Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:U mnie poskutkował taki tekst bardzo i szybko.
No właśnie z tym codziennie to tak niekoniecznie... Bo jak sie przesunie o np 2 dni a juz 3 będziecie codziennie działać to pod koniec ze tak to nazwę resztkami będzie mąż jechać słabymiwiem ze jeden jest potrzebny ale to tak jak pisałam juz wcześniej do pełnosprawnej komórki przydałby sie jeszcze pełnosprawny żołnierz
zobaczymy jaki chojrak będzie jak przyjdzie co do czego
Dziewczyny ja melduje pogodę: na biegunie zimna (czyt. Suwalki) na termometrze -11 stopni a za oknem ze 20cm śniegu -
terka wrote:U mnie poskutkował taki tekst bardzo i szybko.
No właśnie z tym codziennie to tak niekoniecznie... Bo jak sie przesunie o np 2 dni a juz 3 będziecie codziennie działać to pod koniec ze tak to nazwę resztkami będzie mąż jechać słabymiwiem ze jeden jest potrzebny ale to tak jak pisałam juz wcześniej do pełnosprawnej komórki przydałby sie jeszcze pełnosprawny żołnierz
Co lekarz to opinia, bo nam lekarz z kliniki kazał się kochać codziennie od 12-19 dnia cyklu. Tylko gorzej z wytrzymałością mężapoza tym czytałam, że to czy się kocha codziennie czy co 2 dzień nie ma jakiegoś wpływu na plemniki.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
MissKathy92 wrote:Ja już to mu tłumaczyłam że lepiej co dwa dni i będzie ok ale on ma jakieś tam swoje teorie
zobaczymy jaki chojrak będzie jak przyjdzie co do czego
Dziewczyny ja melduje pogodę: na biegunie zimna (czyt. Suwalki) na termometrze -11 stopni a za oknem ze 20cm śniegu
No u nas bywa czasem ciężkoI się śmiejemy, że przy następnej wizycie poskarzymy się mu
No, ale ma bardzo dobra opinie, dziewczyny z forum bardzo go chwała, więc mu wierzę
1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Właśnie mam istną śnieżycę za oknem
Mari pewnie potwierdzi później
Śmieszna dzisiaj ta pogoda, sypie, przestaje, śnieżyca, przestaje, znowu śnieżyca
No to musi nieźle wyglądać1cs z CLO
-
Dziewczyny ;p u was to faktycznie zimna prawdziwa ;p ja tam w takim razie nie nazekam na ten 1 stopień ;p
Hm to tez zależy od jakości żołnierzyków wydaje mi się ;p ja jestem przykładem za pierwszym razem dzień w dzień ;p i Tera tez 3 dni❤️ Dzień przerwy 4 dni❤️Dzień przerwy i ❤️także bałam się ze trochę przesadziliśmy No ale jest cud !
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Dziewczyny ;p u was to faktycznie zimna prawdziwa ;p ja tam w takim razie nie nazekam na ten 1 stopień ;p
Hm to tez zależy od jakości żołnierzyków wydaje mi się ;p ja jestem przykładem za pierwszym razem dzień w dzień ;p i Tera tez 3 dni❤️ Dzień przerwy 4 dni❤️Dzień przerwy i ❤️także bałam się ze trochę przesadziliśmy No ale jest cud !
Tak. Ogólnie przez pierwszy rok starania co 2 dzień mieliśmy się kochać, a teraz już codziennie. Mąż ma dobre wyniki nasienia.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Co lekarz to opinia, bo nam lekarz z kliniki kazał się kochać codziennie od 12-19 dnia cyklu. Tylko gorzej z wytrzymałością męża
poza tym czytałam, że to czy się kocha codziennie czy co 2 dzień nie ma jakiegoś wpływu na plemniki.
No tak jak mówisz co lekarz i ogólnie co człowiek to opinia
Ja jak tak patrzę to w sumie co drugi dzień równiutko żeśmy sie bawilinormalnie jak odliczone dzień z dzień bez i tak cały czas
w sumie teraz tez nam tak mniej wiecej wychodzi jak sobie pomyśle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 12:10
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:No tak jak mówisz co lekarz i ogólnie co człowiek to opinia
Ja jak tak patrzę to w sumie co drugi dzień równiutko żeśmy sie bawilinormalnie jak odliczone dzień z dzień bez i tak cały czas
w sumie teraz tez nam tak mniej wiecej wychodzi jak sobie pomyśle
Otóż to!Jak macie chęci i nie ma żadnych przeciwwskazań to kochać się, no pewnie
1cs z CLO
-
My też stwierdziliśmy, że nie przerywamy starań
Tyle czasu się nie udało to teraz w tym cyklu pewnie też nic z tego, a mieliśmy ostatnio taką wstrzemięźliwość, że aż człowiek świrował
W ogóle, próbuję sprzedać moją suknię ślubną od ślubu... Jest piękna, cudowna i w ogóle, a zero odzewuSzkoda, że się tak marnuje w pokrowcu. A mi by się kasa przydała, bo chcę iść w końcu na prawo jazdy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
W salonie na wyprzedaży. Model Victoria Soprano Armel Feasible Dream
Kocham ją, z chęcią brałabym ślub jeszcze raz, żeby znowu ją założyć
I żal mi patrzeć, jak się marnuje. Rozmiar mam w sumie uniwersalny 38-42, bo jest wiązana, więc myślałam że sprzedam od razu rach ciach, bo dużo odbiorców. I już chcę tylko 1000 zł, a kupiłam za 3 razy tyle prawie...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U nas też sobie śnieżek sypie
w domu już posprzatane, jak mąż mi pomaga to szybko idzie
Niby mówią, że co dwa dni powinno się działać w dni płodne, a my w tym udanym cyklu codziennie przez 3 dnido tego mialam ten żel conceive i po skonczeniu juz do rana nie wstawalam, żeby wszystko zostalo
lezalam na plecach i nogi w kolanach zajęte, a jak spalam to staralam sie na prawym boku bo wiedzialam że owu ma byc z prawego jajnika
Alex coś czuję, że będą u Ciebie efekty!
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
alex0806 wrote:My też stwierdziliśmy, że nie przerywamy starań
Tyle czasu się nie udało to teraz w tym cyklu pewnie też nic z tego, a mieliśmy ostatnio taką wstrzemięźliwość, że aż człowiek świrował
W ogóle, próbuję sprzedać moją suknię ślubną od ślubu... Jest piękna, cudowna i w ogóle, a zero odzewuSzkoda, że się tak marnuje w pokrowcu. A mi by się kasa przydała, bo chcę iść w końcu na prawo jazdy
kilka moich znajomych też próbuje sprzedać suknię i też marnie idzie
ale one to chcą Bóg wie ile a skoro twierdzisz że Twoja jest śliczna i chcesz tylko tysiaka to nie wiem gdzie jest problem
ja za wypożyczenie płaciłam 1800zl więc pewnie jakbym kupiła za 1000 to by nawet taniej mi wyszło plus przeróbki u krawcowej