Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Mała Mii skoro test Ci juz tak pięknie wyszedł znaczy betka rośnie i rośnie maluszek
Nie ma co sie zastanawiać nad tym co będzie bo musi byc dobrze!
Wiem ze miesiąc to wieczność ale jakas dziwna wieczność co kiedyś mija
Miss ja sie nie odzywam bo zauważyłam że szybko nakręcam ludzi a to Ci najmniej potrzebne terazjeszcze chwilka i sie dowiesz
dlatego myślę że raczej mój organizm fiksuje ale mam cichą nadzieję że to to
przede mną kilka baaardzo długich dni
-
Prawda jest taka ze płeć jest nie ważna , najważniejsze żeby było całe i zdrowe ! Mi teściowa wmawia ze będzie dziewczynka ja dziwnie czuje ze kolejny chłopak ale dla mnie to wszytko jedno chce żeby było zdrowe ... dziwna sprawa cały czas mówię mężowi ze czuje bliźniaki
w poprzednim cyklu miałam podwójna owu wiec czemu nie w tym ;p
Terka Wcale się Teojemu mężowi nie dziwie i domyślam się jak to masz w domu ;p mój w poprzedniej ciąży wszytkim dookoła ogłaszał ze będzie ojcem tak się cieszył , tetaz tez się bardzo cieszy , ale poprosiłam go żeby to narazie zostało w mniejszym gronie ale oczywiście i tak kilku osobom musiał powiedzieć bo nie był by sobą
Swoją droga jest taki kochany mielismy jechać dzisiaj na zakupy ( robimy jedne duże raz w tyg No czasem się zdąży ze jak cis zabraknie to podjade do sklepu) No i dzisiaj mu przyszły klocki hamulcowe i musi je wymienić ale powiedział dobre pojadę jutro dzisiaj są zakupy ( a wiem ze te klocki to już trzeba wymienić nie jutro zwłaszcza ze dziennie robi 100km do pracy ) i mówię do niego ze pojedziemy jutro. Dzisiaj obiad mam ob śniadanie w pracy siebie zamówi , niech wymieni te klocki a on * a Ty kochanie co jutro będziesz jeść ? Ty teraz musisz jeść i dbac o siebie to może ja przynajmniej po chleb do polskiego sklepu pojadę * nie No myślałam ze padnę , nigdy się tak nie martwił aż tak❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 14:22
alegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Prawda jest taka ze płeć jest nie ważna , najważniejsze żeby było całe i zdrowe ! Mi teściowa wmawia ze będzie dziewczynka ja dziwnie czuje ze kolejny chłopak ale dla mnie to wszytko jedno chce żeby było zdrowe ... dziwna sprawa cały czas mówię mężowi ze czuje bliźniaki
Terka Wcale się Teojemu mężowi nie dziwie i domyślam się jak to masz w domu ;p mój w poprzedniej ciąży wszytkim dookoła ogłaszał ze będzie ojcem tak się cieszył , tetaz tez się bardzo cieszy , ale poprosiłam go żeby to narazie zostało w mniejszym gronie ale oczywiście i tak kilku osobom musiał powiedzieć bo nie był by sobą
Swoją droga jest taki kochany mielismy jechać dzisiaj na zakupy ( robimy jedne duże raz w tyg No czasem się zdąży ze jak cis zabraknie to podjade do sklepu) No i dzisiaj mu przyszły klocki hamulcowe i musi je wymienić ale powiedział dobre pojadę jutro dzisiaj są zakupy ( a wiem ze te klocki to już trzeba wymienić nie jutro zwłaszcza ze dziennie robi 100km do pracy ) i mówię do niego ze pojedziemy jutro. Dzisiaj obiad mam ob śniadanie w pracy siebie zamówi , niech wymieni te klocki a on * a Ty kochanie co jutro będziesz jeść ? Ty teraz musisz jeść i znać o siebie to może ja przynajmniej po chleb do polskiego sklepu pojadę * nie No myślałam ze padnę , nigdy się tak nie martwił aż tak❤️
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Dokładnie u nas jest to samo tylko my nie mówimy jeszcze nikomu nawet teściowej z którymi mieszkamy nie wiedzą;)dopiero jak będę pewna czyli jak będzie serduszko to im powiemy A reszcie jak nic się nie wyda to może po świętach nie wiem jak skończy się 1 trymestr
Ostre postanowienieja chciałam na święta Bożego Narodzenia wszystkim powiedzieć ale nie dałoby rady...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Prawda jest taka ze płeć jest nie ważna , najważniejsze żeby było całe i zdrowe ! Mi teściowa wmawia ze będzie dziewczynka ja dziwnie czuje ze kolejny chłopak ale dla mnie to wszytko jedno chce żeby było zdrowe ... dziwna sprawa cały czas mówię mężowi ze czuje bliźniaki
Swoją droga jest taki kochany mielismy jechać dzisiaj na zakupy ( robimy jedne duże raz w tyg No czasem się zdąży ze jak cis zabraknie to podjade do sklepu) No i dzisiaj mu przyszły klocki hamulcowe i musi je wymienić ale powiedział dobre pojadę jutro dzisiaj są zakupy ( a wiem ze te klocki to już trzeba wymienić nie jutro zwłaszcza ze dziennie robi 100km do pracy ) i mówię do niego ze pojedziemy jutro. Dzisiaj obiad mam ob śniadanie w pracy siebie zamówi , niech wymieni te klocki a on * a Ty kochanie co jutro będziesz jeść ? Ty teraz musisz jeść i dbac o siebie to może ja przynajmniej po chleb do polskiego sklepu pojadę * nie No myślałam ze padnę , nigdy się tak nie martwił aż tak❤️
Bardzo dobrze ze dba i sie troszczy
21.01 69cm -
alegzi wrote:Ja pitole ja nawet o tym nie wiedziałam... Bałam się, że "ona" będzie taka rozklekotana, a tu proszę.
W tym problem ze czasem szyjący przeginają i za mocno ścisną i faktycznie potem problemy są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 14:34
21.01 69cm -
Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe
ja jakoś nigdy nie mialam że chcialabym chlopca albo dziewczynkę
nawet już nie myślę ile bym chciala dzieci. Te prawie dwa lata nauczyły mnie trochę pokory i tego, że nie zawsze się spelni to co sobie zaplanujemy. Jednak wierzę, że wszystko się dzieje po coś i w swoim odpowiednim czasie
alegzi lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alegzi wrote:Aż mnie zabolało...
Dobra koniec straszeniagrunt to mieć ogarnięta osobę przy sobie i będzie super!
Właśnie zapisałam sie na szkole rodzenia! Dopiero poczuje teraz jak wszystko sie dzieje i ze to naprawdę sie dzieje!alegzi lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Terka, to całkiem fajne zajęcia ponoć, przyjaciółka już drugi raz chodzi
U nich taki "wymóg" do porodu rodzinnego jest, ale ciekawych rzeczy się dowiaduje.
Ja dzisiaj mam odwiedziny teściów... Bo teściowa ma wizytę u kardiologa, to przyjadą. Oby do wieczora wtedy, bo pewnie będzie chciała mnie we wszystkim wyręczać, może jeszcze obiad ugotować. Chociaż mam wszystko przygotowane na obiad itd. Szykuję coś od rana, bo jak dlużej postoję to zaraz muszę siadaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵