Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka, najważniejsze, że nie robicie nic wbrew sobie. Żyjecie tak jak chcecie, a to jest najważniejsze.
Miss, to ja sobie wyobrażam jak się ubrałaś na te minusowe temperatury skoro nie było Ci zimno1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi- mój gdyby mógł to by jutro już wziął ślub. Ale no wiem że były by konflikty w rodzinie odnośnie jakby nie patrzec to mojego ślubu...
Kurcze dziewczyny cieszę się waszym szczęściem i nie mogę uwierzyć że tyle na raz się nas "wysypało". Ja wczoraj powiedziałam mojej pani doktor że cieszyć się będę dopiero jak urodzę, bo jednak wciąż we mnie siedzą wydarzenia z tamtego roku. -
Dziewczyny wizytowe super wieści
i byle tak bylo do końca
Patulka-to jak zorganizujecie ślub i wesele powinno zależeć od wasmysmy mieli na 40 osób i stanowczo powiedzieliśmy ze to kto będzie, będzie zależało od nas i tylko od nas a nie od widzimisie bo wypada kogoś zaprosić bo oficjalnie należy do rodziny a widziało sie dana osobę 10-15 lat temu (a oboje tak mamy niestety) i nikt sie nie odważył wtrącać do kosztów i listy gości
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Patulka wrote:Alegzi- mój gdyby mógł to by jutro już wziął ślub. Ale no wiem że były by konflikty w rodzinie odnośnie jakby nie patrzec to mojego ślubu...
Kurcze dziewczyny cieszę się waszym szczęściem i nie mogę uwierzyć że tyle na raz się nas "wysypało". Ja wczoraj powiedziałam mojej pani doktor że cieszyć się będę dopiero jak urodzę, bo jednak wciąż we mnie siedzą wydarzenia z tamtego roku.
Obawy zawsze będąjak sie urodzi to tez będą obawy o malucha potem o nastolatka i potem p dorosłego tez...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Martusia a czy powoedzial coś lekarz na Twój przyrost ?
Terka dokładnie obawy są zawsze od poczęcia aż później do starości dziecka swojegoterka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Martusia a czy powoedzial coś lekarz na Twój przyrost ?
Terka dokładnie obawy są zawsze od poczęcia aż później do starości dziecka swojego
Ale myślał że jeszcze na usg nic nie zobaczymy A jednak
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:To ciekawe czy u mnie za tydzień będzie coś widać już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 17:18
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alex0806 wrote:Sylwia a miałaś może plamienie po Hsg? U mnie już czysto było wczoraj a dzisiaj kilka niteczek krwi... I nie wiem co sie dzieje, brzuch mnie zaczął trochę pobolewać w trakcie dnia jak na @.25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
No właśnie wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć tak mi wszystko w środku pulsowało. Teraz znowu mnie zalewa przezroczysty śluz, mega dużo go. Może faktycznie będzie owu... W środę idę na kontrolę, więc nawet gdyby coś to może gin zauważy, czy ten 11 mm pęcherzyk jest/pękł czy zniknął
Plamienie było chwilowe, teraz właśnie ten śluz. I już nie boli. Dziwne to wszystko. Szyjka wysoko, twarda i otwarta...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny, polecicie jakiś serial?
Oficjalnie nie mam co oglądać
-
alegzi wrote:Patulka, najważniejsze, że nie robicie nic wbrew sobie. Żyjecie tak jak chcecie, a to jest najważniejsze.
Miss, to ja sobie wyobrażam jak się ubrałaś na te minusowe temperatury skoro nie było Ci zimnoterka lubi tę wiadomość