Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Originals pochłonęłam wszystkie sezony na Netflixie ostatnio
A AHS oglądałam do sezonu z tym cyrkiem, ale mi nie przypadł do gustu i zapomniałam o tym serialu
Ogólnie to ja nałogowiec jestem, jeśli chodzi o seriale
Miss, a wiesz kiedy będzie 5 sezon Originals ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 18:19
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:No właśnie wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć tak mi wszystko w środku pulsowało. Teraz znowu mnie zalewa przezroczysty śluz, mega dużo go. Może faktycznie będzie owu... W środę idę na kontrolę, więc nawet gdyby coś to może gin zauważy, czy ten 11 mm pęcherzyk jest/pękł czy zniknął
Plamienie było chwilowe, teraz właśnie ten śluz. I już nie boli. Dziwne to wszystko. Szyjka wysoko, twarda i otwarta...skoro szyjka otwarta to powinna byc owulacja
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alex0806 wrote:Originals pochłonęłam wszystkie sezony na Netflixie ostatnio
A AHS oglądałam do sezonu z tym cyrkiem, ale mi nie przypadł do gustu i zapomniałam o tym serialu
Ogólnie to ja nałogowiec jestem, jeśli chodzi o seriale
Miss, a wiesz kiedy będzie 5 sezon Originals ?obiło mi się o uszy że podobno ma być w kwietniu 5 sezon
A American oglądałam wszystkie sezony poza Asylum i tego z Lady Gagą bo nie mogłam na nią patrzeć
-
Muszę dzisiaj męża wykorzystać inaczej niż wczoraj
Może jednak nie spisywać tego cyklu na straty?
Szkoda czasu, jak nic z tego nie wyjdzie to będzie standard. Przyzwyczajona jestem
A jak jednak raz będę miała owu, a nie spróbujemy, to będę sobie w brodę pluć
Miss, wciągnęły mnie Originalsy równo, a że mam Netflix to z odcinka na odcinek przeskakiwałamA wcześniej tylko PV oglądałam. Originals o niebo lepsze, żałuję że wcześniej nie oglądałam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Muszę dzisiaj męża wykorzystać inaczej niż wczoraj
Może jednak nie spisywać tego cyklu na straty?
Szkoda czasu, jak nic z tego nie wyjdzie to będzie standard. Przyzwyczajona jestem
A jak jednak raz będę miała owu, a nie spróbujemy, to będę sobie w brodę pluć
Miss, wciągnęły mnie Originalsy równo, a że mam Netflix to z odcinka na odcinek przeskakiwałamA wcześniej tylko PV oglądałam. Originals o niebo lepsze, żałuję że wcześniej nie oglądałam
Pierwotni o wiele lepsi
nawet ostatniego sezonu Pamiętników nie oglądnelam bo strasznie nudne później to było
teraz za to umilam sobie popołudnia Gotowymi na wszystko bo lecą na tvn7
-
MissKathy92 wrote:Ja właśnie kiedyś też tylko Pamiętniki oglądałam i myślałam że Originals będą słabe ale jak oglądnelam pierwszy sezon to zmieniłam zdanie
Pierwotni o wiele lepsi
nawet ostatniego sezonu Pamiętników nie oglądnelam bo strasznie nudne później to było
teraz za to umilam sobie popołudnia Gotowymi na wszystko bo lecą na tvn7
Jestem po obejrzeniu Gotowych na wszystko. Polecam! Ostatni odcinek bajka, aż płakałamWarto, warto.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Jestem po obejrzeniu Gotowych na wszystko. Polecam! Ostatni odcinek bajka, aż płakałam
Warto, warto.
-
alex0806 wrote:Może się miło rozczaruję, chociaż raz
Jak na razie mam mega chcicę, więc może coś delikatnie podziałamy
A pewnie! A co!skoro tak ten pęcherzyk czeka na wasza miłość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
ALex ;p to nawet nie jest zdrowe tak się powstrzymywać ;p jak tam bardzo się chce ;p to nie wolno
a co a jeszcze może przy okazji coś z tego będzie ;p
Wiecie co dziewczyny w grudniu pisałam do sióstr Dominikanek ( może słyszałyście o nich ) dostałam wyedy pasek św Dominika. Dzisiaj napisałam do nich meila ze prosze o modlitwę za moje dzieciątko pod sercem , żeby teraz było wszytko dobrzei zaraz za dosłownie 3 h one mi odpisały ❤️
Kochana Pani Patrycjo,
modlitwa zapewniona , jest to nazse bojowe zadanie,
Panią i Maleństwo oddajemy Milosiernemu Panu.
I ufamy Jego dobroci.
Życzymy by ten czas Wilekiego Postu był blogosławiony obfitował we wszelkie łaski i dary Boże,
ss.dominiaknki
Tetaz już jestem mega spokojna jakoś❤️
MissKathy92, terka, panipuchatkowa, Sylwiaa992 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:ALex ;p to nawet nie jest zdrowe tak się powstrzymywać ;p jak tam bardzo się chce ;p to nie wolno
Wiecie co dziewczyny w grudniu pisałam do sióstr Dominikanek ( może słyszałyście o nich ) dostałam wyedy pasek św Dominika. Dzisiaj napisałam do nich meila ze prosze o modlitwę za moje dzieciątko pod sercem , żeby teraz było wszytko dobrzei zaraz za dosłownie 3 h one mi odpisały ❤️
Kochana Pani Patrycjo,
I ufamy Jego dobroci.
Życzymy by ten czas Wilekiego Postu był blogosławiony obfitował we wszelkie łaski i dary Boże,
ss.dominiaknki
Ja kiedyś na necie widziałam piękne modlitwy dla starających się / czekających na dziecko
my z mężem na pół roku po ślubie sprawilismy sobie modlitewnik dla małżonków i tam też są modlitwy o dar rodzicielstwa
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:ALex ;p to nawet nie jest zdrowe tak się powstrzymywać ;p jak tam bardzo się chce ;p to nie wolno
Kochana Pani Patrycjo,
I ufamy Jego dobroci.
ss.dominiaknki
Zastanawiałam się nad tym paskiem. Ostatnio na niego trafiłam. Super, że Ci odpisały. Aż miło się na serduchu robiMała_Mii lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Kochana Pani Patrycjo,
I ufamy Jego dobroci.
ss.dominiaknki
Pięknie
No kto jak kto ale Dominikanie i Dominikanki to jednak maja patrona
Z takim wsparciem MUSI byc cudownie!
Mała_Mii lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Na pewno Aniołki będą Was strzegły
Ja kiedyś na necie widziałam piękne modlitwy dla starających się / czekających na dziecko
my z mężem na pół roku po ślubie sprawilismy sobie modlitewnik dla małżonków i tam też są modlitwy o dar rodzicielstwa
O tak, niektóre modlitwy są tak piękne...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Zastanawiałam się nad tym paskiem. Ostatnio na niego trafiłam. Super, że Ci odpisały. Aż miło się na serduchu robi
Słyszałam o tym pasku wiele dobregojal widać mamy tu przykład porządnego wsparcia ze strony sw. Dominika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 20:19
21.01 69cm -
terka wrote:Słyszałam o tym pasku wiele dobrego
jal widać mamy tu przykład porządnego wsparcia ze strony sw. Dominika
Może to dla mnie znak. Kilka dni temu natrafiłam na ten pasek, a dziś taki piękny przykładMała_Mii lubi tę wiadomość
1cs z CLO