Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka, podoba mi się Twoje podejście do tematu ciąży
Wszystko na spokojnie, na luzie. Tak sobie myślę, że w dzisiejszych czasach kobiety przy jednym wariują, a co miały/mają powiedzieć kobiety, które mają po 3-4 dzieci?
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Czesc dziewczyny
Rozpisalyscie sie tak ze No HU HU was nie dogonie ;p
martusia nie martw sie to Chyba normalne ze sie denerwujesz, ja tez sie nad tym wczoraj zasnatawialam jak to jest bo przeciez ciąża biochemiczna to taka gdZies zarodek sie nie zagniezdzi tak ? A testy takiej ciaze pokazuja ? Czy sie myle moze ktos wie cos na ten temat ? Ja to mam w głowie o inne rzeczy strach O puste Jajoalbo poro.... nie mowie o pozamacicznej ale sobie wmawiam ze wszytko dobrze Moj dzisiejszy test juz ladnie widoczny14 dp (wg of ) czyli 32 dc .. szkoda ze tej Bety tu zrobić nie moge A tak musze 4 tyg wytrzymac do wizyty ;(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24e6a7b74f07.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 11:53
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Haha, ja mam 16
I czasami przy ich usypianiu sama zasypiam
Kurcze dziewczyny, mam jakiś taki dziwny lek przeciwbólowy i przeciwzapalny, że po wypiciu go czuję się jak naćpana trochę... Od razu się humor poprawia. A może dlatego, ze przestaje boleć?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oj ja też bym tak sobie "poleniuchowala" będąc w ciąży
ale wiem że u mnie to będzie niemożliwe przez pracę
Pisałam o moich dolegliwościach, dziś jest jeszcze gorzejczuje takie wewnętrzne parcie na pęcherz, do łazienki latam co godzinę mimo że wypiłam dziś może ze szklankę wody
do tego czuje jakby mi się wszystko przewracalo w żołądku
nie wiem jak jeszcze 3h przeżyje w pracy...
-
Mała_Mii wrote:Czesc dziewczyny
martusia nie martw sie to Chyba normalne ze sie denerwujesz, ja tez sie nad tym wczoraj zasnatawialam jak to jest bo przeciez ciąża biochemiczna to taka gdZies zarodek sie nie zagniezdzi tak ? A testy takiej ciaze pokazuja ? Czy sie myle moze ktos wie cos na ten temat ? Ja to mam w głowie o inne rzeczy strach O puste Jajoalbo poro.... nie mowie o pozamacicznej ale sobie wmawiam ze wszytko dobrze Moj dzisiejszy test juz ladnie widoczny14 dp (wg of ) czyli 32 dc .. szkoda ze tej Bety tu zrobić nie moge A tak musze 4 tyg wytrzymac do wizyty ;(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24e6a7b74f07.jpg
Nie zamartwiaj się, bo nie możesz się teraz stresować. Piękna druga krecha, więc będzie dobrze1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:Ja tes chce leniuchowac. Dzisiaj nie moge sie odnaleźć w pracy..
Ja zasnęłam jakoś przed 1 w nocy, wstałam przed 8 i jestem jak nowo narodzona. To chyba przez płodne1cs z CLO
-
MissKathy92 wrote:Oj ja też bym tak sobie "poleniuchowala" będąc w ciąży
ale wiem że u mnie to będzie niemożliwe przez pracę
Pisałam o moich dolegliwościach, dziś jest jeszcze gorzejczuje takie wewnętrzne parcie na pęcherz, do łazienki latam co godzinę mimo że wypiłam dziś może ze szklankę wody
do tego czuje jakby mi się wszystko przewracalo w żołądku
nie wiem jak jeszcze 3h przeżyje w pracy...
Oj trzymam po cichu kciuki!!!1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Haha, ja mam 16
I czasami przy ich usypianiu sama zasypiam
Kurcze dziewczyny, mam jakiś taki dziwny lek przeciwbólowy i przeciwzapalny, że po wypiciu go czuję się jak naćpana trochę... Od razu się humor poprawia. A może dlatego, ze przestaje boleć?
Podeślij mi trochę tego lekarstwa1cs z CLO
-
Mi, mocniejsza krecha więc beta na pewno też rośnie!Moja przyjaciółka bety w ogóle nie robiła w drugiej ciąży i wszystko jest w porządku
Nie stresuj się to najlepiej zrobisz dla malucha
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:Oj trzymam po cichu kciuki!!!
-
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Mój miał rozszerzone badanie nasienia na pewno o test MAR, który u nas niestety wyszedł dodatni w 75%. Warto to zrobic, bo moga być wyniki ok, a zwykle badanie tego nie wykryje. Polega to na tym, że przeciwciala atakuja plemniki i maja one przylaczona jakąś granulke, przez co sie zlepiaja, nie mogą ruszac i zaplodnic.
Mała Mi piękny test
MissKathy może ja nic nie bede mowic25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Mój miał rozszerzone badanie nasienia na pewno o test MAR, który u nas niestety wyszedł dodatni w 75%. Warto to zrobic, bo moga być wyniki ok, a zwykle badanie tego nie wykryje. Polega to na tym, że przeciwciala atakuja plemniki i maja one przylaczona jakąś granulke, przez co sie zlepiaja, nie mogą ruszac i zaplodnic.
Super, wielkie dzięki!1cs z CLO
-
Mała Mii skoro test Ci juz tak pięknie wyszedł znaczy betka rośnie i rośnie maluszek
Nie ma co sie zastanawiać nad tym co będzie bo musi byc dobrze!
Wiem ze miesiąc to wieczność ale jakas dziwna wieczność co kiedyś mija
Miss ja sie nie odzywam bo zauważyłam że szybko nakręcam ludzi a to Ci najmniej potrzebne terazjeszcze chwilka i sie dowiesz
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm