Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Ja mam od września bodajże i jestem w nim zakochana!
A jakiej firmy używasz lakierów? Róż z bielą, super połączenie.
Z NeoNail i raptem jeden z Semilaca
Trochę się przestraszyłam Semilaca jak głośno było o tym, że powoduje uczulenia.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Alex kurde ale sie porobilo
taki krótki cykl
Ale z jednej strony dobrze, bo szybciej będzie można działać
Ja już mam trochę dość tych filmów, bo codziennie prawie coś ogladamyna jutro muszę wymyśleć coś fajnego do roboty
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Plamka_92 wrote:Z NeoNail i raptem jeden z Semilaca
Trochę się przestraszyłam Semilaca jak głośno było o tym, że powoduje uczulenia.
Też słyszałam dużo negatywnych opinii nt. Semilaca. Ja miałam sobie hybrydę kupić w marcu po powrocie, ale sama nie wiem. Dużo negatywnych opinii się naczytałam i chyba zostanę przy zwykłych lakierach i topach. Poza tym co tydzień mam rytuał i zmieniam kolor i piłuję je. Nie cierpię tygodniowych odrostów
Sylwia, to może jakie pichcenie? Ja bardzo to lubię robić, odpręża mnie to1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Też słyszałam dużo negatywnych opinii nt. Semilaca. Ja miałam sobie hybrydę kupić w marcu po powrocie, ale sama nie wiem. Dużo negatywnych opinii się naczytałam i chyba zostanę przy zwykłych lakierach i topach. Poza tym co tydzień mam rytuał i zmieniam kolor i piłuję je. Nie cierpię tygodniowych odrostów
A ja wręcz przeciwnieNie cierpię zwykłych lakierów, za to hybrydę uwielbiam
i im dlużej się trzyma tym lepiej
Ale co kobitka, to inne zdanie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:A ja wręcz przeciwnie
Nie cierpię zwykłych lakierów, za to hybrydę uwielbiam
i im dlużej się trzyma tym lepiej
Ale co kobitka, to inne zdanie
Miałam kilka razy hybrydę i byłam mega zadowolona. Dlatego chciałam sama w to zainwestować dla siebie. Ciągle się waham.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi cos bym fajnego zrobiła, ale nam padl piekarnik
nawet 3 lat nie wytrzymal a jest juz po gwarancji
Ojj ja też sobie robię hybrydkiteraz mam większość z neo nail bo są dostępne w najbliższym sklepie, a ogóle sa dobrej jakosci
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ja miałam piękne czerwone hybrydy na święta. A tak do pracy to nie mogę mieć pomalowanych na jakiś ładny, wyrazisty kolor, bo szefowa się czepia... Więc albo maluję odżywką, albo jakimś beżowym lakierem, żeby nie było widać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam dziewczęta w niedzielny poranek
U mnie na termometrze -17 stopni, nie zdziwię się jak mąż z pracy nie wróci bo nie odpali samochodu
mam na oknach pelno wody bo wczoraj głupia zrobiłam dwa prania i wilgotno w pomieszczeniach jest
Co do lakierów, ja tylko używam semilaca i mnie nie uczulaoczywiście wczoraj nie zdążyłam hybryd zrobić, może dziś się uda
Życzę Wam miłego i ciepłego dzionka -
Witam sie dziewczyny w mroźny poranek który nas przywitał temperatura -15st. Maz stwierdził ze nie chciał tego widzieć
ciekawa jestem czy w drodze do znajomych nas nie zasypie śnieg
wczoraj na zmianę padał i słoneczko i znów śnieg i słoneczko oszaleć można bylo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
To tak jak u mnie wczoraj Terka masz
Dzisiaj minimalnie śniegu na trawie, a na termometrze - 13.
U mnie powoli się rozkręca @. Ból brzucha, sutków - jak w poprzednim cyklu. Tak więc chyba nie mam wątpliwości, że to okres w 16 dc...
Jakie plany na dziś?U nas lenistwo, chociaż z chęcią bym się już z domu ruszyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:18
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My dzisiaj do znajomych bierzemy bajkę która kiedyś oglądałam z siostra
nie oglądali z tego co mi wiadomo, maz tez nie a ja z chęcią zobaczę to jeszcze raz
wogole przerzuciłam sie na lekkie filmy, komedie i bajki właśnie
jakos inne do mnie teraz nie przemawiają...
21.01 69cm -
Terka, wpływ hormonów i dzidźka w brzuchu pewnie
Chociaż ja ogólnie też bardzo lubię bajki
Często męża namawiam żebyśmy jakąś obejrzeli.
Też macie problem z forum, że was wylogowuje?
Napisałam maila do mojego ginekologa. Zaczynam się konkretnie bać, co się dzieje, czy to normalne. W ogóle, od HSG mam straszne koszmary. Przed spaniem w głowie krąży mi sam zabieg, odtwarzam tę masakrę na nowo. Może to wszystko stres u mnie wywołał? Nie mogę się tych obrazów z głowy pozbyć...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Chyba masz racje
ja męża czesto na komedie namawiam, ciężko znoszę jakies cięższe filmy a i mały sie buntuje na takich... Wiec zaprzestałam
Tak, mysle że u Ciebie alex to swego rodzaju trauma... I stad stresy i koszmary...
Co do forum to ani mi nie mów. Napisze wiadomość chce ja wysłać to nie idzie póki nie odświeżę strony raz czy dwa razy. Albo właśnie sama wyloguje i zaloguje na nowo. Raz tez chciałam wejść i mnie wylogowało samo. Nie wiem w czym rzeczWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:51
21.01 69cm -
A myśmy wczoraj pojechali do teściowej przed 19 a wróciliśmy po 2 .... matko dopiero wstałam
dzisiaj leniuchuje nie ma co ;p rosół nastawiłam , gołąbki wczoraj przygotowałam dzisiaj tyłku muszę upiec wiec jest dobrze
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️