Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu dzisiaj spokojnie
Wszystkie leniuchujemy chyba
Ja robię dzisiaj obiad na niezdrowo - nugetsy z kurczaka i pieczone w piekarniku ziemniaczki z ziołamiTak mnie naszło. Zaraz siadamy do obiadku właśnie.
Posłałam niedawno męża do sklepu po podpaski... Za chwilę miałam telefon oczywiście, a jakie, a jaki "typ", a ile... matko, więcej go nie poślęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ale tu dzisiaj spokojnie
Wszystkie leniuchujemy chyba
Ja robię dzisiaj obiad na niezdrowo - nugetsy z kurczaka i pieczone w piekarniku ziemniaczki z ziołamiTak mnie naszło. Zaraz siadamy do obiadku właśnie.
Posłałam niedawno męża do sklepu po podpaski... Za chwilę miałam telefon oczywiście, a jakie, a jaki "typ", a ile... matko, więcej go nie poślę
No co sie dziwisz nie używa to nie wiewidać kochanki nie ma skoro sie nie zna
Jak to nie zdrowo? Kurczaczek dobra rzecz, ziemniaczki to warzywa a pieczenie zdrowsze od smażeniaWszystko gra
haha my tak zawsze szukamy jak chcemy sobie z czymś pozwolić
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Haha, Terka dobra rada
Czasem się właśnie przekomarzamy, że np. jak go nie chcę to pójdzie do kochanki
Ale chyba by nie zaszalał
Pycha wyszło, ziemniaczki tak pięknie przyrumienione i ziołowe że mmmmTrzeba sobie czymś humor poprawić, a co lepiej działa niż jedzenie?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam dziewczyny w ten mroźny a piękny dzień
Aż miło poczytać wasze wiadomości o przesądach ślubnych... Może kiedyś będę miała okazję i ja się wypowiedziec w tym temacie
Co do paznokci to niestety ja talentu nie mam, a i mam bardzo łamliwe więc chodzę do kosmetyczki. I powiem że ładnie mi się trzymają i zawsze są piękne. A pracuje tylko na produktach indigo. Teraz mam akurat spokojne, bo nude i po jednym czarnym posypanym syrenka również czarna.
Coś dziwnie się czuję... Ale tylko mam takie wrażenie. Bo odkąd biorę ten duphaston to zawsze po zażyciu mdli mnie i ogólnie taka dziwna jestem. Piersi to mnie nie bolą, tylko szczypią, a w brzuchu bulgota... Miała któraś tak z was na początku ciąży? -
Ja w obydwu ciążach miałam bulgotanie w brzuchu ;p w pierwszej ciąży okropnie bolały mnie piersi od poczatku ale tylko jak dotykam a tetaz jak dotykam to w sumie nie bolą ale same od siebie dają o sibie czasem znak ;p i okropnie mnie swędzą ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 16:36
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mala_Mi- w pierwszej ciąży to owszem czułam piersi w szczególności kiedy sciagalam biustonosz... Ale nie miałam takich "bulgotan" w brzuchu dlatego mnie to martwi... A wizyta dopiero 8 marca.. czasami mam też tak że sciska mnie w brzuchu, a zazwyczaj miałam tak przed tym jak udawałam się do toalety... Nie wiem
-
Ja mam bulgotanie w brzuchu od kilku dni... Jak leżę to mam wrażenie, że jajniki mi pulsują i właśnie bulgoczą, jakby trochę łaskotały pod skórą - dziwne uczucie. A piersi mnie zaczęły boleć w przeciągu kilku ostatnich cykli, przed okresem, sutki mam bardzo wrażliwe.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja czyje różnice pomiędzy pierwsza a druga ciąża mąż tez zauważył to . W pierwszej ciąży bolały mnie piersi miałam to bulgotanie co chwile chodziłam siku i miałam lekkie mdłości z głodu
a teraz uderzenie gorąca co chwile mi cisnienie jakby skakało bo poty oblewają i czerwona się robię , zgagę mam , chodzę siłki często ale nie muszę wstawać w nocy i w głowie mi się kręci jak gwałtownie wstaje tak wiec każda ciąża jak widać jest inna
No i oczywiście w obydwu Klocia ćmienia i rozciąganie w dole brzucha .
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
ALex a jak tam u ciebie ? Wczoraj pisałaś ze krwawić zaczęłaś , rozkręciło się i @ szybciej czy się już uspokoiło i czymś innym spowodowane ?
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja tam bulgotania żadnego nie czuje
w ogóle to w brzuchu poza jelitami ( od początku wzdecia ) to nie czuję nic. Na poczatku przed terminem @ i w jego okolocach bóle jak na @ a później spokój
piersi też ciut mniej bolą niż ma poczatku, za to jak w nocy wstaje to czuję, jakby byly mega ciężkie, jakby cos w sobie mialy, wtedy bola bardziej.
Pozozylam sie kolo 17 i obudziłam sie teraz, ciekawe co bede później w nocy robić?
Trzeba isc zjesc jakas kolacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 18:36
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Rozkrecił mi sie okres. Już teraz mocniej krwawie a na ból nawet no spa forte nie pomaga. Ale jest to taki ból @@, więc chyba nic złego się nie dzieje? Nie wiem, ginekolog mi na maila nie odpisał jeszcze. Muszę wziąć od niego nr Kom w środę na wizycie. Pójdę bo może od razu da mi dupka albo luteine na drugą fazę? Bo miałam zacząć stymulacje po HSG ale w środę już będzie za późno raczej. To 5 dc bedzieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej Kobietki cały dzień mnimd nie było
Ja też biorę dupaston i to 3 razy dziennie. Do tego Pregna Plus i Pregna Dha.
Byliśmy dzisiaj z mężem i jego babcią u rodziny we Wrocławiu. Niestety nie była to miła wizyta. Ta stara baba nazwała mnie małpą i jeszcze parę nie grzecznych słów padło. Mimio tego, że zawsze byłam dla niej miła. W sumie nie wiem co jej odbiło. Mam nadzieję, że spotka ją zasłużona kara. Tak mi ciśnienie podniosła, że do teraz nie mogę do siebie dojść. Nigdy nic tej kobiecie nie zrobiłam, a ona jest złym człowiekiem. Jej córka się jej wyrzekła. Tylko syn ( ojciec mojego męża) ją znosi, bo pewnie liczy na dom po niej. A i jeszcze jedno o mojej ciąży nic nie wiedzą. Niech się od obcych dowiedzą i niech im to da to myślenia.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari- mi lekarz zakazał brać pregne plus.. tylko kwas foliowy + pregne dha bo stwierdziła że pregna plus jest jeszcze za mocna... Ale co lekarz to inna opinia. Bo od listopada bez przerwy brałam pregne plus. I przykro mi z powodu, babci Twojego męża. Niestety niektóre osoby z rodziny już takie są.. wiem coś na ten temat, bo dla brata mojego lubego jestem tylko i wyłącznie kochanką. Nie akceptuje naszego związku, więc o pierwszej ciąży jak i tej nie wie, i od nas napewno się nie dowie...
Dziewczyny, mam coraz silniejsze bóle w brzuchu... Ciężko mi zlokalizowac skąd ten ból jest... Jest to taki skurcz łapiący po bokach i ściskający do środka... Raz trwa krócej a raz dłużej...