Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Terka, podoba mi się Twoje podejście do tematu ciąży
Wszystko na spokojnie, na luzie. Tak sobie myślę, że w dzisiejszych czasach kobiety przy jednym wariują, a co miały/mają powiedzieć kobiety, które mają po 3-4 dzieci?
Wiesz co... W pełni spokojna pewnie nie jestem ale staram sie
Wiem ze wszystko jest dobrze, prawidłowo zdrowoczego chciec wiecej?
Jak to mój mąż mowi na wszystko "ma byc dobrze, nie musi byc idealnie"sprawdza się
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Aż tak widać?
A no jestem, bo dzwonię dziś po 16 żeby męża umówić to od razu podpytam babeczkę o to
Nie powiem ze im wiecej wiadomo tym lepiej bo nie zawsze tak jestale pewne rzeczy warto wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 12:50
alegzi lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Ja na razie męża zostawiam z badaniami w spokoju. Myślę, że to u mnie jest problem z tą owulacją i dlatego nie wychodzi plus niski progesteron. Spróbujemy, zobaczymy. Na razie mam cholerne obawy, że w najbliższym czasie nici z
. Szyjka mnie bolała wczoraj mega przy badaniu, więc obawiam się, że przy seksie będzie tragedia
A wiem, że mąż już wyposzczony przez ten czas ostatni, chodzi zły jak osa...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Wiesz co... W pełni spokojna pewnie nie jestem ale staram sie
Wiem ze wszystko jest dobrze, prawidłowo zdrowoczego chciec wiecej?
Jak to mój mąż mowi na wszystko "ma byc dobrze, nie musi byc idealnie"sprawdza się
No i mamy piękny przykład zdrowego podejścia!1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alex0806 wrote:Ja na razie męża zostawiam z badaniami w spokoju. Myślę, że to u mnie jest problem z tą owulacją i dlatego nie wychodzi plus niski progesteron. Spróbujemy, zobaczymy. Na razie mam cholerne obawy, że w najbliższym czasie nici z
. Szyjka mnie bolała wczoraj mega przy badaniu, więc obawiam się, że przy seksie będzie tragedia
A wiem, że mąż już wyposzczony przez ten czas ostatni, chodzi zły jak osa...
No ale skąd mogliście wiedzieć ze tak będzie? Mysle ze on nie jest zły ze nie możecie tylko dlatego bo wie dlaczego ze ktoś zrobił Ci krzywdę... Kochana nic na sile bo będzie tylko gorzej...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Alex, u mnie sytuacja wygląda tak, że gin. kazał zrobić to rozszerzone badanie. Moje wyniki są ok, P niby też, ale chciał mieć lepszy pogląd przed stymulowanym cyklem. Co do bólu podczas
to myślę, że warto poczekać, aż się tam wszystko zagoi i wróci do normy. Nie ma co ryzykować. Oj ja też nie lubię jak mąż chodzi zły jak osa z wiadomego powodu
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No i mamy piękny przykład zdrowego podejścia!
Taaaaaakgdyby nie wczorajsze stresy przed USG to nawet bym mu uwierzyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 12:53
21.01 69cm -
terka wrote:No ale skąd mogliście wiedzieć ze tak będzie? Mysle ze on nie jest zły ze nie możecie tylko dlatego bo wie dlaczego ze ktoś zrobił Ci krzywdę... Kochana nic na sile bo będzie tylko gorzej...
Dokładnie! Pewnie nie jest zły na Alex, ale hormony w nim buzująI to ani jego ani jej wina nie jest. Wiem coś na ten temat
1cs z CLO
-
No dobra ;p trochę mnie uspokoilyscie
ALex trudno trzeba to się pocZeka , ❤️ Będzie później lepiej smakować ;p a i przyjemność da a tetaz może sprawić ból wiec spokojnie zdrowie najważniejsze[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Taaaaaak
gdyby nie wczorajsze stresy przed USG to nawet bym mu uwierzyła
Czasem wręcz wskazane jest odejście od normy, więc proszę Cię nie czepiaj się biednego chłopakaterka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Czasem wręcz wskazane jest odejście od normy, więc proszę Cię nie czepiaj się biednego chłopaka
No przecież ja sie nie czepiamno moze ciut ale nie za wiele
po prostu zabawne to bylo
ja spokojna co niby kobitki panikują a on w nerwach usiedzieć nie umiał na miejscu i poczekać
ale grzeczny podczas badania juz był w przeciwieństwie do synalka
21.01 69cm -
terka wrote:No przecież ja sie nie czepiam
no moze ciut ale nie za wiele
po prostu zabawne to bylo
ja spokojna co niby kobitki panikują a on w nerwach usiedzieć nie umiał na miejscu i poczekać
ale grzeczny podczas badania juz był w przeciwieństwie do synalka
Bo to z niego na synka przeszłoNie no fajnie, że się tak przejął. Lepiej tak niż by miał to gdzieś. Chwali się takie zachowanie!
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Bo to z niego na synka przeszło
Nie no fajnie, że się tak przejął. Lepiej tak niż by miał to gdzieś. Chwali się takie zachowanie!
Jakby miał to gdzieś to by po głowie dostałchciał, zrobił to niech sie angażuje cos wiecej
nie no narzekać nie mogę! tak sobie żarty z siebie robimy ale cudowny jest
alegzi lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Macie rację dziewczyny. Sama bym się bała, że może go to niepotrzebnie sfrustrować, więc nie mam zamiaru zaczynać w ogóle
, jeśli nie będę czuła się pewnie. Za tydzień kontrola, więc pewnie przy badaniu zobaczę, czy mnie boli i w ogóle.
Zawsze można mężowi ulżyć w inny sposóbI chyba będzie najlepiej go trochę ułaskawić, zanim mi dom rozniesie z nerwów
Skoro on wczoraj piwo wypił, w środku tygodnia, to na pewno ma wnerwa jak stąd do Kansas...
Terka, mąż z takim podejściem to skarbNadal chodzi dumny jak paw, że synuś w drodze?
Mój by skakał pod niebo, bo też marzy o synu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahaha, z niego też wspaniały mąż, więc może się odwdzięczy za kilka dni
Bo skoro już oboje mamy sny ze sobą w roli głównej to potrzebujemy rozładowania naszych napięć, emocji i stresów w przyjemniejszy sposób
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Macie rację dziewczyny. Sama bym się bała, że może go to niepotrzebnie sfrustrować, więc nie mam zamiaru zaczynać w ogóle
, jeśli nie będę czuła się pewnie. Za tydzień kontrola, więc pewnie przy badaniu zobaczę, czy mnie boli i w ogóle.
Zawsze można mężowi ulżyć w inny sposóbI chyba będzie najlepiej go trochę ułaskawić, zanim mi dom rozniesie z nerwów
Skoro on wczoraj piwo wypił, w środku tygodnia, to na pewno ma wnerwa jak stąd do Kansas...
Terka, mąż z takim podejściem to skarbNadal chodzi dumny jak paw, że synuś w drodze?
Mój by skakał pod niebo, bo też marzy o synu
Alexno wiadomo facetowi sie będzie chciało
ma super babeczkę przy sobie to musiałby byc chory żeby nie chciał
ale mur beton ze rozumie sytuacje
a jak sobie poradzicie i kiedy... To zostawiam wam
Co do mezula-czekał na potwierdzenie płci tak na 10000% zeby nie bylo jazdyale jak na własne oczy zobaczył co tam młody ma (pieknie sie pokazał w pewnym momencie i oczywiście lekarz nie omieszkał nam pokazać baardzo dokładnie gdzie co jest z komentarzem "kuleczki i armatka"
) to taki dumny "Andrzejek Andrzejek"
myślałam ze odleci ale chyba za ciężkie buty miał
Chodzi dumny i roześmiany z całego tego badania bo nigdy takich cyrków nie robił mały (nie AZ takich) wiec śmiać sie jest z czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 13:10
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Hahaha, z niego też wspaniały mąż, więc może się odwdzięczy za kilka dni
Bo skoro już oboje mamy sny ze sobą w roli głównej to potrzebujemy rozładowania naszych napięć, emocji i stresów w przyjemniejszy sposób
No każdy od czasu do czasu potrzebuje odrobiny zapomnieniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm