Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Też o tym pomyślałam, ale nie chciałam nakręcać
Jestem zdania, że lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż nakręcać, a potem łzy, wkurzenie na cały świat i lament. Wiem z własnej autopsji
ale w lament nie wpadnę jak nic z tego w tym miesiącu nie wyjdzie
przecież zawsze jest nowy miesiąc i można dalej próbować aż do skutku
-
MissKathy92 wrote:Ja wiem że nie można się nakręcać ale już chyba nie dam rady
ale w lament nie wpadnę jak nic z tego w tym miesiącu nie wyjdzie
przecież zawsze jest nowy miesiąc i można dalej próbować aż do skutku
Dokładnie! :)Trzeba starać się o pozytywne myślenie, bo to dużo daje. Starać się jak najbardziej, ale korzystać też z życia, bo jak człowiek się zapomni to cały miesiąc jest do kitu. A po co to? Jak ma być to będzieMissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Alex super ze to zniosłaś. Jesteś bardzo bardzo dzielna! Do nas przyjechal brat męża z informacja ze są w ciąży. Dwa razy poronili a tu już 12tc. Daje to wiarę.☺
A jak długo się ogólnie starali? Powiem jedno. Naprawdę początek 2018r. jest piękny. Tyle osób w ciąży. Wysyp ciąż
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Dziewczyny dla nas też będzie Dobrze, będziemy mamami w tym 2018
to dobry rok, ładnie się zaczyna
Ja wczoraj jak oczarowana podziwialam noworodkitakże cały ten szpital oprócz bólu musi mi dac cos pozytywnego, dobre wiruski. Mi bardzo ulzylo Dziewczyny, że jajowody drożne. Dopiero teraz do mnie to dociera że wynik lepszy być nie mógł... Ale mam wrażenie że kontrast bolał mnie bardziej po lewej stronie, może coś się odetkalo jakoś. W środę idę do ginekologa, zobaczymy co wymyśli. W tym cyklu już jest po owulacji, potwierdzona w szpitalu. Musiałam podpisać zgodę ze jestem tego świadoma i zgadzam sie na zabieg. Moze w moim przypadku wystarczy jednak dupkę i owulka bedzie skoro teraz się udało: )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:A jak długo się ogólnie starali? Powiem jedno. Naprawdę początek 2018r. jest piękny. Tyle osób w ciąży. Wysyp ciąż
I oby jeszcze większy wysyp był przed namialegzi lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Alex ja czytalam, że gdy boli przy drożności to mogą być jajodowy przytkane a kontrast pod wplywem cisnienia je udrażnia
mnie też bolało i musiało być tez cos tam na rzeczy (no i nasz czynnik meski) skoro prawie dwa lata sie nie udawalo a w cyklu z sonohsg ciąża! Także kochana nie masz innego wyboru niż dwie kreski w kolejnym cyklu!
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Alex ja czytalam, że gdy boli przy drożności to mogą być jajodowy przytkane a kontrast pod wplywem cisnienia je udrażnia
mnie też bolało i musiało być tez cos tam na rzeczy (no i nasz czynnik meski) skoro prawie dwa lata sie nie udawalo a w cyklu z sonohsg ciąża! Także kochana nie masz innego wyboru niż dwie kreski w kolejnym cyklu!
Racja, ja też tak gdzieś czytałam.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Wróciłam dopiero do domu. Wykończona, zrezygnowana, od 4:30 na nogach...a tu niespodzianka od męża: piwko, Kinder Niespodzianka i kalendarz typowej kociary :p
Drobne rzeczy a cieszą :p od razu mi się humor poprawiłSylwiaa992 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka wyobraź sobie moich rodziców... córki ponad dwa lata po ślubie, wnuków zero a kotów w domu 5 haha
Dobrej nocki wszystkimPlamka_92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Alex ważne, że wynik dobry. I najważniejsze, że masz to za sobą. Teraz będzie tylko lepiej
Kobietki ja też mykam spaćDobranoc
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓