Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:U nas też sobie śnieżek sypie
w domu już posprzatane, jak mąż mi pomaga to szybko idzie
Niby mówią, że co dwa dni powinno się działać w dni płodne, a my w tym udanym cyklu codziennie przez 3 dnido tego mialam ten żel conceive i po skonczeniu juz do rana nie wstawalam, żeby wszystko zostalo
lezalam na plecach i nogi w kolanach zajęte, a jak spalam to staralam sie na prawym boku bo wiedzialam że owu ma byc z prawego jajnika
Alex coś czuję, że będą u Ciebie efekty!W kolejnym cyklu też postaramy się działać codziennie w dni płodne żeby mieć 100% pewności że nic nas nie ominęło
-
Ja nie wiem czy byśmy wydolili codziennie
Może od przyszłego cyklu spróbujemy
U mnie jest ta niedogodność, że nie wiadomo czy w ogóle owulacja jest... Nigdy nie miałam 100% pewności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 13:01
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, ale się produkuhecie od rana wiadomości:)
Powiem tak, moja ciąża jest dla mnie zaskoczeniem, bo według mojego kalendarza w dni płodne akurat w cyklu w którym udało nam się nie wspolzylismy... Ale od listopada bez przerwy brałam pregne plus, przez dwa miesiące (październik, listopad) piłam inofem oraz korzystaliśmy z żelu convice ... I jak widać udo sięteraz mam zalecenie brać duphaston 3 dziennie i niestety zero jakikolwiek igraszek
no o ile ja mogę jeszcze to przeżyć tak mojego nosi niemiłosiernie
-
Ja tez swojej nie sprzedawałam
sama miałam z drugiej ręki (uwaga uwaga za cale 120zl
) wiec po pierwsze musiałabym ją chyba sprzedać za 30zl po drugie sentymentalna jestem
bukiecik wysuszony tez mam w domciu
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Ja tez swojej nie sprzedawałam
) wiec po pierwsze musiałabym ją chyba sprzedać za 30zl po drugie sentymentalna jestem
120 zł? kurczę przepłaciłaś ;p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Dziewczyny progesteron w 22 dc.
11,06
norma 3,34-25,56
Niby się łapie, ale chyba mogloby być lepiej? co myślicie?
Według widełek jest w normie. Myślę, że nie masz się czym martwić.Plamka_92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Plamka_92 wrote:120 zł? kurczę przepłaciłaś ;p
Miałam to właśnie pisać
Terka, a kupowałaś typowo ślubną sukienkę? No na serio trafiło Ci się jak cholerka z tą ceną. A jeszcze jak Ci się podobała to już w ogóle. Sukienka jak za darmo1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Ja tez swojej nie sprzedawałam
jak się Tobie to udało kupić suknię za taką cenę ? Ja też mam jeszcze swój bukiet zasuszony
-
Gonicie gonicie ;p mój mąż się śmieje ze mnie energia roznosi , bo zabrałam się za sprzątanie garderoby a w tym poooju wszytko było
Haha ale już za mną to ... plecy mnie tetaz bolą i zmęczyłam się
Co do sukni ślubnej ja tez mam swoją ;p i mam dużo chętnych na nią ale nie ;p nie sprzedam i już ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja jestem zdania że nie jest mi potrzebna żeby sie w szafie kurzyla
dużo miejsca zajmuje, a drugi raz jej nie ubiorę niestety. A jeśli ma przynieść tyle szczęścia innej pannie młodej to na pewno się jakaś znajdzie
Też mam bukiet zasuszony. Miałam z frezji i białych róż; ) slyszalyscie ze ponoć w pierwsza rocznice ślubu trzeba ten bukiet spalić na szczęście? Moja mama co s takiego zaslyszala i jestem ciekawa co o tym sądzicie; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój bukiecik niestety został wyrzucony ;( Ale mam zasuszony wianek, który został zakupiony na sesję ślubną, ale nie został użyty, bo pogoda ostatecznie nie dopisała i sesja była przekładana
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)