Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Hehe ja to się na drugi boczek o tej h przewracam
Dobrze, że w dzień możesz sobie odespać, bo gdyby nie to chodziłabyś jak zombie pewnie
Pewnie tak. Chociaż to chyba emocje bo zazwyczaj jak tak sie budziłam to potem o 6-7 max dosypiałam z godzinkę, 2... A teraz nic!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:Zawieszam starania, będę próbowała jakoś uporac głowę i psychikę ale to nie będzie łatwe bo w głowie mam kalendarz i każdego dnia wiem jaki mam cykl więc odmózgowić się będzie ciężko ale na dziecku powinno nam obydwu zależeć a nie tylko mi. Ja wiem, że on chce i pragnie dziecka tylko że nie chce w tym kierunku robić nic oprócz seksu a czasem to za mało, myśli że sama natura pomoże a nie zawsze tak jest.
Rośnijcie dziewczyny zdrowo a te co się starają to życze Wam jak najszybciej dwóch kresek
Pozdrawiam
Kurcze Klitra strasznie mi przykroI z powodu niedogadania się z mężem i z tego, że nas opuszczasz. Życzę Ci, abyś sobie wszystko z mężem wyjaśniła, bo teraz to jest najważniejsze. Jeśli nabierzesz ochoty to odwiedź nas. Trzymaj się!
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Klitra to sa emocje ... porozmawiaj o tym szczerze. Szkoda czasuz na kłótnie kochana. Też tak mialam, nie to nie. Ale fochy nic nie dadzą
facet to jednak nie jest taki domyślny jak my
Powiedz, że Ci na tym bardzo zależy, jest Ci przykro że nie chce Cię wesprzeć. Fakt dom jest wważny, super jest mieć swój, aleale jesli będzie najpiękniejszy dom na świecie a Wy będziecie mieć do siebie jakieś żale i pretensje to wcale nie będzie to szczęśliwy dom.
Alex małymi kroczkami do przoduleniuchuj ile sie da
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
terka wrote:Pewnie tak. Chociaż to chyba emocje bo zazwyczaj jak tak sie budziłam to potem o 6-7 max dosypiałam z godzinkę, 2... A teraz nic!
Trzyma Cię wczorajsze USG i humorek gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:06
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Hehe ja to się na drugi boczek o tej h przewracam
Dobrze, że w dzień możesz sobie odespać, bo gdyby nie to chodziłabyś jak zombie pewnie
Ja jak bym mogła to bym już się o tej porze 30 raz przewracałaAle byłam w pracy
I dlatego właśnie zaraz kładę się spać
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ja jak bym mogła to bym już się o tej porze 30 raz przewracała
Ale byłam w pracy
I dlatego właśnie zaraz kładę się spać
Kobitko, to raz dwa do wyra się wyspać!Plamka_92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Wpisałam tylko kwoty z PITu w kalkulator
Nic innego nie doliczałam. Co roku tak robię i się zgadzało. A teraz jakaś kolosalna kwota.
Dobrze Terka że mówisz, bo myślałam że już możemy razem się rozliczaćJa swojego PITu nie dostałam, bo szanowna pani szefowa musi je podbić, a jest chora... Ma czas do 28, a do 27 jestem na L4. Pozdrawiam ją bardzo
Klitra, przykre to wszystko co piszeszNie powinnaś się stresować tym, że mąż jest mało zaangażowany. Ja rozumiem to, że on pracuje itd. Że budowa domu. Ale powinno być dla niego ważne też dobro Twoje i córki, którą przecież musisz ciągnąć ze sobą te 40 km a co później? Powiedz mu dziś o tym. Tak jak pisze Sylwia, szkoda czasu na fochy i kłótnie. Musicie to razem przetrwać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Hej
Ja znów wieczorem zasnąć nie mogę, tylko rozmyślam ... a rano to wstaję na siłę i dlatego że wypada
Jeśli jutro bedzie już wszystko dobrze i serduszko to powiem babci i moim ciocia, które mieszkaja obok nasW tym roku bedzie kolejny wnuk i pierwszy prawnuk
Trzeci tydzien na L4 moze byc podejrzany
dobrze, że jest chociaż post to mialam wymowke że nie pije na ostatniej imprezie
Jak narazie wie mama siostra mąż i wy
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Pięknie nam się ten rok zaczął
Ja zamawiam marzec dziewczyny
W ogóle z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać, jakie cudowne hasełko przyśniło mi się w szpitalu. Że do was coś na forum piszę i takie coś powstało, uwaga:D "Od HSG do HCG"
:D:D
Tak wiem, psychiatrykLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka :)taka dobra rada .. śpij teraz ile wlezie
Bo po porodzie nie będzie Ci dane
Ja np przez dwie ostatnie noce spałam od 22 do 1 i wczoraj o 6 wstałam dziś mała dala pospać jeszcze od 6 do 8 więc wczoraj całe 3 H dziś 5
do tego musiałam ja dziś o 3 w nocy przebierać i myć hehe oczywiście o drzemce w dzień nie ma mowy bo mała nie sypią w dzień
także ten.. Nie wiem skąd mam siłę hehe
Ale co ja bym bez niej zrobiła:)
6 cs
Beta hcg
-
alex0806 wrote:Pięknie nam się ten rok zaczął
W ogóle z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać, jakie cudowne hasełko przyśniło mi się w szpitalu. Że do was coś na forum piszę i takie coś powstało, uwaga:D "Od HSG do HCG"
Tak wiem, psychiatryk
Oby nam wszystkim się udało i wszystko było w porządku
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa wrote:Terka :)taka dobra rada .. śpij teraz ile wlezie
Bo po porodzie nie będzie Ci dane
Ja np przez dwie ostatnie noce spałam od 22 do 1 i wczoraj o 6 wstałam dziś mała dala pospać jeszcze od 6 do 8 więc wczoraj całe 3 H dziś 5
do tego musiałam ja dziś o 3 w nocy przebierać i myć hehe oczywiście o drzemce w dzień nie ma mowy bo mała nie sypią w dzień
także ten.. Nie wiem skąd mam siłę hehe
Ale co ja bym bez niej zrobiła:)
Jak to skąd siła? Z macierzyństwaco do spania-z chęcią ale nie umiem usnac
ale spokojnie, jesli mały bedzie pod każdym względem podobny do taty to nie musze sie martwic o spanie bo będą razem spali po 10-12h
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Pięknie nam się ten rok zaczął
Tak wiem, psychiatryk
Oby się sprawdziło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:34
21.01 69cm -
Martusiaa wrote:Wlasnie w domu też jeszcze nie powiedziałam bo chce poczekać jak to się wszystko rozwinie ale kurze ciężko ukryć jak się z kimś mieszka że nie można dźwigać itp dziś mam imieniny teść pewnie jakieś winko kupi zawsze otwieralam i każdy po lampce wypił A dziś się zdziwia .. hmm chyba powiem że leki biorę..
Jak narazie wie mama siostra mąż i wy
Albo będzie okazja powiedzieć dlaczego nie pijeszale to Twoja decyzja kiedy powiesz
21.01 69cm -
terka wrote:Jak to skąd siła? Z macierzyństwa
co do spania-z chęcią ale nie umiem usnac
ale spokojnie, jesli mały bedzie pod każdym względem podobny do taty to nie musze sie martwic o spanie bo będą razem spali po 10-12h
Ja też w ciąży nie mogłam spać A ostrzegał hehe teraz wiem o czym mówili
Z doświadczenia wiem że z tym snem u dziecię to różnie bywa raczej jak czas na szkołę czy przedszkole to są nagle zmęczone i chcą spać długo wcześniej ni hu hu
6 cs
Beta hcg