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i pies dopiero wstaliśmy, a mąż już dawno w pracy. Powoli sie podnosimy i na spacer idziemy, później sprzątanie planuje i ok 15 jedziemy do rodziców. Teść ma dzisiaj urodziny, ale dopiero jutro przyjeżdża z Holandii więc pewnie żadnej impreZki nie będzie.
    Mnie cos chyba rozkladac bedzie. Gardło mnie pobolewa od kilku dni, lekko katar sie pojawia czasem a wczoraj wieczorem jeszcze kaszel :/

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ