Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Niestety, ale olać to. To tylko praca. Zmienię ją szybko tylko ten staż pyknę i wieje. Gówniarza nie wywalą nawet jak nie wiem co zrobi...
Dziwna ta jego ochronka jest. Wszystko może, a nikt nic nie moze zrobić. Dziwne. Dobrze ze do końca stażu juz Ci niewiele zostałohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Dziwna ta jego ochronka jest. Wszystko może, a nikt nic nie moze zrobić. Dziwne. Dobrze ze do końca stażu juz Ci niewiele zostało
Dokładnie, a mam coraz bardziej wywalone to i będę brać l4 na baania i się nie przejmować. -
terka wrote:A na kiedy masz ta biopsję? Byc może pisałaś ale mi umknęło...
No mi zmieniło wynik (oczywiście na większy) nawet jak sobie siedziałam godzinkę w przychodni w kolejce do labu wiec niby wypoczęta, odpoczęta itd. Ale noc miałam ciężką a nie mogłam juz przełożyć badania to potem tak to wyglądało. Ta teoria z labkiem mocno naciągana moim zdaniem
O wrażliwości tego badania mówilo mi juz tyle osób że cos w tym musi byc
Co do staran-pewnie ze tak jesli macie zielone światło korzystajcie -
terka wrote:Tez tak czasem mysle kiedy to ucieka...
Co do starających sie i udanych cykli-zawsze warto spojrzeć na to tak ze teraz tyyyyyyyle wiecej kciukow jest zaciśniętych
No dokładnie! Trzeba być dobrej myśli1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
MissKathy92 wrote:Hmm może i faktycznie tu był problem no bo nie można całej winy zrzucić na inne laboratorium tak jak to zrobił lekarz no nic, ważne że teraz wiem na czym stoję, szkoda tylko że nie dostałam wydruku swojego usg ale najważniejsze że możemy się starać co będzie to będzie
Będzie dobrze. Musi być! Skoro lekarz powiedział, że możecie się starać i dostałaś leki to szkoda byłoby zmarnować jakiś cykl. Każdy miesiąc jest na wagę złotaMissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Miss ż z tym TSH to się nic nie martw. Nie wiem czy pamiętasz jaka y u mnie była sytuacja. Tydzień przed szpitalem w grudniu miałam 2.35 więc super zadowolona wtedy byłam ze spada. A w szpitalu juz ponad 4 i nie wiedziałam o co chodzi. Endo mi powiedziała że mogła na to wpłynąć nieprzespana nic, stres z powodu badań i zmiana otoczenia na szpitalne więc nie było to wiarygodne badanie. W połowie stycznia miałam juz 1,56
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, napiszę teraz, bo mogę później zapomnieć, a że weekend się zbliża i niektóre w sobotę same będę, bo mężulkowie w pracy to może jakaś się skusi Polecam film komediowy "Praktykant" z Robertem De Niro i Anne Hathaway. Bardzo fajny, lekki film pokazujący co w życiu jest najważniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 20:03
1cs z CLO
-
Widzę że wszystkie macie dobre humory i jesteście gotowe do działania i walki Tak trzymać!!
Na wiosnę każda będzie miała swój suwaczek z tygodniami ciąży!25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Alegzi święte słowa „każdy miesiąc jest na wagę złota „ potwierdzam wiec miss trzymamy kciuki
Boziu padnięta jestem wysprzatalam cała chałupę , zrobiłam później zakupy z mezem bo koj mąż sobie bigosu zarzucały , dobrze ze bigos a nie te placki , chociaż czuje ze mnie jednak nie ominął No ale jutro będę bigos gotować wiec nie będę miała czasu na zakupy czy porządki ... swoją droga mój mądry mąż dzisiaj twierdził ze jestem w ciąży[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Znowu ucięło
Dokończę . Myślałam ze padnę ze śmiechu jeszcze się zapytam czy robiłam test ? dobre dobre 7dp i już w ciąży ten mój mąż to jest boski ;p ale mam nadzieje ze jego słowa się ziszcza i tak będzie No ale co ma być to będzie ;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała Mi, a na jakiej podstawie tak stwierdził? Zachowywałaś się jakoś inaczej? Może po prostu ma taki dar i się sprawdzi za niedługo? Oby!
Bigos? Mniam. Może się pokuszę w sobotę i też zrobię.1cs z CLO
-
Noo mam nadzieje ze tak się stanie
Bo jak to powoedzial zawsze ładnie wyglądam ale dzisiaj jakoś tak inaczej , Pozatym właśnie zachowuje się inaczej jestem bardzo niezdecydowana , roztargniona a tak się zachowywałam ostatnio( w poprzedniej ciąży) zanim zrobiłam test
No ale ja nie wiem nie wiem wole się nie napędzać po pierwsze troszkę za szybko a po drugie po co mam za tydzień płakać w poduszkę ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 21:13
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja dzisiaj jadłam bigos, ostatnio mam fazę na kwaśne: ) wsunelam kilka dni temu słoik ogórków kiszonych, dzisiaj ten bigos. A jak robiłam rybę i kapustę kapusta kiszona do tego to zanim zamieszałam surówkę to zjadłam połowę kapusty "na sucho". Może mi jakichś witamin brakuje? Co jest takiego w kwaśnych rzeczach?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mała Mi, oj może mężulo dostrzegł to coś. No, ale nie nakręcajmy się. Lepiej się pozytywnie zaskoczyć i 9 miesięcy skakać do sufitu z radości niż plamić poduszkę
Alex, w kwaśnych rzeczach typu kiszona kapusta jest dużo witaminy C1cs z CLO
-
Alegzi dokładnie tez tak myśle )
Alex Pozatym kapusta kiszona jest bardzo zdrowa wiec niech Ci na zdrowie wyjdzie )
Ja tez idę się poprzytulać trochę do może jakiś film pooglądać i spać tak wiec dobranoc dziewczyny )[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
A ja tak stwierdziłam, że nie będę czekać do marca z odstawianiem syna od piersi, tylko załatwię to już na dniach.
Gadałam z koleżanką, która w końcu zdecydowała się na post dr Ewy Dąbrowskiej. Ja też planowałam go zrobić właśnie jak skończę karmić i teraz jest okazja żeby się nawzajem motywować -
Alex, ja czasem też lubię skubnąć kiszoną
Kryha, fajna sprawa z tą wspólną motywacją. Zobaczysz, że dzięki niej pójdzie Ci dwa razy lepiej
Właśnie rozmawiałam z P. Rozmawiał dziś ze swoim kolegą. Spodziewają się trzeciego dziecka. Ech trochę smutno mi się zrobiło, ale co zrobić. Niech mają kolejnego smyka. Postanowiliśmy, że nie przekładamy majowej wizyty w klinice. Mam mieć wtedy stymulację cyklu. Pójdę na nią i będziemy działali. Tak musimy wszystko zgrać żeby zacząć leczenie w maju.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Alex, ja czasem też lubię skubnąć kiszoną
Kryha, fajna sprawa z tą wspólną motywacją. Zobaczysz, że dzięki niej pójdzie Ci dwa razy lepiej
Właśnie rozmawiałam z P. Rozmawiał dziś ze swoim kolegą. Spodziewają się trzeciego dziecka. Ech trochę smutno mi się zrobiło, ale co zrobić. Niech mają kolejnego smyka. Postanowiliśmy, że nie przekładamy majowej wizyty w klinice. Mam mieć wtedy stymulację cyklu. Pójdę na nią i będziemy działali. Tak musimy wszystko zgrać żeby zacząć leczenie w maju.
Powiem Ci, że mi też się smutno robi jak słyszę kolejne informacje o ciążach. W dodatku moja bratowa za miesiąc rodzi (mieszkamy razem)... pewnie mnie dorwie deprecha wtedy -
Mała Mii może faktycznie mąż zauważa zmiany jakich Ty nie widzisz a on zwraca uwagę na pewne rzeczy i stad takie wnioski niedługo sie przekonamy jaki wróżbita z niego-byle dobry!
Alex-kiszone rzeczy prócz witaminy C której oczywiście mają dużo, mają też naturalne probiotyki tak jak jogurty. Dla osób z chorobami jelit albo Hashi mega wskazane wiec wcinaj na zdrowie!
Kryha-wspólne wzajemne motywowanie to jednak sila no i potem głupio rezygnować jak sie razem zaczęło
Miss, myślę że jak lekarz nie zabronił działać to znaczy że nie podejrzewa niczego złego a biopsję zalecił dla spokoju ducha i dla 10000000% pewności ze sprawdził wszystko
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm