Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Co do mezula-czekał na potwierdzenie płci tak na 10000% zeby nie bylo jazdy
ale jak na własne oczy zobaczył co tam młody ma (pieknie sie pokazał w pewnym momencie i oczywiście lekarz nie omieszkał nam pokazać baardzo dokładnie gdzie co jest z komentarzem "kuleczki i armatka"
) to taki dumny "Andrzejek Andrzejek"
myślałam ze odleci ale chyba za ciężkie buty miał
:DChodzi dumny i roześmiany z całego tego badania bo nigdy takich cyrków nie robił mały (nie AZ takich
) wiec śmiać sie jest z czego
Padłam!Kuleczki i armatka
Jak słodko nazwane.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alex0806 wrote:Hahaha, z niego też wspaniały mąż, więc może się odwdzięczy za kilka dni
Bo skoro już oboje mamy sny ze sobą w roli głównej to potrzebujemy rozładowania naszych napięć, emocji i stresów w przyjemniejszy sposób
Co racja to racja! Polać jej!1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Macie rację dziewczyny. Sama bym się bała, że może go to niepotrzebnie sfrustrować, więc nie mam zamiaru zaczynać w ogóle
, jeśli nie będę czuła się pewnie. Za tydzień kontrola, więc pewnie przy badaniu zobaczę, czy mnie boli i w ogóle.
Zawsze można mężowi ulżyć w inny sposóbI chyba będzie najlepiej go trochę ułaskawić, zanim mi dom rozniesie z nerwów
Skoro on wczoraj piwo wypił, w środku tygodnia, to na pewno ma wnerwa jak stąd do Kansas...
Terka, mąż z takim podejściem to skarbNadal chodzi dumny jak paw, że synuś w drodze?
Mój by skakał pod niebo, bo też marzy o synu
zero seksu 7 m-cy.. Hmm zły był ale daliśmy radę
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
alex0806 wrote:Na pewno go szczęście rozpiera Terka, zresztą was oboje
dopiero testy robiłaś, a tu już synuś się dumnie prezentuje
Ooo tak. Czas leci jak szalony co widać... Szkoda tylko ze jak juz zdecyduje sie pokazać tylek i co ma miedzy nóżkami to chowa twarz
Jego duma roznosi, niektórzy w pracy oczywiście juz wiedzą że będzie miał syna Andrzejka bo jakby to inaczej... Szaleniechttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Martusiaa wrote:Ja w poprzedniej ciąży przez 7 m-cu nie mogłam
Pewnie odliczał dni do porodu, potem do zakończenia połogu i w końcu mógł odetchnąć1cs z CLO
-
Martusiaa wrote:Ja w poprzedniej ciąży przez 7 m-cu nie mogłam
Wszystko do przejścia co nie?chociaż pewnie łatwo nie bylo...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ooo tak. Czas leci jak szalony co widać... Szkoda tylko ze jak juz zdecyduje sie pokazać tylek i co ma miedzy nóżkami to chowa twarz
Jego duma roznosi, niektórzy w pracy oczywiście juz wiedzą że będzie miał syna Andrzejka bo jakby to inaczej... Szaleniec
No co, duma małego rozpiera. Ma czym się chwalić to się chwali1cs z CLO
-
alegzi wrote:No co, duma małego rozpiera. Ma czym się chwalić to się chwali
A jeszcze jak podejrzewamy ze podobny do niego... No to juz koniec....Dziewczyny... ostrzegam z dobrego serca, pewnie będzie podobnie u każdej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka fajnie synuś :)chyba każdy facet o tym marzy chociaż jak mój się dowiedział że będzie córka to bardzo się ucieszył teraz powiedział że nie zamieniły jej na żadnego chłopca
dla mnie nie ważne aby zdrowe było chociaż pierwsze zawsze chciałam syna
teraz się strasznie boję żeby to się rozwinęło prawidłowo bez poronienia i z zarodkiem bijacym serduszkiem kurczę najdłuższe 3-4 tygodnie przede mną... boję się wyniku tej bety ale i tak muszę zrobić... jutro wizyta o 12;15
6 cs
Beta hcg
-
alegzi wrote:Pewnie odliczał dni do porodu, potem do zakończenia połogu i w końcu mógł odetchnąć
haha taki drugi pierwszy raz
6 cs
Beta hcg
-
terka wrote:Wszystko do przejścia co nie?
chociaż pewnie łatwo nie bylo...
cudowny jest
Już usłyszałam wczoraj
"To co kochanie pewnie kolejne 9 m-cy z głowy " ?
Haha powiedziałam że nie koniecznie może będzie wszystko ok
6 cs
Beta hcg
-
Sylwiaa992 wrote:Mój za to marzy o córeczce
a ja mam przeczucie, że raczej będzie chłopczyk
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa wrote:Aż tak źle nie było wiadomo inne sposoby to nie to samo co sex ale dał radę po połogu też kilka tyg bo zle mnie zdążyli i musieliśmy rozluźnić krocze
haha taki drugi pierwszy raz
Rozumiem ze poszaleli i stwierdzili ze znów Cie na pierwszy raz zrobią?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Sylwiaa992 wrote:Mój za to marzy o córeczce
a ja mam przeczucie, że raczej będzie chłopczyk
Zobaczysz tak czy siak będzie szczęśliwyprzeszczęśliwy
Ja tez czułam chłopaka, troszkę sie "bałam" wiedząc ze on chce dziewczynke bardziej ale przestawił sie jeszcze zanim bylo wiadomohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Zobaczysz tak czy siak będzie szczęśliwy
przeszczęśliwy
Ja tez czułam chłopaka, troszkę sie "bałam" wiedząc ze on chce dziewczynke bardziej ale przestawił sie jeszcze zanim bylo wiadomo25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny.