Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po pracy już dawno ale dopiero teraz mam chwilkę dla siebie. Ta noc znowu tragedia, budziłam się kilka razy i nie mogłam zasnąć. Ale za to w pracy spokojniej, dzieci nam sie wykruszają przez chorobę i miałyśmy tylko 10 dzisiaj w grupie.
A jak tam u Was dzień mija?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O dziewczyny ja dopiero wracam do domu od 8-18 z małym brzdącem to jednak wyzwanie teraz do domciu i kolacja! Bo na obiad to stanowczo za późno jaka ja głodna... Piciem da sie oszukać ale tylko na chwile a potem wc siku i znów pusto w żołądku ale jakoś sobie trzeba radzic w takich przypadkach jak dzisiaj łóżeczko przybywam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 18:14
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
No 10 godzin to strasznie długo, ale znajdź w tym pozytyw: masz jego jednego Ja siedzę po 8, czasem nawet z szesnastką Na szczęście teraz jest mniej dzieci w całym żłobku. I pogoda w miarę fajna, więc mogą się wybiegać na placu zabaw i są spokojniejsze.
Coś tu dzisiaj cisza Wszystkich praca pochłonęła, albo jesienna chandraLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie no faktycznie bylo intensywnie no ale właśnie jeden choć chore dziecko to jak 3 conajmniej no i nie ma jak wyjść z takim zeby sie wybiegał tylko w domu a to już utrudnione zadanie. Ale sukces jest szczęście jest wiec jest dobrze ale co dobry sen to dobry sen juz prawie 21 ( ) wiec czas spać żeby miec siły na jutrohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Raczej praca pochłonęła. Ja dopiero wróciłam:-) udanego wieczorku dziewczyny.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Widzę, że prawie każda miała pracowity dzień
Ja skończyłam o 16, a potem standardowo obiad i zakupy. Słuchajcie tego. Poszłam na zakupy i kupiłam lakier do paznokci oraz banany. Wróciłam już do domu, siadam przed kompem i mi się przypomina, że nie mam pieczywa na jutro rano (pracuję z domu, zaczynam od 8, ale jestem leniem i nie chce mi się z rana biegać do piekarni lub sklepu). No więc zakładam buty i idę po te bułki. Przy okazji kupiłam z 10 niepotrzebnych rzeczy. Kobieta1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Haha też tak wyglądają moje zakupy:p nawet jak idziemy z mężem i sobie mówimy ze np. Musimy kupić tylko to i to, zawsze kończy się na kupieniu kilku pierdółek dodatkowo.
Ja też się już kładę do łóżka. Może dzisiejsza noc będzie spokojniejsza: )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Trzymam kciuki żebyś dziś spała jak niemowalczek
Już się nie mogę doczekać weekendu. Sobota luźna, ewentualnie jakiś spacer do centrum miasta, nie mylić z centrum handlowym ;)a niedziela jak zawsze czas na zwiedzanie.1cs z CLO
-
alex0806, nadal masz fazę objadania się? Bo wiesz mnie to trzyma i trzyma. Myślałam, że minie po kilku dniach, ale jest tak samo. Jedyne dobre w tym to, że nauczyłam się jeść do 19:30 max.1cs z CLO
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Endo prawidłowe. Mam 2 pęcherzyki o wielkości 12mm. 19 października idę na monitoring. Powiedział że ok. 20 pazdziernika moge mieć owulacje czyli tak jak w tamtym cyklu. Bardzo mnie to ucieszylo!!! Powiedzial ze wszystko się unormowalo.☺
Kasia 25, terka, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Panipuchatkowa-super teraz pozytywne myślenie i do dzieła!
Alegzi-ja tez ostatnio tak mam. Idziemy na zakupy po 2,3 rzeczy wracamy z pełnym plecakiem różnych rzeczy. Na szczęście nie kupujemy pierdół ale to sobie przypomnę ze nie ma to tamto i cały plecak i -100zl
Dziewczyny co do diety to to zawsze trwa. Nawyki są nawykami które trwają ale najpierw trzeba nauczyć organizm tego nawyku. Czyli conajmniej 3tygodnie powtarzania schematu i potem samo w krew wejdzie (mowie o podjadaniu albo jedzeniu do określonej pory ale dotyczy to wszystkiego). Ale na to trzeba cierpliwości. Dlatego dieta tygodniowa (bo i o takich dziwactwach słyszałam) nie moze być skuteczna no chyba ze na chwilę bo jeszcze nawyku sie nie lapie i wraca potem do starych przyjemności po tygodniu katuszyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Cześć,
U mnie dziś za oknem jakoś szarawo. Chyba jest chłodno
terka, gdyby to było takie łatwe jak mówisz to wszyscy byliby szczuplutcy Ale fakt można się do wszystkiego przyzwyczaić.
Nie mam problemów z wagą, ale chodzi mi o zdrowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 08:53
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Cześć,
U mnie dziś za oknem jakoś szarawo. Chyba jest chłodno
terka, gdyby to było takie łatwe jak mówisz to wszyscy byliby szczuplutcy Ale fakt można się do wszystkiego przyzwyczaić.
Nie mam problemów z wagą, ale chodzi mi o zdrowie.
U mnie słoneczko zawitało. Chłodno ale ładnie
Ha to tylko w teorii łatwo brzmi w praktyce gorzej dlatego nie wszyscy są szczuplutcy to nie jest łatwe trzymać dyscyplinę bo świństw na rynku więcej łatwiej dostępne i czesto tańsze dlatego to nie takie proste. Ale nie niemożliwe ja np miałam straszny problem z chipsami (tak-szewc bez butów chodzi ) i w pewnym momencie ustaliłam sobie koniec. Łatwo nie bylo jak ze wszystkimi takimi rzeczami. Ale nie jadłam-czasem podczas jakiejś domówki u kogoś wiec rzadko ale sie łamałam. A teraz uświadomiłam sobie ze już ładny kawal czasu nie jadłam i mnie do nich nie ciągnie. Za to mam bakalie i orzechy wiec czas i samo wchodzi
Wiec teraz daliśmy sobie z mężem nowe wyzwanie-słodycze tak ale tylko te zdrowe bez świństw dodatków itd malo takich ale są -dodatkowe utrudnienie nie chcemu na nie wydawać całej wypłaty wiec trzeba szukać dobre zdrowe i tanie a jak nie to sami bedziemy robićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:45
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Ja lubie najbardziej ze słodyczy to co ja zrobię! Do batonikow i takich rzeczy mnie w sumie na szczęście nie ciągnie.
A no widzisz takie szczęście ja tez mam zamiar zacząć robić cos fajnego, mężulo to najbardziej z ciast by sie cieszył ale nasz piekarnik żyje własnym życiem i ostatnio nawet ciasto czekoladowe nam nie wyszło co sie podobno zdarzyć nie moze musimy opanować dziada wtedy będą pycha ciasta-albo kombinować z ciastami bez pieczeniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Co do słodyczy to jak najbardziej jestem za własnymi wyrobami. Tutaj mam mniejsze pole do popisu, bo musiałabym kupić blachę, mikser itp. Ale w domu to często i gęsto piekę ciasta. Po pierwsze o niebo lepiej smakują, po drugie pieczenie to moje hobby, więc czego chcieć więcje?1cs z CLO
-
terka, co do chipsów to muszę się pochwalić, bo ostatnio miałam na nie ochotę (jestem przed @), więc poszłam do sklepu. W sklepie pomyślałam, że lepiej kupić orzechy niż te chipsy. Z drugiej strony nie jestem jakimś wielkim smakoszem chipsów, ot raz na pół roku mnie weźmie.1cs z CLO