Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Ja brałam tylko na wywołanie okresu przez 5 dni. Ale ponoć się go bierze w drugiej fazie, żeby progesteron się utrzymał, prawda?
O kurde Mari nie zazdroszczę
Mój mąż tez dzis chcial jechac do jego rodziców, zeby im powiedziec ale sie wykrecilamdobrze, że mam teraz sporo pretekstow. Zawsze moge zaczac wymiotować haha
nie lubie tam jezdzic ... wszystko takie sztuczne ech
dwa lata tam mieszkaliśmy i nie wspominam tego dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 09:51
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Dziękuje kochane.
A mój mąż oczywisie też był w szoku. Za karę zostanie sama<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A to nie wiem, czy w moim przypadku Dupek podziała, bo nie wiadomo czy mam naturalną owulację. Ale akurat jakbym poszła tego 28 lutego a później 7 marca to powinno być coś już jasne
Trzeba zacząć działać, skoro jajowody drożne i szukać przyczyny dalej. Albo nie tyle szukać, co rozwiązać problem
Mari, czasem tak bywa, że się potwierdza, że "z rodziną najlepiej na zdjęciu".Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 21:07
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jej Mari bardzo mi przykro ... co za baba Noo żeby jeszcze wiedziała ze nosisz jej prawnuka pod sercem .. Eh ..
ALex to dobrze ze masz ta wizytę w środę , nie znam się na dupku ale lekarka napewno Ci wszytko podpowie . Może dzisiaj wiesz weekend cis robi gdzieś jest w końcu ma wolne od oracy to nie sprawdza poczty , ale jutro może coś Ci odpisze[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
A póŹniej babcinka będzie narzekać, że wszyscy ją opuścili i została sama... Alex no zacznijcie dzialac z kopyta
moze zapytaj o stymulacje skoro nie zawsze masz owu? Jeśli jek nie bedzie, to masz racje, dupek nie potrzebny. Ale dr.spokojnie oceni czy byla czy nie
Ja w środę na kolejna wizyte, tym razem juz u ginekologa na miejscu. W piątek ostatni raz bylismy w klinice niepłodności, poprosilam o kopie wszystkich badań które robiłam i podziekowalismy bardzo Pani dr. Wierzę, że to wszytsko co tam zrobiliśmy, te badania, one nam pomogły i bez tego by nie zaskoczylo. Jeśli któraś z Was mieszka w okolicach Katowic, Czechowic lub Bielska Białej to mogę polecić Gyncentrum i dr.Piekarz
Cześć Dziewczyny!
Życzę Wam miłego poniedziałku
U mnie z rana -14 ale takiego tempa dostałam idąc na autobus, że nawet się zgrzałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 05:41
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Witam kobietki
ja już jadę do pracy, dziś 10h, taki szok po weekendzie
u mnie aktualnie na termometrze -21 stopni, na szczęście wstaje słoneczko
tak czy siak mroooozno
życzę miłego i ciepłego dnia Wam
-
Hej kobietki
Ja się obudziłam, zjadłam śniadanie, wzięłam pigułki...
Jak co rano oglądam TVN Fabuła
Znając mnie to pewnie zasnę jeszcze.
U mnie na termometrze -13 stopni. Aż nie chce się wychodzić z łóżka ale niestety, dziś muszę zawieźć moje L4 -
Mari przykro mi z powodu tej sytuacji. Co tej kobiecie odbilo? My wczoraj mielismy w sumie fajny dzionek. Aaa no i wczoraj w końcu wykorzystaliśmy w sposób przyjemny nasz prysznic!❤ dzisiaj już jestem w pracy i u mnie -13 za oknem. Nie ma na szczęście wiatru i ta temperatura nie jest tak odczuwalna.☺
-
Cześć wam dziewczynki
U mnie tez mrozy ;00 całe -5ale zimno okropnie ..jakby w pl było z -15 .. przez ta wilgotność ru większa ..
Ale wiecie maja być morzy po -10 i Holendrzy biją na alarmbo tu takich mrozów nie ma ;p. Kanalizacje rury wszytko takie nie przygotowane na takie mrozy
dzieci pewnie do szkół nie będą chodzi;D śmiać mi się chce z nich normalnie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej dziewczyny
U mnie - 11, ale śnieg się stopił, nawet nie wiem kiedy. Tak mocno prószyło, mróz był a śniegu nie ma
W nocy spać nie mogłam, tak mnie zalewa. Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mam mega mocne krwawienie, a brzuch tak boli że zdycham... Chyba faktycznie po HSG są takie odczucia. Leżę i się nie ruszam dzisiaj. Dobrze, że jeszcze dziś i jutro mam L4... A jak dostanę L4 ciążowe w przyszłości to normalnie imprezę radości robięLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kurcze chyba dzis z łóżka nie wyjde
u nas -24
a tamtym roku pod koniec stycznia pamiętam, że bylo -30 stopni
powiem Wam że nie wiem kiedy tak zlecialy te 3 tygodnie od kiedy sie dowiedziałam i siedze w domu
Hej kobitki. U mnie pogoda taka jak u Alex hehe.
pozdrawiam
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja jeszcze tylko dzisiaj i jutro w domku
Mogłabym tak żyć, jakby w brzuchu rosła jakaś fasoleczka... A nie stado słoni z igłami na nogach
Bo aktualnie to chyba w moim brzuchu biega.
Jeszcze z mężem siedzę dzisiaj i jutro do popołudnia, bo do pracy na drugą zmianę idzie. Aż tak dziwnie, jak oboje w domu jesteśmyJakby niedziela nadal trwała.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵