Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu chodzi mi sie wydaje o każdy sok z winogron. To bardzo słodkie owoce są. Jeśli miałabyś sie skusić to tylko taki domowy ale w niewielkich ilościach -kupne odpadają całkowicie.
Ja dziewczynki odwiedziny u rodziców bo wiem ze w weekend ich nie odwiedzę zrobiłam sobie badania morfologii i nie bardzo je rozumiem bo mam pewne odchylenia od norm w tych oznaczeniach dotyczących czerwonych krwinek ale zobaczyłam z ciekawości to od zawsze miałam podobne wyniki zlecane przez lekarzy i nikt potem z nimi nic nie robił. I sama nie wiem czy też to olać czy jednak w końcu tym zająć...
Od jutra wracam do małego na niecałe 2 tygodnie wiec jeszcze trochę zabaw nam zostało jednakhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kupiłam sobie dzisiaj baterię do wagi łazienkowej, bo mi padła jakiś czas temu tak mi smutno teraz i zła na siebie jestem. Jeszcze przed wakacjami każdy mi mówił, że super wyglądam, bo sporo udało mi się schudnąć, a teraz tak strasznie sobie poluzowałam, że powoli wszystko wraca.
Muszę się od dzisiaj zmobilizować, dopóki nie jest za późno. Piszę tutaj, bo to zawsze większa motywacja i zobowiązanie.
-
Hej dziewczyny Faktycznie, cicho dzisiaj tutaj Ja sobie odpoczywam, bo kolejną noc miałam słabą i coś spać nie mogłam. Dzisiaj mnie trochę brzuch pobolewa jak na @, więc oby przyszła w terminie, wtedy można liczyć i obserwować znowu I to by znaczyło, że coś zaczyna się normować!
I ciągle jestem głodna... Zjadłabym dzisiaj chyba tonę czekolady, pociśniętej jeszcze jakimś serniczkiem... Ale najbardziej mam ochotę na płatki ryżowe i chyba sobie zaraz ugotuję, z miodem albo sokiem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Faktyczne spokojny wieczór. Ja jakoś nawet nie jestem głodna. Siedzę pod kocem i odpoczywam. Jutro czeka mnie wizyta u gina. Więc mam nadzieję że wszystko będzie ok, choć się troszkę stresuję nawet nie wiem dlaczego.
Strach przed nieznanym spokojnie będzie w porządkuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dobry wieczór Dziewczyny,
ja dzisiaj ledwo co wytrzymałam do tej godziny. W pracy było powiedzmy ok chociaż miałam więcej do zrobienia niż ostatnio. Po 16 zjedliśmy z P obiad i ok.17:30 poszłam na zakupy jedzeniowe. Myślałam, że w drodze na te zakupy i z powrotem zasnę. W sklepie chodziłam z miną na kwintę nie byłam nawet zdolna żeby się do kogoś uśmiechnąć. Mój problem polega na tym, że w nocy nie mogę zasnąć ;/ zasypiam ok. 24 nawet i po i wtedy w dzień jestem zmęczona. Jak na złość właśnie czuję jak zmęczenie mnie opuszcza i będę musiała przewracać się z boku na bok żeby zasnąć. Mam nadzieję, że żadna z Was nie ma takich problemów.
alex0806, ja poczułam dziś mega głód oczywiście wieczorem. Zjadłam winogrono, mandarynki, paluszki maczane w czekoladzie i loda. To się nazywa kolacja ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 21:15
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Faktyczne spokojny wieczór. Ja jakoś nawet nie jestem głodna. Siedzę pod kocem i odpoczywam. Jutro czeka mnie wizyta u gina. Więc mam nadzieję że wszystko będzie ok, choć się troszkę stresuję nawet nie wiem dlaczego.
na pewno wszystko będzie dobrze1cs z CLO
-
Alegzi, ja właśnie też mam ostatnio jakieś problemy ze spaniem. Albo długo nie mogę zasnąć i się z boku na bok przewracam, albo w środku nocy się budzę po kilkanaście razy, co chwila
W dzień prawie zasypiam w pracy a jak wróciłam do domu to mi się aż w głowie kręciło Może dzisiaj będzie lepiej.
panipuchatkowa, na pewno będzie wszystko w porządkuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, mam nadzieję, że ta noc bedzie nasza, a nie odwrotnie Byłam dziś na spacerze przed zakupami, więc mam nadzieję, że mój organizm jest dotleniony i dziś nie zrobi mi psikusa.
1cs z CLO
-
Ja akurat dotleniona jestem aż nadto, bo wietrzyłam dzisiaj mieszkanie odkąd z pracy wróciłam, a tak to z psem na długie spacery chodzę kilka razy dziennie U mnie to pewnie bardziej jakieś wewnętrzne rozstrojenie, bo nawet o niczym specjalnie nie myślę, tylko się wściekam że zasnąć nie mogę. A to za zimno, a to za gorąco, pies w nogach, za chwilę pies na brzuchu, mąż chrapie, mąż wzdycha, mąż gada przez sen... Powodów wiele, ale żadnych stresujących myśli. Bo te też czasem nie dawały mi spać, a teraz jakoś psychicznie spokojniej.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A może to przez jesień?
U mnie właśnie sąsiedzi sobie włączyli muzyczkę... Akurat jak chciałam iść się położyć. Ale co zrobić jak cisza nocna jest tutaj od 24. Wyobrażacie to sobie???
Tęsknię za Polakami im przynajmniej człowiek po ludzku zwróci uwagę, a z tymi to się tak ciężko dogadać, że lepiej nie mówić. Po angielsku to u nas dzieci w przedszkolu umieją więcej niż oni w szkole średniej...1cs z CLO
-
Wiecie co jest najśmieszniejszego? Wkurzyli mnie Hiszpanie i postanowiłam, że nie będę słuchała ich piosenek. Włączyłam sobie radio i? I odpływam. Jeny jak się relaksuje. Chyba było mi po prostu potrzebnych kilka lekkich piosenek. Oczywiście nie za głośno z umiarem. Chociaż ktoś w tym bloku zna granicę
Jeszcze by mi lampka wina się przydała, ale jestem przed @, więc na wszelki wypadek nie będę kombinowała. Ale w weekend sobie nie odpuszczę1cs z CLO
-
A ja mam sen jak dziecko, zasnę , a tu już trzeba wstać
panipuchatkowa- wszystko będzie ok
Dobranoc dziewczyny.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja wczoraj tez jak sie położyłam 2 minuty i śpię dzisiaj nie ma spania do 8-9 jak sie człowiek szybko przyzwyczaił do takiego leniuchowania a tu trzeba bylo wstaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm