Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam na usg już 3 razy!
z tym, ze dwa razy prywatnie w klinice a raz u gina na miejscu
Dziewczyny które są już w ciąży mam pytanko. Bolą Was piersi przez cały czas jednakowo czy nie? Mnie tak od trzech dni jakby mniej. W nocy je bardzo czuje jak naraz wstane a teraz jak ścigne stanik to mało co. A plecy to mi tak wysypalo, że cieszę się że nie trzeba chodzic w krótkich koszulkachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 20:33
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
terka wrote:Dziewczyny do gina powinno się iść wtedy jak sie czuje ze powinno sie iść a nie kiedy oni uznają ze kobieta jest w "prawdziwej" ciąży... Bo jest w prawdziwej od dnia zapłodnienia... Wiec nie rozumiem tekstów typu "za wcześnie pani przyszła bo ciąża taka prawdziwa jest jak będzie powyżej x tygodnia"
Ja byłam jakos na początku 6 tygodnia, jak nie pod koniec 5. Bo czułam ze powinnam iść. I nikt mi takich głupot nie gadał bo jakbym cos takiego usłyszała to bym spytała ze skoro to nie ciąża do x tygodnia to co innego? Eh widzę ze niektórzy lekarze to maja podejście jak w innych krajach do ciąży -ma sie sama utrzymać na początku czyli w najgorszym jej momencie radź sobie sam mały człowieczku (o ile jest uznawany za człowieczka już bo z tym tez różnie bywa)
Dokładnie!A potem się dziwią, że tyle kobiet nie może utrzymać ciąży albo już któryś raz poroniła.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
W pierwszej ciszy bolały mnie od poczadku bardzo przez jakieś 3/3 tyg później już słabiej ;p w tej ciąży nie bolą prawie w ogóle... ;p ale ja w ciszy byłam 2 miesiące temu wiec u mnie to może mieć znaczenie ze organizm jeszcze do hormonu przyzwyczajony Pozatym każda ciąża jest inna , koleżanka mi wczoraj mówią w naszym wieku jest ze w drugiej ciąży tez ja nie bolały dopiero później jak juz była wysoko w ciąży
co do pleców mi tez wysypało w pierwszej ciąży i teraz tez i ramiona tez ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jeej jakie śliczne yorczki ja to jestem psiara
też jedna mamy
ma 5 lat ale szczeniąt jeszcze nie miała.. jakoś nie wiem kiedy i wgl
Co do piersi mnie nie bóle wgl nica nic i to był pierwszy objaw ciąży
Ja u giną byłam w 30 dc czyli 4t i 2 dni? Jakoś tak i pecherzyk 3mm był nie mówił nic że to nie ciąża jedynie że za tydzień spróbujemy poszukać serduszkachociaż wątpię że coś będzie bo to będzie równe 5 tygodni dopiero tylko że ja o ciąży się dowiedziałam w 25 dc i w ogóle mam wrażenie że owu była wczesniej
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Mała_Mii wrote:Za to na twarzy póki co spokój i ładnie
mam nadzieję, że to nic niedobrego że bolą znacznie mniej
Sylwiaa992 wrote:U mnie twarz też jak pupcia niemowkaczka
mam nadzieję, że to nic niedobrego że bolą znacznie mniej
Rozumiem Cię bo ja właśnie z utraty chwilowo objawów poleciałam do lekarza tydzień wcześniej niż planowałam na samym poczatku
Ale to tak po prostu jestjedna spędza nad porcelana cale 12tyg druga fruwa bo jej nic nie ma itd itd
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ale sie panie rozpisaly.☺ piękne pieski!!! Bardzo mi sie podobaja.☺ tak jak terka mowi trzeba chodzic do gina jak sie czuje i na początku myślę to samo. Dziewczyny zostaliśmy z mężem właśnie rodzicami chrzestnymi!!!☺
alegzi, terka lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Ale sie panie rozpisaly.☺ piękne pieski!!! Bardzo mi sie podobaja.☺ tak jak terka mowi trzeba chodzic do gina jak sie czuje i na początku myślę to samo. Dziewczyny zostaliśmy z mężem właśnie rodzicami chrzestnymi!!!☺
komu dzidzia się urodzila? Z rodziny czy znajomych?
-
Jeszcze półtorej godziny piersi w ogóle nie bolały a teraz znów
jakos jestem spokojniejsza jak bolą
ja na szczescie jeszcze się z muszlą nie tulilam
większe mdłości mialam przed terminem @ niż teraz
chociaż zdarza się mi, że czuję taką "gulę" w gardle
Moi rodzice dziś przyszli i pytali czy w końcu powiedzieliśmy ciocia i babci co obok nas mieszkajaa my że jeszcze nie było okazji
ale ich nosi z tą nowiną
Sylwiaa992 wrote:Jeszcze półtorej godziny piersi w ogóle nie bolały a teraz znów
jakos jestem spokojniejsza jak bolą
ja na szczescie jeszcze się z muszlą nie tulilam
większe mdłości mialam przed terminem @ niż teraz
chociaż zdarza się mi, że czuję taką "gulę" w gardle
Moi rodzice dziś przyszli i pytali czy w końcu powiedzieliśmy ciocia i babci co obok nas mieszkajaa my że jeszcze nie było okazji
ale ich nosi z tą nowiną
Jest się czym chwalić. Pękają z dumy, więc się nie ma co dziwić1cs z CLO
-
Sylwia co do bólu piersi, na początku odczowalam, czasami bardziej czasami mniej. Teraz nie czuje nic zero objawów w czwartek wizyta i czyje że jest dobrze. Gdyby nie uczucie senność to bym nie wierzyła że jestem w ciąży chociaż od kilku dni mija również senność. Miłej nocy kobietki22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Dziewczyny, macie jakieś pomysły na badania męża, jakie może zrobić z krwi? Jutro idzie do lekarza i przy okazji chciałam go wysłać na badania krwi, żeby sobie skierowanie wziął.
Nic mi do głowy nie przychodzi. Jeśli chodzi o mojego męża to on oddaje krew, więc jakieś tam wyniki mamy na bieżąco. Gin. kazał nam zrobić jak na razie tylko badanie nasienia i tak też zrobiliśmy i zrobimy - muszę zrobić jeszcze jakieś rozszerzone. Ale z tego co pamiętam Twój mąż jest po seminogramie.1cs z CLO