Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Ja się zaraz po śniadaniu zabieram za pichcenie. Trochę mam do zrobienia, więc pewnie posiedzę trochę w kuchni. No, ale najważniejsze, że to lubię.
Plamka, ja też mam dziś w planach paznokcie. Myślę, że nimi zajmę się po 17.
Mari, pewnie teściowa będzie bardzo szczęśliwa
Terka, skoro mąż się nie skarży to chyba też mu się podoba
Sylwia, wspaniałego masz męża.
Miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 09:29
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Miss, oj znamy te pytania, znamy. Jakby dziecko po ślubie musiało od razu być. I te niewygodne pytania
Mam nadzieję, że Cię dziś omina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 09:31
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Cześć Dziewczyny
Ja się zaraz po śniadaniu zabieram za pichcenie. Trochę mam do zrobienia, więc pewnie posiedzę trochę w kuchni. No, ale najważniejsze, że to lubię.
Plamka, ja też mam dziś w planach paznokcie. Myślę, że nimi zajmę się po 17.
Mari, pewnie teściowa będzie bardzo szczęśliwa
Terka, skoro mąż się nie skarży to chyba też mu się podoba
Sylwia, wspaniałego masz męża.
Miłej soboty
Ja też lubię i gotować i piec
Zanim się zbiore do tych paznokci to pewnie będzie już późno i skończy się tylko na piłowaniu i obrobieniu skórek, a reszta jutro
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
alegzi wrote:Miss, oj znamy te pytania, znamy. Jakby dziecko po ślubie musiało od razu być. I te niewygodne pytania
Mam nadzieję, że Cię dziś omina.
wczoraj teść też się na mnie dziwnie patrzył jak nie chciałam drinka
no ale nic, każdemu z osobna tłumaczyć nie będę dlaczego niestety nie jestem w ciąży, to nasza sprawa
Chyba dziś jest dzień robienia paznokci bo ja też mam zamiar zrobić po obiedziewczoraj już zmylam poprzednie żeby dziś się nie męczyć i spokojnie skupić na malowaniu
-
Niestety te pytania są przykre. Ja zawsze obracalam to w żart, że my już mamy dzieci-nasze dwa koty
ale nie ma źle bo moja starsza siostra brala ślub 3 miesiące przed nami także jej tez pytali
Plamka_92 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Miss, rozumiem Cię. Niestety Ci, którzy nie borykali się z tym problemem nie są chyba świadomi jaki sprawiają nam ból takimi pytaniami.
Plamka, super jej odpowiedziałas! Ja powiedziałam mężowi, że jak po powrocie do Polski zaczną się znowu takie pytania to będe odpowiadała podobnie do Ciebie.Plamka_92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Sylwiaa992 wrote:Niestety te pytania są przykre. Ja zawsze obracalam to w żart, że my już mamy dzieci-nasze dwa koty
ale nie ma źle bo moja starsza siostra brala ślub 3 miesiące przed nami także jej tez pytali
My najpierw mówiliśmy, że muszę skoczyć studia. Pomagało na krótki okres.1cs z CLO
-
Cześć kobietki! Ja już wstawilam pranie i wyjelam naczynia ze zmywarki. I biore sie za porządki. Wczoraj w końcu zamontowalismy karnisz i mamy piękne ciemno szare zasłony.!☺ dziewczyny wczoraj gadalam z taka moja kolezanka jeszcze z czasow gimnazjum. Oczywiscie pytala sie kiedy bejbi. A ja jej powoedzialam na spokojnie że to nie takie proste i ze byłam już w jednej ciąży i niestety się nie udało. Od razu podeszla do tematu profesjonalnie i mowila ze podobno tetaz jest to bardzo czeste jesli chodzi o pierwsze ciążę i ze wie ze teraz dużo kobiet ma problem z zajsciem aż sama się o to boi. Bardzo fajnie i na luzie się z nia rozmawiało a co najwazniejsze dokładnie to rozumiala i nie była jakas nachalna z pytaniami - a dlaczego taak a leczycie sie bla bla bla. Także aż się zdziwiłam.☺ ah jeszcze dzisiaj makaron muszę zrobić!
alegzi lubi tę wiadomość
-
alegzi wrote:Miss, rozumiem Cię. Niestety Ci, którzy nie borykali się z tym problemem nie są chyba świadomi jaki sprawiają nam ból takimi pytaniami.
Plamka, super jej odpowiedziałas! Ja powiedziałam mężowi, że jak po powrocie do Polski zaczną się znowu takie pytania to będe odpowiadała podobnie do Ciebie.
Grzecznie bez żadnych nerwów jej odpowiedziałam. Zrozumiała, temat się zakończyła z mężem stwierdziliśmy, że najbliższej rodzinie też nie będziemy już ściemniać. Jak się będą ponownie pytać to im wyjaśnimy sytuację.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziewczyny... No niestety pytania zawsze będą... Przecież każda kobitka po ślubie powinna w noc poślubną w ciąże zachodzić! Tak planować ślub zeby noc poślubna była w owu
sorki nie mogłam sie powstrzymać
Ja mówiłam ze jak Bóg da to będzie. I cisza byla nikt mnie nie męczył tym skoro to od Boga ma zależeć to co do mnie z takimi pytaniami kiedyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Terka, skoro mąż się nie skarży to chyba też mu się podoba
Hahah nie no czasem w żartach do mnie walnie tekstem "Ty to nie niewyżyta jesteś!" Albo "Ty nie masz dość?"ale fakt jakby naprawdę nie chciał i byłoby mu źle to bym wiedziała o tym
alegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Dziewczyny... No niestety pytania zawsze będą... Przecież każda kobitka po ślubie powinna w noc poślubną w ciąże zachodzić! Tak planować ślub zeby noc poślubna była w owu
sorki nie mogłam sie powstrzymać
Ja mówiłam ze jak Bóg da to będzie. I cisza byla nikt mnie nie męczył tym skoro to od Boga ma zależeć to co do mnie z takimi pytaniami kiedyja zawsze mówiłam że jeszcze spokojnie nam się nie spieszy ale kurde teraz po ślubie to się trochę zmieniło, nie że nam się spieszy tylko już się chce mieć te maleństwo - taki kolejny etap życia zacząć
zawsze myślałam że w ciąże zajść to tak łatwo, przecież tyle wpadek jest... sama myślałam że jak już dorosne do macierzyństwa to od razu zajde w ciąże i będę happy jednak to nie takie proste
kuźwa już mąż mi obiecał nawet że w następne dni płodne to będziemy się kochać codziennie
i zobaczymy co Bóg da
alegzi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja pospałam sobie dzisiaj znowu do 9 z hakiem, poleżałam jeszcze w łóżku i musiałam poczłapać do piekarni pod domem, bo zanim mąż wróci to zamknięta będzie
Dzisiaj też na dzień dobry od koleżanki dostałam pytanie, czy o dzidziusiu nie myślimy... Ale mnie to nie rusza, powiedziałam że myśleć to można, gorzej z realizacją. I już więcej nie pytała
W Opolu sypie śniegCo prawda na razie leciutko, ale taka ładna aura się zrobiła.
Wczoraj podziałaliśmy trochę z mężem. Kurcze, czuję jakby mi jajniki jeździły po całym podbrzuszu. Takie bulgotanieChyba zaczęły pracować
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:W sumie to chyba jest najlepsza odpowiedź
ja zawsze mówiłam że jeszcze spokojnie nam się nie spieszy ale kurde teraz po ślubie to się trochę zmieniło, nie że nam się spieszy tylko już się chce mieć te maleństwo - taki kolejny etap życia zacząć
zawsze myślałam że w ciąże zajść to tak łatwo, przecież tyle wpadek jest... sama myślałam że jak już dorosne do macierzyństwa to od razu zajde w ciąże i będę happy jednak to nie takie proste
kuźwa już mąż mi obiecał nawet że w następne dni płodne to będziemy się kochać codziennie
i zobaczymy co Bóg da
U mnie poskutkował taki tekst bardzo i szybko.
No właśnie z tym codziennie to tak niekoniecznie... Bo jak sie przesunie o np 2 dni a juz 3 będziecie codziennie działać to pod koniec ze tak to nazwę resztkami będzie mąż jechać słabymiwiem ze jeden jest potrzebny ale to tak jak pisałam juz wcześniej do pełnosprawnej komórki przydałby sie jeszcze pełnosprawny żołnierz
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
Ja pospałam sobie dzisiaj znowu do 9 z hakiem, poleżałam jeszcze w łóżku i musiałam poczłapać do piekarni pod domem, bo zanim mąż wróci to zamknięta będzie
Dzisiaj też na dzień dobry od koleżanki dostałam pytanie, czy o dzidziusiu nie myślimy... Ale mnie to nie rusza, powiedziałam że myśleć to można, gorzej z realizacją. I już więcej nie pytała
W Opolu sypie śniegCo prawda na razie leciutko, ale taka ładna aura się zrobiła.
Wczoraj podziałaliśmy trochę z mężem. Kurcze, czuję jakby mi jajniki jeździły po całym podbrzuszu. Takie bulgotanieChyba zaczęły pracować
No to super jak zaczęły pracować! Bardzo ważne ze wszystko wróciło albo chociaż wraca na swoje tory!
U nas tez śnieżek w Gliwicach i aż ladniej na dworzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Alex super ze wczoraj dzialaliscie. W sumie to ja nie wiem po co ludzie pytaja sie drugich czy sie staraja juz o dziecko. Ja nigdy takiego pytania nikomu nie zadalam.☺
Bo ludzie lubią żyć życiem innych ludzihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
O drukarnia od rana szaleje ;p
Chciałam się przywitać z wami przy weekendzie , dzisiaj u mnie pięknie słoneczko swieci patrzysz orzesz okno mylisz wiosna ❤️S tam zimno cały 1 stopnień[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️