Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex-bardzo dobra decyzja. Tak Cie gościu wyszarpał ze warto sprawdzić czy Ci nic nie zrobił... Przykro mi ze musisz cierpieć zamiast odpocząć... Lepiej sprawdź jak masz okazje, bedziesz spokojniejsza jesli będzie ok to nawet jak bolec będzie to ze po prostu sie regeneruje organizm po zbrodni jaka zrobił Ci tam...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Mleko pije codziennie, bo jem płatki owsiane z mlekiem na śniadanie
do tego później pije kawę zbozową z mlekiem i czuje się dobrze, w sensie nie mam żadnych skutków ubocznych od mleka
przynajmniej tak mi się wydaje
Ale Terka Tobie fajnie, już jesteś na półmetkui nie dziwię się że do tej 15 30 nie możesz się doczekać
zdaj relacje po
Ja dziś w pracy od 7 do 17ale jak narazie 2h szybciutko minęły bo mam sporo pracy
mam nadzieję że każdej z nas ten dzień nie będzie się dluzyc
Miss to na chwile obecna nie mam pomysłu na Ciebiew sensie takiej co by nie nakręcała
A co do mleka pytałam bo niektórzy właśnie z tego powodu nie mogą brać euthyroxu i musza zmienić na bezlaktozowego letroxato samo tylko właśnie bez laktozy. Ale u Ciebie to pewnie nie to skoro tyle pakujesz mleka w siebie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwia, a opis HSG, że "kontrast swobodnie, obustronnie wylewa się do jamy otrzewnowej" jest prawidłowy, tak? Jak ten kontrast ma teraz wylecieć? Takie durne pytanie, ale się zastanawiam, czy to może boleć?
Muszę normalnie skulona leżeć, bo jak prostuję nogi to mnie rwie. Ból taki jak przy wyrostku miałam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to lepiej tam zaglądać czy jest wszystko ok. Ale ja myślę, że to może być przez to że tyle razy Ci wcZoraj zakladali ten sprzęt i do tego ten pierwszy pseudo dr. Bo jednak to wrazliwa część. Daj znać jak juz bedziesz wiedzieć. Wez sobie l4! Szkoda Ci sie męczyć. I daj znac co sie dowiedziałas
MissKathy a ile dni po owu jesteś?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alex0806 wrote:Sylwia, a opis HSG, że "kontrast swobodnie, obustronnie wylewa się do jamy otrzewnowej" jest prawidłowy, tak? Jak ten kontrast ma teraz wylecieć? Takie durne pytanie, ale się zastanawiam, czy to może boleć?
Muszę normalnie skulona leżeć, bo jak prostuję nogi to mnie rwie. Ból taki jak przy wyrostku miałam.a opis dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 09:59
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Dlatego idę dziewczyny. Ręce mi się trzęsą przy podnoszeniu kubka, siedzę albo leżę skulona. Normalnie jakbym mogła, to bym teraz poleciała do tego rzeźnika i mu pierdyknęła w łeb. Taka zła jestem, za jego niedouczone zabiegi...
Pierwsze 3 razy czułam, jak ten kontrast zalewa mi wszystko na stole. Pupa aż mi się przykleiła do niego. A dopiero za tym czwartym razem poczułam, jak kontrast wpływa w jajowody. Najpierw w lewy, później w prawy chyba, bo mnie zakłuło w różnym czasie z obu stron. Ale to mikrosekundy były. A dzisiaj bardziej z prawej strony boli... No nic, zobaczymy co lekarz powie. Dobrze, że się termin na dziś zwolniłLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Bardzo dobrze!
Cudownie ze wolny masz termin na dzisiaj
Wiesz co nie dziwie Ci sie bo jak to przeczytałam to sama mam ochotę walnąć w zęby tego lekarza tak żeby zbierał je po gabinecie albo i po piętrach przychodni/szpitala...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
I tak chcę tam jechać przed lekarzem, muszę odebrać wypis ze szpitala. Ale to tak ok 13-14 pojadę i później od razu do lekarza chyba. Będę tam siedzieć.
Normalnie dreszcze mam, zobaczymy co się rozwinie. Boję się trochę, jestem sama w domuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:I tak chcę tam jechać przed lekarzem, muszę odebrać wypis ze szpitala. Ale to tak ok 13-14 pojadę i później od razu do lekarza chyba. Będę tam siedzieć.
Normalnie dreszcze mam, zobaczymy co się rozwinie. Boję się trochę, jestem sama w domu
Moze Ci ta cholera jakiś stan zapalny zrobiła tym sprzętem?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Alex, wyczytałam, że kobieta powinna się zgłosić do lekarza jeśli w ciągu jednego lub dwóch dni po HSG wystąpi gorączka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:45
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
A dostalas później jakas tabletke? Ja mialam wziąść jakas przeciw bajteryjna chyba jednorazowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:48
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Nic nie dzieje się bez przyczyny.