Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex to teraz Ty hałasuj! O takiej porze można na dzien hsg dr pytala czy chce zwolnienie ale mialam zatwiony dzien, wiec nie potrzebowalam. Ogólnie co do dźwigania nie mialam jakis wytycznych. JesZcze trochę i będziesz to miec za sobą, popatrz jak szybko minął ten czas. Oby zabieg przyniósł takie korzysci jak u mnie!
Panipuchatkowa super, strzelajcie w blizniaki25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ja będę te 2 dni w szpitalu, więc wtedy normalnie mi dadzą L4. Ale liczyłam na coś po zabiegu jeszcze Haha, po prostu kocham moją pracę i szukam powodów, żeby do niej nie pójść Zapytam lekarza, mam nadzieję że będzie mój ginekolog w poniedziałek przyjmował. Super jest to, że pracuje też w szpitalu
U mnie tempka wysoko już drugi dzień, okres tak jak nagle przyszedł tak się skończył - zero plamień Czyli to chyba kwestia progesteronu, bo po dupku jest naprawdę "książkowo".
Robię mężowi obiadek na jutro do pracy i sobie siadam do piwka Postawiłam dzisiaj na danie jednogarnkowe, sama jutro zjem ze smakiem. Z kapustą oczywiście, bo mnie aż nosi Mogłabym jeść przez ostatnie kilka dni tylko kiełbasę i kapustę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex oh piwka to mi brakuje ale dam radę nie wiem czy Ci dadza l4 bo w sumie to nie jest skomplikowany zabieg, ale zawsze mozna coś posciemniac dobrze, ze nie ma plamien i oby nic nie pokrzyzowalo planow ja nie mam apetytu, jem tylko z rozsadku jeszcze przed terminem @ mialam takie smaki, że chociaż bylam na diecie, to robilam placki ziemniaczane a na drugi dzien pizza i jeszcze chyba tez cos bylo jedno takiegilo tlustego ale nie pamiętam co, a teraz ledwo ledwo jem25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
ALex zapytać zawsze można , Podejzewam ze jak kobieta życiowa to da Ci jakieś l4
A ja pojadlam bigosu dzisiaj chociaż kurde jakiś nie zaspecialny dla mnie był , chociaż mąż już po pierwszej łyżce powiedział ze zajebisty No ale jak to mówią zawsze smakuje jak ktoś zrobi wiec może coś w tym jest ;p ale za to mam obiad na jutro z głowy i trochę zamroze to będę mieć na kolejny raz jak ni się nie będzie chciało gotować ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Panipuchatkowa, super, super i jeszcze raz super! Oby w tym cyklu pyknęło.
Alex, piwko w weekend dobra rzecz Należy się po całym tyg. pracy.
Ja właśnie zjadłam kolację. Wiecie, że w lidlu mają ciemne bułki z orzechami włoskimi? Pyszniejszych bułek w życiu nie jadłam. Poza tym byłam po czarną podkoszulkę, bo mam lekko prześwitującą czarną koszulę, a w niedzielę idziemy z mężem na jakiegoś drinka i ciacho. Muszę wyglądać jak człowiek. A i kupiłam foremki do babeczek w kształcie serduszka. Piękne Zakupy udanepanipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kryha wrote:U mnie dzisiaj mały sukces synek zasnął właśnie bez cyca. Nie było histerii, trochę pomarudził tylko. Ale to też dlatego, że w dzień nic nie spał, więc teraz był wykonczony.
Boję się trochę jak w nocy będzie pobudka
Ale już jeden krok do przodu zrobiłaś Odzwyczaisz go w końcu, zobaczysz.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Aa dajcie mi bigosuuyu. Chociaz dzisiaj pierwszy dzień w mieszkaniu więc zamawiamy pizzuche!
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Witajcie kobitki ja już na nogach, ale wczoraj szybko mnie sen zmorzył . A dzisiaj ogarnę dom, moze coś upiekę. A wieczorkiem pojedziemy na urodziny do cioci i tak pewnie sobota zleci, jutro urodziny robi mój brat i tak by to było
Pozdrawiam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Witajcie kobitki ja już na nogach, ale wczoraj szybko mnie sen zmorzył . A dzisiaj ogarnę dom, moze coś upiekę. A wieczorkiem pojedziemy na urodziny do cioci i tak pewnie sobota zleci, jutro urodziny robi mój brat i tak by to było
Pozdrawiam
Ja już o 7 polecialam do sklepu, teraz zaczynam sprzątać i na tym mi zleci dzień do powrotu męża z pracy później pewnie pojedziemy w odwiedziny do rodziców szybko ucieknie ten weekend wczoraj po południu odczuwalam mega głód i wnerw, nie wiem czy to efekt hormonów czy placebo, bo lekarz nagadal że będę głodna to tak musi być postanowiłam zmienić dietę na zdrowszą i brakuje mi słodyczy ale jakoś przetrwam jeśli to może mi pomóc życzę Wam dziewczynki miłego dniaMari92 lubi tę wiadomość
-
Cześć! U mnie pierwszy ranek w nowym mieszkaniu.☺ zjedlismy śniadanie i dalej sprzatanko. Dziewczyny będziecie mieć aktywny weekend. Ja w niedziele mam urodziny chrzesniaka więc też będzie imprezka i duzo słodyczy a ja w Poście nie jem w ogóle słodyczy.. Buuuu
-
panipuchatkowa wrote:Cześć! U mnie pierwszy ranek w nowym mieszkaniu.☺ zjedlismy śniadanie i dalej sprzatanko. Dziewczyny będziecie mieć aktywny weekend. Ja w niedziele mam urodziny chrzesniaka więc też będzie imprezka i duzo słodyczy a ja w Poście nie jem w ogóle słodyczy.. Buuuu
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Ja i pies dopiero wstaliśmy, a mąż już dawno w pracy. Powoli sie podnosimy i na spacer idziemy, później sprzątanie planuje i ok 15 jedziemy do rodziców. Teść ma dzisiaj urodziny, ale dopiero jutro przyjeżdża z Holandii więc pewnie żadnej impreZki nie będzie.
Mnie cos chyba rozkladac bedzie. Gardło mnie pobolewa od kilku dni, lekko katar sie pojawia czasem a wczoraj wieczorem jeszcze kaszelLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵