Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha
Martusia spokojnie wdech i wydech będzie dobrze
ja tez mam ogromny strach w oczach po tym co przeszłam , czy czasem nie za szybko ( chociaż lekarz pozwolił po poerwszej@) czy organizm już gotowy czy nic się nie wydarzy .. do tego czekaj miesiąc na pierwsza wizytę ... ale jakoś się staram uspokajać wmawiać sobie różne rzeczy
Haha
Mój mąż wczoraj powiedział ze on czuje to ze Teraz wszytko już będzie dobrze ( teściowa tez ma takie spokojne przeczucie ) tak wiec skoro mój czarodziej 8dpo wyczarował jjuz i przewidział ciążeto teraz napewno przewidział ze wszytko będzie dobrze ;p ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:33
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Martusiaa wrote:Mąż w pracy nie mógł wziąć wolnego bo jest sam ;(głowa mi zaraz peknie
Aaa... Zrozumiałam ze razem jesteście
A masz możliwość tam napić sie wody? Pomagahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Martusiaa wrote:Już po w końcu..
Szerokie endometrium podwójne pęcherzyki ciążowy 3mm za tydzień wizyta żeby sprawdzić czy jest zarodek
Podwójne pęcherzyki czyli, że bliźniaki?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ale się rozpisalyscie
nadrobie Was wieczorkiem, tymczasem po wizycie melduję, że nasz wielkolud ma 4 mm i jest już czynność krazeniowa
na monitorze widziałam taki pulsujacy obiekcik
wg dr ciąża ma 6t1d
panipuchatkowa, Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Jej dziewczyny ale się napisaliście... Odnośnie ślubu, to ja nie jestem po ślubie. Oczywiście ja nie planuję nic na razie, bo koszty kosztami, ale wiem że bym się pokłóciła głównie z mamą o gości. A powiem szczerze że nie stać mnie na wesele na 100 osób. A zaś wybrać 20 osób na obiad też będzie ciężko i zaczęłaby się tutaj kłótnia z mamą... Zresztą rodzeństwo mojego lubego niebardzo za mną przepada, w szczególności brat to już w ogóle... Może kiedyś dojrzeje do tej decyzji.
-
Dziewczyny ale dziś szalejecie z drukowaniem
Ja właśnie wróciłam z terenu i o dziwo nie zmarzłam tak się naubieralam ale piękne słoneczko mnie grzalo
Sylwia, Martusia wspaniałe wieści, oby takich jak najwięcejSylwiaa992 lubi tę wiadomość